Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Duchess of Kafeteria

Stop normalizowaniu

Polecane posty

Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał:

A się go bije, bo on pije.

Tak, dlatego częste męża bicie wydłuża mu życie. 

6 minut temu, adam lanza napisał:

wszystkie toksoplazmozy powinno się spalić w piecu, dość żydowskiej dekadencji w Polsce. 

Podobno osoby cierpiące na toksoplazmozę są ładniejsze w celu aby doszło do zapłodnienie 

11 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał:

nawet gdybym była samym Pudzianem to nie usprawiedliwa odgrażania mi "strzelaniem w ryj na otrzeźwienie", w jakiejś głębokiej patologii musiała sie wychować

Wychowałam się w domu, w którym nie było ludzi toksycznych, manipulacyjnych i zakłamanych jak ty. Dlatego twoje teksty o patologii są dla mnie wyjątkowo zabawne bo moralizujesz na temat środowiska, którego sama jesteś najlepszym przykładem

16 minut temu, murb napisał:

U mnie przelewy się robią same. 

Chwalebne jest to co robisz czyli badania profilaktyczne. Tak trzymaj.

Jak tam nic nie boli już? 

Przed chwilą, salix napisał:

Wychowałam się w domu, w którym nie było ludzi toksycznych, manipulacyjnych i zakłamanych jak ty. Dlatego twoje teksty o patologii są dla mnie wyjątkowo zabawne bo moralizujesz na temat środowiska, którego sama jesteś najlepszym przykładem

Dlaczego czepiasz się nieistotnych spraw jakby były twoje?  Porządnego domu tak nie było? Rozumiem jakiegoś menelos czy pijaka. 

2 minuty temu, Zzosia napisał:

Jak tam nic nie boli już? 

Już mi przeszło. Wyspałam się i chyba to pomogło najbardziej. Oraz tabletki. Może masowanie też. Wszystko razem.

Przed chwilą, murb napisał:

Już mi przeszło. Wyspałam się i chyba to pomogło najbardziej. Oraz tabletki. Może masowanie też. Wszystko razem.

No to dobrze  Tutaj twój przykład jesteś z porządnego domu. 

3 minuty temu, Zzosia napisał:

Dlaczego czepiasz się nieistotnych spraw jakby były twoje?  Porządnego domu tak nie było? Rozumiem jakiegoś menelos czy pijaka. 

nie dość że agresywna to jeszcze nie zna umiaru i napędza się w nienawiści. Zamiast przeprosić i położyć uszy po sobie, dalej w to brnie i hejtuje. Olej ją Pjoter, nie ma sensu sobie strzępić języka

Stalowa ma duposcisk  inne na paru nikach siedzą z domu porządnego chyba widziały w telewizji. 

1 minutę temu, Zzosia napisał:

Pofantazjuj sobie lepiej o spaniu na wielkich cyckach przynajmniej w tym temacie masz jakieś doświadczenie, bo do sensownej rozmowy ewidentnie się nie nadajesz.

1 minutę temu, Duchess of Kafeteria napisał:

nie dość że agresywna to jeszcze nie zna umiaru i napędza się w nienawiści. Zamiast przeprosić i położyć uszy po sobie, dalej w to brnie i hejtuje. Olej ją Pjoter, nie ma sensu sobie strzępić języka

Chwali porządnego domu więc coś tu nie gra.  Ludzie nie mają problemów albo nie mieli stycznosci tak nie robią. 

Przed chwilą, Zzosia napisał:

Chwali porządnego domu więc coś tu nie gra.  Ludzie nie mają problemów albo nie mieli stycznosci tak nie robią. 

Ofiary przemocy często bronią swoim oprawców, to dość powszechny schemat, nie znają innego życia

4 minuty temu, salix napisał:

Pofantazjuj sobie lepiej o spaniu na wielkich cyckach przynajmniej w tym temacie masz jakieś doświadczenie, bo do sensownej rozmowy ewidentnie się nie nadajesz.

Co w tym jest złego. żadnej nie uraziłem,.ja jestem Mężczyzną o określonych preferencjach  wiadomych wierzący czego chce. 

W czym problem chcesz możemy nawet o tym pisać  bez zboczenia. Tak jak ludzie z dobrego domu. 

Możemy pisać jacy mężczyźni wam się podobają to jest fantazja? 

Chyba wszystko wam jedno. 

Edytowano przez Zzosia

6 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał:

Po tym, co tutaj odwalałaś powinnaś zapaść się pod ziemię i przez najbliższy czas nie wychylać nosa, zamiast urządzać innym wykłady o tym kto ma położyć uszy po sobie. 😂Naprawdę masz wyjątkowo dużo tupetu jak na kogoś, kto sam miesiącami robił tu za główny generator syfu.

Możemy pisać jacy mężczyźni wam się podobają to jest fantazja? 

Mi się podobają dobrze zbudowani mężczyźni, umięśnieni, z niebieskimi albo szarymi oczami.  

19 minut temu, bamboszki napisał:

Podobno osoby cierpiące na toksoplazmozę są ładniejsze w celu aby doszło do zapłodnienie 

To stwierdzenie odnosi się do konkretnego badania naukowego opublikowanego w czasopiśmie „PeerJ”, w którym zauważono korelację między zakażeniem Toxoplasma gondii a wyższą oceną atrakcyjności i symetrii twarzy u badanych osób. Naukowcy wysunęli hipotezę, że może to być ewolucyjny mechanizm ułatwiający rozprzestrzenianie się pasożyta, jednak nie dowodzi to, że zakażenie celowo „pięknia” człowieka w celu reprodukcji. [1, 2, 3, 4]

Wyniki badań a rzeczywistość

Co wykazało badanie: Osoby zakażone miały nieco większą symetrię twarzy, a kobiety niższy wskaźnik masy ciała (BMI) oraz częściej były postrzegane przez niezależnych obserwatorów jako zdrowsze i atrakcyjniejsze. [1]

Korelacja to nie przyczyna: Badanie nie dowodzi, że to pasożyt bezpośrednio poprawia wygląd. Innym wyjaśnieniem jest to, że osoby zdrowsze i atrakcyjniejsze częściej prowadzą aktywny tryb życia lub mają więcej partnerów, co statystycznie zwiększa szansę na kontakt z pasożytem. [1, 2]

Skutki uboczne: Toxoplasma gondii to poważny pasożyt układu nerwowego, który może spowalniać czas reakcji, zwiększać ryzyko wypadków oraz stanowić duże zagrożenie dla kobiet w ciąży i płodu. [1, 2, 3, 4]

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

Mi się podobają dobrze zbudowani mężczyźni, umięśnieni, z niebieskimi albo szarymi oczami.  

Widzisz byś wzięła nie ma nic? Jest to co jest? jakiegoś menelos czy nawet osobę która nie jest twoim guście fizycznym. 

1 minutę temu, taka_pokraka napisał:

Mi blondyni z kości policzkowe i szczęka 🐀😺

1 minutę temu, bamboszki napisał:

Korelacja to nie przyczyna: Badanie nie dowodzi, że to pasożyt bezpośrednio poprawia wygląd. Innym wyjaśnieniem jest to, że osoby zdrowsze i atrakcyjniejsze częściej prowadzą aktywny tryb życia lub mają więcej partnerów, co statystycznie zwiększa szansę na kontakt z pasożytem. [1, 2]

Od kiedy toksoplazmoza jest choroba przenoszona droga płciową? 

1 minutę temu, Zzosia napisał:

Widzisz byś wzięła nie ma nic? Jest to co jest? jakiegoś menelos czy nawet osobę która nie jest twoim guście fizycznym. 

No miłość też nie paczy na gusta czasem niby tylko głębiej love to ciemna dûpa głęboka i szeroka wszystko się w niej zmieści...

Na szczęście nie muszę niczego brać. 

1 minutę temu, bamboszki napisał:

No miłość też nie paczy na gusta czasem niby tylko głębiej love to ciemna dûpa głęboka i szeroka wszystko się w niej zmieści...

Niestety u mnie jest  całkiem odwrotnie Nie lecę  na dziurę każda ma. Mogę odrzucić 100 a wybrać jedną. 

2 minuty temu, bamboszki napisał:

Mi blondyni z kości policzkowe i szczęka 🐀😺

Tak! To też kości policzkowe, szczeka, nos. Nie lubię takich okrągłych pucatych mordek u facetów. 

Więcej osób bardziej  normalnych takich jak ja.   Zresztą napiszcie nie do wszystkich kieruje Jak się czujecie  biorą was, bo  na inną ich nie stać. To  jest coś?  Co rokuje na dłużej? 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się