ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, manekin napisał: Nie ma co płakać nad zesraniem sie Czasem łzy same lecom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu Rano nachodzą mnie ciekawe refleksje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Mnie rano nic nie nachodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Ewentualnie wkùrwienie ogolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Makaron ...... napisał: Czakaj, bo Malowany wrócił by Cię porwać Tylko czy ona chce być porwana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Jeża nie ma możesz spocząć zamiast podglądać nas Magda Jeż mnie tyle interesuje co ja Ciebie Wypad spać Pati Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Ewentualnie wkùrwienie ogolne Po takim spaniu brak mocy na wkürw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Magda Jeż mnie tyle interesuje co ja Ciebie I kto tu ściemę wali weź ogarnij się kudlaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Magda Jeż mnie tyle interesuje co ja Ciebie Wypad spać Pati Taa, wyspijcie się za mnie i huy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: Po takim spaniu brak mocy na wkürw Co to za praca że dajesz radę palcem ruszyć po godzinie snu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Co to za praca że dajesz radę palcem ruszyć po godzinie snu Jestem kaskaderem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, manekin napisał: Jestem kaskaderem Chyba w klanie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, manekin napisał: Tylko czy ona chce być porwana? Jej zapytaj ja się kobiety nie pytam jak Ty Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: I kto tu ściemę wali weź ogarnij się kudlaty Jeszcze raz mnie nazwiesz kudłatym, to Ci kudły powyrywam w łożku i się pośmiejemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Jeszcze raz mnie nazwiesz kudłatym, to Ci kudły powyrywam w łożku i się pośmiejemy Yy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu To raczej z lysa będzie śmiesznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Yy Nie yyy tylko zmykaj spać Boni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Nie yyy tylko zmykaj spać Boni Nigdzie nie idę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Nara kudlaty 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Nigdzie nie idę Ok ja chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu 10 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Nigdzie nie idę Powtórzę jak chcesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Mode na sukces idz pooglądać tam na pewno coś mądrego znajdziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Jak spada żyrandol na mejsi na przykład Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Mode na sukces idz pooglądać tam na pewno coś mądrego znajdziesz Ale Ci stuka Pati Malowany już śpi także... daj żyć facetom. Dobranoc Edytowano 1 godzinę temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Ale Ci stuka Pati Malowany już śpi także... daj żyć facetom. Dobranoc A se żyjcie byle z daleka. A stuka to tobie choroba psychiczna pod czaszka. No bajojajo kudlaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu Chciałbym, ja już pospałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: A se żyjcie byle z daleka. A stuka to tobie choroba psychiczna pod czaszka. No bajojajo kudlaty Jeszcze raz mnie nazwiesz kudłatym Policjantko, to Cię zaciągnę pod miasto i wieś ... daleko i zrobię to co myślisz, a nawet więcej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, manekin napisał: Chciałbym, ja już pospałem Ktoś musi wstać by inny mógł spac xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Jeszcze raz mnie nazwiesz kudłatym Policjantko, to Cię zaciągnę pod miasto i wieś ... daleko i zrobię to co myślisz, a nawet więcej Mam gaz pieprzowy a takie groźby to może we wczesnej podstawówce mnie ruszały jakkolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Ktoś musi wstać by inny mógł spac xD Nie masz serca 🥺 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach