Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

Wziąłem przykład z malowanego i odważyłem się też pokazać. Zdjecie w profilu.

Zanim zaczniecie hejtować, że basen nie taki, buty dziurawe,  że biedę widać itd. to pragnę wyjaśnić zanim się skompromitujecie, że to mocno pieniężny wizerunek :

- buty  wiadomo produkcja własna materiał premium "skóra z knura" limited edition nie do kupienia poza moim firmowym stoiskiem w tuszynie

- podłoga marmur ręcznie przecierany szczoteczkami do zębów przez niewolników, sprowadzony w stanie surowym  z jowisza

- na ścianie specjalne sukno, które 4 nepalczyków niosło na plecach z bangladeszu przez himalaje,  żeby się nie pozałamywało w transporcie, wykonany technika stretched fabric wall przez harrego z tybetu

- spodnie wiadomo balenciaga, czego innego nie noszę, żeby nie wygladac jak bezdomny menel

pokażcie sie i wy tylko pamiętajcie, żeby się odpowiednio przygotować na hejt i założyc najlepsze co macie, a zdjęcie najlepiej wykonać w luwrze na tle prababki mony. 

• Haha 1

Niestety nie mogę już w tej zabawie wziąć udziału.

2 minuty temu, Baba napisał:

Niestety nie mogę już w tej zabawie wziąć udziału.

Dlaczego nie możesz?

7 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

Wziąłem przykład z malowanego i odważyłem się też pokazać. Zdjecie w profilu.

Zanim zaczniecie hejtować, że basen nie taki, buty dziurawe,  że biedę widać itd. to pragnę wyjaśnić zanim się skompromitujecie, że to mocno pieniężny wizerunek :

- buty  wiadomo produkcja własna materiał premium "skóra z knura" limited edition nie do kupienia poza moim firmowym stoiskiem w tuszynie

- podłoga marmur ręcznie przecierany szczoteczkami do zębów przez niewolników, sprowadzony w stanie surowym  z jowisza

- na ścianie specjalne sukno, które 4 nepalczyków niosło na plecach z bangladeszu przez himalaje,  żeby się nie pozałamywało w transporcie, wykonany technika stretched fabric wall przez harrego z tybetu

- spodnie wiadomo balenciaga, czego innego nie noszę, żeby nie wygladac jak bezdomny menel

pokażcie sie i wy tylko pamiętajcie, żeby się odpowiednio przygotować na hejt i założyc najlepsze co macie, a zdjęcie najlepiej wykonać w luwrze na tle prababki mony. 

W usuniętych tematach często padała propozycja, żebyś się odpie/rdolił.  Na zdjęciu w profilu wyglądasz na takiego, na którym to nie robi wrażenia. 😄

4 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

znowu byly tany tany ? juz poniedzialek bo pewnie nie wiesz

Tutka paryska chyba pomagała ci formułować część postu, bo ty nie umiesz używać wielkiej litery na początku zdania.

Przed chwilą, Mr Awesome napisał:

Tutka paryska chyba pomagała ci formułować część postu, bo ty nie umiesz używać wielkiej litery na początku zdania.

Bardzo się starał, żeby dobrze wypaść na forum. Nie bądź złośliwa. 😄

• Haha 1

6 minut temu, Mr Awesome napisał:

bo to nie wielka litera tylko duza

wielka to byla ta butla ktora obalilas w sobote wieczorem 😄

5 minut temu, Mr Awesome napisał:

Tobie chyba widmok pomaga, oboje używacie sztucznego języka i archaizmów. Pewnie "ów" też odmieniasz jak sysio.

7 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

a co sie stalo ? ty juz chyba glowe mialas to jeszcze reszte ciala doklej 😄

O te resztę ciała chodzi...

Wyobraź sobie babę w tunice z płótna, która deformuje dość pokaźne płuca, a rozkloszowany dół jeszcze bardziej pogrubia mój bebzon. Tunika ze szmateksu. Pokaźne biodra zakryte krótkimi spodenkami (syn już ich nie chciał nosić). Tłuste włosy. Na stopach "skarpetki" z brudnej wody. Mimo okularów przeciwsłonecznych na nosie, słońce mnie tak oślepiło, że buźkę mi wykrzywiło 🤣 

I takie zdjecie widział ktoś z tego forum. Nie była to kobieta.

2 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

bo to nie wielka litera tylko duza

wielka to byla ta butla ktora obalilas w sobote wieczorem 😄

Obie formy są poprawne. Aczkolwiek mnie uczyli „wielka”. Sprawdź najpierw, nim zaczniesz się sadzić.

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

Tobie chyba widmok pomaga, oboje używacie sztucznego języka i archaizmów. Pewnie "ów" też odmieniasz jak sysio.

Znowu dzwonisz. Przestań. 

• Haha 1

1 minutę temu, Baba napisał:

Wyobraź sobie babę w tunice z płótna, która deformuje dość pokaźne płuca, a rozkloszowany dół jeszcze bardziej pogrubia mój bebzon. Tunika ze szmateksu. Pokaźne biodra zakryte krótkimi spodenkami (syn już ich nie chciał nosić). Tłuste włosy. Na stopach "skarpetki" z brudnej wody. Mimo okularów przeciwsłonecznych na nosie, słońce mnie tak oślepiło, że buźkę mi wykrzywiło 🤣 

brzmi calkiem dobrze bedziesz pasowala do klubu klapkowiczow tylko jakies japonki zaloz

2 minuty temu, Mr Awesome napisał:

Obie formy są poprawne. Aczkolwiek mnie uczyli „wielka”. Sprawdź najpierw, nim zaczniesz się sadzić.

ty sprawdz polecam miodka i ten odcinek w ktorym mowil ze wielka jest nacechowany emocjonalnie a ciezko zeby litera wywolywala emocje. 

dlatego zapamietaj ze wielka baba a litera duza 😄 ja sobie tak utrwalilem 😄 wlasnie jak ogladnalem ten odcinek 😄 

Edytowano przez obwoźny sprzedawca klapków

1 minutę temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

witaj w klubie klapkowiczow 😄

Witam w klubie kolegę młodszego stażem 🙂

• Haha 1

5 minut temu, Baba napisał:

To nie jest pierwszy przypadek wstawiania opisu zdjęcia, którego nigdy nie było. 😄

4 minuty temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

ty sprawdz polecam miodka i ten odcinek w ktorym mowil ze wielka jest nacechowany emocjonalnie a ciezko zeby litera wywolywala emocje. 

dlatego zapamietaj ze wielka baba a litera duza 😄 ja sobie tak utrwalilem 😄 wlasnie jak ogladnalem ten odcinek 😄 

Idź pojeździć na wrotkach eksplorować Paryż. Pozdrów nas jak już dotrzesz na pigalak.

Przed chwilą, Mr Awesome napisał:

Idź pojeździć na wrotkach eksplorować Paryż. Pozdrów nas jak już dotrzesz na pigalak.

ok jak bede na pigalaku to ci pomacham mam nadzieje ze nie bedziesz zalana w trupa i zakodujesz jak machalem 

1 minutę temu, Mr Awesome napisał:

Czemu ty zawsze jesteś taka prymitywna?

Przed chwilą, Śliwka is Back napisał:

Czemu ty zawsze jesteś taka prymitywna?

To nie jest pierwszy przypadek użytkownika, który się dostosowuje do poziomu forum. 

1 minutę temu, murb napisał:

To nie jest pierwszy przypadek użytkownika, który się dostosowuje do poziomu forum. 

No nie wiem, u niej zawsze po czasie wychodzi taki bezinteresowny i nawykowy rynsztok, jak z tym pigalakiem.

2 minuty temu, murb napisał:

Oczywiście. Zauważ, że ja śliwki nie zaczepiam, ona zawsze pierwsza ma jakieś „wonty”.

13 minut temu, obwoźny sprzedawca klapków napisał:

brzmi calkiem dobrze bedziesz pasowala do klubu klapkowiczow tylko jakies japonki zaloz

Nie używam. Nawet jednej pary nie mam 😔

10 minut temu, murb napisał:

To nie jest pierwszy przypadek wstawiania opisu zdjęcia, którego nigdy nie było. 😄

Jest i takie zdjęcie zobaczył nasz kolega. 

A z Luwru nie pokazałam ( też mam).

1 minutę temu, Śliwka is Back napisał:

No nie wiem, u niej zawsze po czasie wychodzi taki bezinteresowny i nawykowy rynsztok, jak z tym pigalakiem.

Nie będę się spierała ale sama widziałam tu wpis, że ogień trzeba wypalać ogniem. Moim zdanie wpisuje się w konwencję. 

Nawoływanie, żeby powściągać klawiaturę nic nie dają choć próbować pewnie można dalej.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się