ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Możecie pisać, bo mi się nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Nie chce mi się zabawiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Ogladam Jarusia w biurze matrymonialnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 25 Sierpień Robimy zdjęcia. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 3 minuty temu, ZapachBabkiBożej napisał: Nie chce mi się zabawiać Mi też nie. Ogólnie jestem zmęczony całym internetem i niedługo odłączam kabel w pis.du. Będziecie płakać i błagać żebym wrócił, ale mnie to nie rusza, bo jestem sztywny git. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 25 Sierpień 🫢 https://zapodaj.net/plik-BrojTw2jwh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Mi też nie. Ogólnie jestem zmęczony całym internetem i niedługo odłączam kabel w pis.du. Będziecie płakać i błagać żebym wrócił, ale mnie to nie rusza, bo jestem sztywny git. Ja też więc nie będę płakać. Zgłoś się do chłopaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Co to za yebitny zbiornik. Może i bym tam polowil, kto wie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Ja też więc nie będę płakać. Zgłoś się do chłopaków. Razem z tobą. W TV oglądasz? Też chcem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Razem z tobą. W TV oglądasz? Też chcem Ja nie chłopak do wzięcia. Tak na polo tv Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 3 minuty temu, ZapachBabkiBożej napisał: Ja nie chłopak do wzięcia. Tak na polo tv Juz szukam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień 1 minutę temu, ilu_z_ja napisał: Juz szukam Kto szuka nie znajdzie. Tak już jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Kto szuka nie znajdzie. Tak już jest Reklama. Uwielbiam takie kulturalne wieczory. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Reklama. Uwielbiam takie kulturalne wieczory. No ba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHAHAHA 1 Napisano 25 Sierpień WITAME Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Niektórzy są obrzydliwi tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień (edytowany) Jakiś świerszcz mi rzępoli pod oknem jak poyebany. Posrauo go? Chyba szuka samicy i se poru.ha, a ja co? Nawet gupi swierszcz ma ciekawsze życie erotyczne ode mnie. Niech ktoś sprawdzi po co one tak męczą ucho. Edytowano 25 Sierpień przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Zawsze możesz zadzwonić. Przyjdzie zrobi swoje i dùpy zawracać nie bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ZapachBabkiBożej napisał: Zawsze możesz zadzwonić. Przyjdzie zrobi swoje i dùpy zawracać nie bedzie To już wolę sobie świerszcza posłuchać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: To już wolę sobie świerszcza posłuchać. Cykad bym se posluchala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 1 minutę temu, ZapachBabkiBożej napisał: Cykad bym se posluchala Obrzydlistwo jak te świerszcze yebaki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Romek smutny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 62 Napisano 25 Sierpień Zablokowane 17 stron. Ktoś nie wytrzymał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Romek amerikan xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Zablokowane 17 stron. Ktoś nie wytrzymał A co nas to w tym temacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZapachBabkiBożej 15 Napisano 25 Sierpień Napoleon nie żyje już Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Zablokowane 17 stron. Ktoś nie wytrzymał Żeby czasem tutaj zaraz całe hu jestwo się nie zleciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień Przed chwilą, żyd napisał: charli kirk wygrał lewacy nie mogą tego znieść Dobra, weź wypiè. rdalaj stad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 278 Napisano 25 Sierpień Dobra, już wiem mniej więcej jak wyglądają normalni użytkownicy. Dobrej nocy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 99 Napisano 25 Sierpień 1 minutę temu, beziks napisał: Dobra, już wiem mniej więcej jak wyglądają normalni użytkownicy. Dobrej nocy. Wzajemne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach