pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: A ty mnie masz chyba za glupia iskrę dramatyzujaca xD no sama sie chcesz z iskrami i elkami zestawic i ta gruba ktora przypominala elke 10 lat pozniej no chyba ze bez emocji se chcesz nolnejma z internetow przeleciec to z bogiem bandzior tylko paietaj zeby peselu nie pokazywac i nazwiska ale wygladasz na chora lanie teraz Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: no sama sie chcesz z iskrami i elkami zestawic i ta gruba ktora przypominala elke 10 lat pozniej W którym momencie? Krejzi ciebie chciała a ja nie mogę z malowanym się spotkać? XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: W którym momencie? Krejzi ciebie chciała a ja nie mogę z malowanym się spotkać? XD mozesz czy ja mowie ze nie aj ci tylko napisalem zebys sprawdzila czy psychika nie ucierpi jak bedziesz pozniej ty swoje jeki czytala wraz z libedem ktory bedzie beke cisnal Edytowano 3 godziny temu przez pełnokrwisty koń beskidzki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 3 godziny temu w sumei to nawet ciekawe jak ty baba z jajami chlopa podrywasz wiec moze jak kiedys to ujrzy swiatlo dzienne to i ja zaspokoje swoja ciekawosc wiec zmieniam zdanie jednak sie nie zastanawiaj i pedz na randke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: w sumei to nawet ciekawe jak ty baba z jajami chlopa podrywasz wiec moze jak kiedys to ujrzy swiatlo dzienne to i ja zaspokoje swoja ciekawosc wiec zmieniam zdanie jednak sie nie zastanawiaj i pedz na randke Ja podrywam chlopa? Nic mi nie wiadomo na ten temat Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja podrywam chlopa? Nic mi nie wiadomo na ten temat to musi byc obustronne zeby dzialalo jak bedziesz mimoza to nic z tego nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, pełnokrwisty koń beskidzki napisał: to musi byc obustronne zeby dzialalo jak bedziesz mimoza to nic z tego nie bedzie Ja nie sapie do telefonu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Tak będę mimozą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Schowam jaja między udami jak owsik xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja nie sapie do telefonu Nie, ale sapiesz o to co Malowany zrobił .. kur.wa skończ Policjanto łapać facetów na mine Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pełnokrwisty koń beskidzki 127 Napisano 2 godziny temu 17 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja nie sapie do telefonu moze ci sie zmieni 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu 14 minut temu, Makaron ...... napisał: Nie, ale sapiesz o to co Malowany zrobił .. kur.wa skończ Policjanto łapać facetów na mine Daj mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, ẂywaloneJaja napisał: Daj mi spokój Serce Ci wali Spokój dam Ci na zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Serce Ci wali Spokój dam Ci na zawsze Chyba śledziem. Weź się lecz chlopie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Chyba śledziem. Weź się lecz chlopie Tak ? Ty się lecz ja nie mam problemów sercowych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Makaron ...... napisał: Tak ? Ty się lecz ja nie mam problemów sercowych Sråk. Ty masz problem z głową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Sråk. Ty masz problem z głową Tak. Napisałaś wyżej daj mi spokój. Ty masz problemy z wali ostro po nocy bo tylko Ty tu jesteś z tym kłopotem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Tak. Napisałaś wyżej daj mi spokój. Ty masz problemy z wali ostro po nocy bo tylko Ty tu jesteś z tym kłopotem Ja tu będę do zamknięcia kafeterii bo taki mam kaprys a tobie nic do tego Pawle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, ẂywaloneJaja napisał: Ja tu będę do zamknięcia kafeterii bo taki mam kaprys a tobie nic do tego Pawle Ok w porządku bądź, ale wiesz, że mam racje tylko ciężko się przyznać, jak w telenoweli brazylijskiej Parycja Edytowano 2 godziny temu przez Makaron ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Ok w porządku bądź, ale wiesz, że mam racje tylko ciężko się przyznać, jak w telenoweli brazylijskiej Parycja Nie mam do czego się przyznawać. Za dużo seriali się naogladales i ci się pieprzy fikcja z rzeczywistością Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Animal Planet se obejrzyj z jeżami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Nie mam do czego się przyznawać. Za dużo seriali się naogladales i ci się pieprzy fikcja z rzeczywistością Masz i już to widać. Ty za dużo ściemniasz i nie śpisz po nocach, a to dużo o Tobie świadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 2 godziny temu Juz wszyscy skończcie sapać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Masz i już to widać. Ty za dużo ściemniasz i nie śpisz po nocach, a to dużo o Tobie świadczy Teorie jak u Krzysztofa i starożytnych kosmitów. Czekam na ufo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Juz wszyscy skończcie sapać Ha ha huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 2 godziny temu Już do pracy wstałeś xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Makaron ...... 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, ẂywaloneJaja napisał: Teorie jak u Krzysztofa i starożytnych kosmitów. Czekam na ufo Czakaj, bo Malowany wrócił by Cię porwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 2 godziny temu Nie ma co płakać nad zesraniem sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 8 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ẂywaloneJaja napisał: Już do pracy wstałeś xD Daj spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ẂywaloneJaja 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Makaron ...... napisał: Czakaj, bo Malowany wrócił by Cię porwać Jeża nie ma możesz spocząć zamiast podglądać nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach