Baba 561 Napisano 11 minut temu 2 minuty temu, Mr Awesome napisał: To może pora na okulary. Żegnam. Mam na nosie progresywne. Założyć na to drugie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 561 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, murb napisał: Z tymi garami to bez przesady. Dlaczego nie masz szans? Chcieć to móc. Pytanie czy chcesz? Nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 7 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Mam na nosie progresywne. Założyć na to drugie? SZKŁO POWIĘKSZAJĄCE. Jeśli patrzysz częścią do dali to na telefonie możesz widzieć niewyraźnie. 2 minuty temu, Baba napisał: Nie. I wszystko jasne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 561 Napisano 5 minut temu Przed chwilą, murb napisał: SZKŁO POWIĘKSZAJĄCE. Jeśli patrzysz częścią do dali to na telefonie możesz widzieć niewyraźnie. Mam zbyt blisko telefon, ale wiem już o czym piszesz. Ponad miesiąc nie potrafiłam się dostosować do nich. Wiem jedno. Przy kolejnej kontroli i ewentualnej zmianie szkieł kupię 2 pary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 20 Napisano 3 minuty temu 6 minut temu, Baba napisał: Nie. Możesz mu oferować następne Gary. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, Baba napisał: Mam zbyt blisko telefon, ale wiem już o czym piszesz. Ponad miesiąc nie potrafiłam się dostosować do nich. Wiem jedno. Przy kolejnej kontroli i ewentualnej zmianie szkieł kupię 2 pary. A dla mnie szkła progresywne to wspaniały wynalazek. Aktualnie "schadzam" drugą parę ale kolejne też będą progresy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 914 Napisano przed chwilą 2 minuty temu, Zzosia napisał: Możesz mu oferować następne Gary. A Ty jaki masz ulubiony typ kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach