ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Obgadywałaś mnie, że się cieszysz, że mnie nie ma. Nie pamiętasz? Czy masz podobną demencję jak Widmo z karetki? Znowu mnie zgłosisz i znowu będę miała blokadę, a ty będziesz sobie słodko pierdzieć z Hubertem. To jest ostatni post do ciebie i to by było na tyle jakie obgadywanie? napisała, że się cieszy, że cię nie ma bo jak jesteś to ją atakujesz i jesteś i ją atakujesz - no to co się nie zgadza? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Bo są na privie i donosi wszystko Makaronowi, a ja jestem szczera, dlatego nie każdy mnie tutaj lubi i szczerze mam to w swojej pięknej dopie A ja mam wywalone jaja piękne. Bez tyry tercetu egzotycznego tu już nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Czytaj twoje. Czytam Ty nie stąd hejt ... i nie tylko Patrycja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Nikogo nie bronię, bo Magda S. też ma swoją racje i współczuje jej, ale to nie oznacza, że mam hejtować drugą Magdę za to czego nie zrobiła Ile razy pisała, że to salowa i wina salowej? Nie jestem żadna salowa i żadna jej koleżanka. Salową niech sobie szuka w pierdlu na mokrym widzeniu u ślepego złodzieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 5 godzin temu Malowany spi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Czytam Ty nie stąd hejt ... i nie tylko Patrycja Nie rozumiem takiej składni. Przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 5 godzin temu A tam mialo być czytam ale sie machnęłam i chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Bo są na privie i donosi wszystko Makaronowi, a ja jestem szczera, dlatego nie każdy mnie tutaj lubi i szczerze mam to w swojej pięknej dopie pisz z nim - kto ci broni? złośliwość to nie szczerość - jest trochę różnic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Czytam Ty nie stąd hejt ... i nie tylko Patrycja Nie pij Makaron, daj sobie buzi z Chwilą, bo jesteście warci siebie Amanci za dychę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pisz z nim - kto ci broni? złośliwość to nie szczerość - jest trochę różnic Wiem co mam robić i odbij rudy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: pisz z nim - kto ci broni? złośliwość to nie szczerość - jest trochę różnic A ty jakiś adwokat jezowej czy o co chodzi? Bo tylko jak po niej ktos skacze to się uaktywniasz dziwnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: A tam mialo być czytam ale sie machnęłam i chùi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Ile razy pisała, że to salowa i wina salowej? Nie jestem żadna salowa i żadna jej koleżanka. Salową niech sobie szuka w pierdlu na mokrym widzeniu u ślepego złodzieja Wy się lubicie jak pies z kotem Znam dwie Magdy stąd wirtualnie, więc żeby Was odróżnić nazwywam ksywką S i J także wyluzuj. Widmo może być nawet zabójcą itd... rozumiem co Cię boli i nie popieram tego, ale Oni sie kochają chyba widać, czy nie ? Edytowano 4 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A ty jakiś adwokat jezowej czy o co chodzi? Bo tylko jak po niej ktos skacze to się uaktywniasz dziwnie Nie pierwszy i nie ostatni raz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie pierwszy i nie ostatni raz Dopóki im się nie znudzi lub kafeteria istnieje. Ide po ciastka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Nie rozumiem takiej składni. Przykro mi To nawet dobrze, bo kobietą jesteś, więc wolisz emocje wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: To nawet dobrze, bo kobietą jesteś, więc wolisz emocje wiem No dobrze bo gdybym rozumiała każdy bełkot tobym była wariatem bądź analfabeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie pij Makaron, daj sobie buzi z Chwilą, bo jesteście warci siebie Amanci za dychę. ja za 4 dychy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie pij Makaron, daj sobie buzi z Chwilą, bo jesteście warci siebie Amanci za dychę. Założyłaś szpile i myślisz, że Ci wszystko wolno cwaniaro jedna Ty za ambone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A ty jakiś adwokat jezowej czy o co chodzi? Bo tylko jak po niej ktos skacze to się uaktywniasz dziwnie nie wiem czy zauważyłaś ale to publiczne forum można się włączać do dyskusji bez zaproszenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A ty jakiś adwokat jezowej czy o co chodzi? Bo tylko jak po niej ktos skacze to się uaktywniasz dziwnie Tak ja mu płacę i to moj adwokat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nie wiem czy zauważyłaś ale to publiczne forum można się włączać do dyskusji bez zaproszenia Nie rób z tata wariata bo to nie jest moje pytanie i odpowiedź na nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Wiem co mam robić i odbij rudy. oj ta lufa nie daje ci spać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 6 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Założyłaś szpile i myślisz, że Ci wszystko wolno cwaniaro jedna Ty za ambone Nie jestem cwaniarą i zostaw ambony w spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tak ja mu płacę i to moj adwokat To zapłac dlug Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, TymczasowaFarfeluna napisał: Nie pierwszy i nie ostatni raz Zazdrościsz że mam adwokata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To zapłac dlug Spoko zapłacę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 70 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: To zapłac dlug coś tam słyszałaś, że mam długi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: No dobrze bo gdybym rozumiała każdy bełkot tobym była wariatem bądź analfabeta Właśnie, a tak jesteś kobietą w czerwieni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2455 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Makaron ...... napisał: Założyłaś szpile i myślisz, że Ci wszystko wolno cwaniaro jedna Ty za ambone Niech ściągnie te szpilki bo uważa was mężczyzn za niskich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach