Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
VenusHorizon44

Jestem rozczarowany gta6

Polecane posty

To 2560x1440p wygląda miekko na 85" mam nadzieję że xbox series x dostanie 4k30 jak ps5 pro prawdopodobnie bo cpu majom za słabe na 60fps 

Też jestem rozczarowany, ale nie warstwą techniczną - bo my w przeciwieństwie do was możemy sobie rozdzielczość wybrać jaką chcemy i jeszcze DLSS 5 z AI mamy.

Bardziej jestem rozczarowany dialogami i słabym protagonistą bez charakteru... Sam'a Houser'a I Lazlow Jones'a widać brakło i już się sypie wszystko.

1 minutę temu, eRCe napisał:

Też jestem rozczarowany, ale nie warstwą techniczną - bo my w przeciwieństwie do was możemy sobie rozdzielczość wybrać jaką chcemy i jeszcze DLSS 5 z AI mamy.

Bardziej jestem rozczarowany dialogami i słabym protagonistą bez charakteru... Sam'a Houser'a I Lazlow Jones'a widać brakło i już się sypie wszystko.

Ty masz monitor 2560x1440p możesz zagrać 1:1 na 85 naprawdę jest mydlo jakby 720p ogladac na fullhd 

Liczę na xbox może wrzucom jakiś tryb 4k30 bez rt jak w regium 

Np crash bandicoot trylogia xsx miał 4k30 a ps5 zwykłe 2560x1440p więc jest nadzieja 

4 minuty temu, eRCe napisał:

Np mgs delta dostało na xsx rozdzielczość ps5 pro i jeszcze lepiej fps xD więc konsoka Microsoft nie jest taka słaba 

2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał:

Ty masz monitor 2560x1440p możesz zagrać 1:1 na 85 naprawdę jest mydlo jakby 720p ogladac na fullhd 

Owszem, ale PC jest teraz podpięty pod TV 4K i z niego głównie korzystam, a monitor stoi samotnie w sypialni.

5 minut temu, eRCe napisał:

jeszcze DLSS 5 z AI mamy

Ja mogę włączyć 100% czy 50% realizm sony wyostrza to obraz o ile w zamkniętych pomieszczenia wygląda jakby 4k to na ulicy słabo se radzi bo gra korzysta z roznych blurowan środowiska 

Ogólnie od tego odchodze w graniu szukam gier 4k30-120 i ustawiam na automatyczne ~10% chyba wtedy jest 

Ja nie mam problemu z rozdzielczością... DLSS mi wyostrzy to co chcę, suwaki będą jak w RDR2 i się wszystko ustawi... Wy będziecie mieć mydło na panelach 4K to fakt...

Ale mnie to najmniej martwi... Gra mi się wydaje będzie fabularnie skopana... No nic mnie ten deep dive trailer nie przekonał... Gdy wyszedł w 2013 trailer GTA V to byłem już kupiony... Leciałem do Empik robić zamówienie... Ale VI... Nic, a nic... Nie czuję żadnej ekscytacji do jednej z moich ulubionych serii gier ever... Smutne.

10 minut temu, eRCe napisał:

Nie wiem czym ten świat się jara gra wygląda jak ai mydlo na 85 pewnie można się przyzwyczaić ale bez 4k to bardziej na 80h i zapomnij niż zagrywaj się latami

Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał:

Nie wiem czym ten świat się jara gra wygląda jak ai mydlo na 85 pewnie można się przyzwyczaić ale bez 4k to bardziej na 80h i zapomnij niż zagrywaj się latami

Gra wyjdzie w ehanced edition na PS6 i będą zarabiali nowe kokosy na tych co mieli mydło na PS5 i się męczyli... Tak będzie... Tak było z V na PS3 - mydlina i 24 fps, a potem była wersja ulepszona na PS4 😆

Napisano (edytowany)
Przed chwilą, eRCe napisał:

Gra wyjdzie w ehanced edition na PS6 i będą zarabiali nowe kokosy na tych co mieli mydło na PS5 i się męczyli... Tak będzie... Tak było z V na PS3 - mydlina i 24 fps, a potem była wersja ulepszona na PS4 😆

Dobrze, że ja wtedy byłem w teamie Xbox 360, to przynajmniej mieliśmy framerate stabilniejszy niż soniarze 😆 U nich był klatkaż jak ta lala przy pościgach xD

Edytowano przez eRCe

2 minuty temu, eRCe napisał:

Ja nie mam problemu z rozdzielczością... DLSS mi wyostrzy to co chcę, suwaki będą jak w RDR2 i się wszystko ustawi... Wy będziecie mieć mydło na panelach 4K to fakt...

Ale mnie to najmniej martwi... Gra mi się wydaje będzie fabularnie skopana... No nic mnie ten deep dive trailer nie przekonał... Gdy wyszedł w 2013 trailer GTA V to byłem już kupiony... Leciałem do Empik robić zamówienie... Ale VI... Nic, a nic... Nie czuję żadnej ekscytacji do jednej z moich ulubionych serii gier ever... Smutne.

Sprawdzałem dlss na 3 monitory w death strending i tesz jest padaka efekt blura najlepszy obraz to 1:1 każdy pixel 

Som artykuly że świat się rzucił na ps5 pro i ceny po 5000zl za konsole bez napędu a ja siedzę przed 85 ogoadam kiedy razy i se myślę na miejscu rockstar bym się wstydzil takie mydlo wydawac 

Wtedy będzie jusz za późno gtav w końcu dostało 4k30 na ps5 odpalilem i gra jest niegrywalna strasznie się zestarzalo środowisko puste ulice malo detali wszystko sterylne to od razu widać że projektowana jeszcze pod 720p

Głupki się rzuciły na PS5 Pro, a jak się okaże, że na Series X będzie lepiej, bo gra jest nie tylko wymagająca graficznie, ale też procesorowo, więc tu też chłodzenie odgrywa ważną rolę, to potem będą sprzedawać te swoje prośki...

Ludzie to są jak stado bawołów. 

3 minuty temu, eRCe napisał:

Dobrze, że ja wtedy byłem w teamie Xbox, to przynajmniej mieliśmy framerate stabilniejszy niż soniarze 😆 U nich był klatkarz jak ta lala przy pościgach xD

Mi się poszczescilo i przeszedłem gta4 jeszcze na crt 29" więc mimo padaki 720p(1024x540p native)30@24 realne miałem 1:1 na ~720x576i

Głupki się rzuciły na PS5 Pro, a jak się okaże, że na Series X będzie lepiej, bo gra jest nie tylko wymagająca graficznie, ale też procesorowo, więc tu też chłodzenie odgrywa ważną rolę, to potem będą sprzedawać te swoje prośki...

To samo bylo z gta4 chyba gra ostro promowana na PlayStation 3

A potem 

Xbox 360 1280x720p30

Ps3 1024x540p24-30

Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał:

To samo bylo z gta4 chyba gra ostro promowana na PlayStation 3

A potem 

Xbox 360 1280x720p30

Ps3 1024x540p24-30

Grałem u kolegi w IV na PS3 nim kupiłem swoją na 360... To był absolutny koszmarek... Strasznie ta gra chodziła na konsoli Sony... Potwornie.

Jak odpalisz np days gone remsterded na ps5 85 to masz 1440p60 i 4k30 i wystarczy chwila na 4k30 później 1440p30 znowu 4k30 zostaje walic klatkarz bo po prostu 85 nie wybacza braku rozdzielczości w 4k gra się 🤔 jak na porządnym rtv przyszłości a w 1440p jakbyś jakieś ps3 odpalil na fullhd 

Napisano (edytowany)
3 minuty temu, eRCe napisał:

Grałem u kolegi w IV na PS3 nim kupiłem swoją na 360... To był absolutny koszmarek... Strasznie ta gra chodziła na konsoli Sony... Potwornie.

Może crt dobrze wybaczal tej grze jeszcze jest możliwość że miałem stabilne 30 bo jeśli gra mi renderowala w 4:3 i PAL to konsola musiala oszczędności mocy co moglo się przelozyc na dobre doświadczenie 

Edytowano przez VenusHorizon44

1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał:

Jak odpalisz np days gone remsterded na ps5 85 to masz 1440p60 i 4k30 i wystarczy chwila na 4k30 później 1440p30 znowu 4k30 zostaje walic klatkarz bo po prostu 85 nie wybacza braku rozdzielczości w 4k gra się 🤔 jak na porządnym rtv przyszłości a w 1440p jakbyś jakieś ps3 odpalil na fullhd 

Jak ja bym był konsolowcem, to bym miał dwa telewizory... Jeden 4K i drugi 1080p i tyle. Ewentualnie monitor z portem HDMI. Bo wy się męczycie na panelach 4K z tymi niskimi rozdziałkami. 

Napisano (edytowany)

U mnie zawsze 1080p60FPS jest wyżej w hierarchii niż 4K30FPS. Bez dyskusji nawet. Dlatego gdybym był konsolowcem to musiałbym mieć natywny panel pod 1080p lub 1440p by się nie męczyć z 30FPS.

Edytowano przez eRCe

Jak ja bym był konsolowcem, to bym miał dwa telewizory... Jeden 4K i drugi 1080p i tyle. Ewentualnie monitor z portem HDMI. Bo wy się męczycie na panelach 4K z tymi niskimi rozdziałkami. 

Mam w sypialni fullhd ale nie bede takiej duzej gry jak gta6 przechodzil na 32 mając 85 trzeba by mieć np 65 fullhd 

U mnie zawsze 1080p60FPS jest wyżej w hierarchii niż 4K30FPS. Bez dyskusji nawet. Dlatego gdybym był konsolowcem to musiałbym mieć natywny panel pod 1080p lub 1440p by się nie męczyć z 30FPS.

Fajny jest klatkarz ale jak masz grac w mydlo to mocno trzeba się zastanowić np w ffvii jest bardzo irytujące 30fps czuc strasznie za to ostrość coś pięknego odwrotnie 2560x1440p60 fajnie plynnie ale obraz jest miękki i naprawdę ciężko wybrać 

A ostatnio mi się zmienilo w oczach i 4k30-120 po prostu wygląda normalnie a wszystko inne widze mydlem w pysk i normalnie idę w granie pc 33% gier dla 4k bo to po prostu wtedy wygląda jak 32" fullhd tylko na 85 bez szalu ale tak jak powinno być 

Np jak obejrzałem gameplay mad max pc 4k no właśnie tak zapamietalem te gre z 32" ps4 a potem odpalilem gameplay ps5 (gra nie dostała pacza rozdzielczości) i takie mydlo zupełnie nie grywalna gra jakbys odpalil ps3

A przeszedłeś w ogóle całe GTA V?

Bo jak piątka cię nie wciągnęła, to i szóstka też cię wynudzi mam wrażenie.

7 minut temu, eRCe napisał:

A przeszedłeś w ogóle całe GTA V?

Bo jak piątka cię nie wciągnęła, to i szóstka też cię wynudzi mam wrażenie.

Odrzucila mnie 5 kilka razy najdalej doszedłem do trawora jakieś misje nim

Dlatego że 5 mi nie podeszla 3 typow niga to niga tamto 6 mi bardziej się podoba na pare gangsterkom

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się