Margherite 113 Napisano 2 godziny temu Co myślicie o Dino? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 113 Napisano 2 godziny temu (edytowany) To dobry market? U mnie budują Dino, właściwie już ma być otwierany, może połowa września Edytowano 2 godziny temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
taka_pokraka 412 Napisano 2 godziny temu W ogóle nie myślę o Dino. Nie zajmuje żadnego miejsca w mojej głowie i życiu. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 126 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Margherite napisał: To dobry market? U mnie budują Dino, właściwie już ma być otwierany, może połowa września nie lubię, wolę Lidla zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 109 Napisano 1 godzinę temu 43 minuty temu, Margherite napisał: To dobry market? U mnie budują Dino, właściwie już ma być otwierany, może połowa września Nie ma wszystkiego tego co znajdziesz np.w Biedronce, ale za to inne ciekawe rzeczy się znajdą. Mięso zawsze dobrej jakości i świeże, pieczywo lokalne, sporo lodów, dużo słodyczy i przetworów spożywczych, sezonowe artykuły typu nasiona czy upominki na Dzień Matki, zabawki, zeszyty. I najfajniejsze kapelusze słomkowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach