Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Dziwolong

Jesteś jak jez

Polecane posty

8 minut temu, szmul napisał:

🤔tutaj chyba też pisaliście o tym jak były guwnoburze z Ewą i Qwerty która bogatsza i ma lepsze wakajki

nie o to mi chodzi tam jesst reklama na stale chyba i pozniej jak przyszlas tu to ci pokazalo to samo bo zapamietalo

55 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

duzo tego w necie na kamerka tez sie jedna pokazuje bez ubrania bic by mial do czego konia walic i by wyobrazal sobei ze to ty 😄 .  masz typowa urode bo duzo podobnych ludzi do ciebie z 10 wynikow i zaden moim zdaniem to nie ty

No widzisz impotencie, mi przynajmniej staje a tobie zostaje podnieta na kafeterii i kürwicy 😂

9 minut temu, koto napisał:

No widzisz impotencie, mi przynajmniej staje a tobie zostaje podnieta na kafeterii i kürwicy 😂

ty pewnie nawet nie wiesz czy ci staje czy nie bo brzuszek masz takie ze pewnie juz nie widzisz co tam ponizej 😄

8 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

ty pewnie nawet nie wiesz czy ci staje czy nie bo brzuszek masz takie ze pewnie juz nie widzisz co tam ponizej 😄

No właśnie  jakbyś znał  to uczucie to byś  się tak nie osmieszal i bzdur nie pisal. tu możemy zakończyć żebyś już się dalej nie pogrążał bo nawet tobie należy się trochę łaski. 

A na co niektorym staje 

Niektórym gejom mogłoby stawac przy kobietach no niestety nigdy się nie ma tego czego się chce 

Edytowano przez szmul

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się