obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, szmul napisał: tutaj chyba też pisaliście o tym jak były guwnoburze z Ewą i Qwerty która bogatsza i ma lepsze wakajki nie o to mi chodzi tam jesst reklama na stale chyba i pozniej jak przyszlas tu to ci pokazalo to samo bo zapamietalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 1 godzinę temu chcoiaz nie teraz mam air arabia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano 1 godzinę temu 55 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: duzo tego w necie na kamerka tez sie jedna pokazuje bez ubrania bic by mial do czego konia walic i by wyobrazal sobei ze to ty . masz typowa urode bo duzo podobnych ludzi do ciebie z 10 wynikow i zaden moim zdaniem to nie ty No widzisz impotencie, mi przynajmniej staje a tobie zostaje podnieta na kafeterii i kürwicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwoźny sprzedawca klapków 7 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, koto napisał: No widzisz impotencie, mi przynajmniej staje a tobie zostaje podnieta na kafeterii i kürwicy ty pewnie nawet nie wiesz czy ci staje czy nie bo brzuszek masz takie ze pewnie juz nie widzisz co tam ponizej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZbanowanaKawa 50 Napisano 1 godzinę temu Klapki i basem hotelowy na długo z tego forum zapamiętam. Haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
koto 13 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał: ty pewnie nawet nie wiesz czy ci staje czy nie bo brzuszek masz takie ze pewnie juz nie widzisz co tam ponizej No właśnie jakbyś znał to uczucie to byś się tak nie osmieszal i bzdur nie pisal. tu możemy zakończyć żebyś już się dalej nie pogrążał bo nawet tobie należy się trochę łaski. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 393 Napisano 54 minuty temu (edytowany) A na co niektorym staje Niektórym gejom mogłoby stawac przy kobietach no niestety nigdy się nie ma tego czego się chce Edytowano 54 minuty temu przez szmul Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach