Unhallowed 64 Napisano 14 godzin temu Miałam koszmar ze wichura sie zerwała i talerz satelitarny spadł mi na łeb… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 64 Napisano 14 godzin temu Być, ciągle być, w tej podróży… Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Naturysta 5 Napisano 14 godzin temu 25 minut temu, Unhallowed napisał: Miałam koszmar ze wichura sie zerwała i talerz satelitarny spadł mi na łeb… To prawie jak wielkie TV spadło na łeb matce leżaka we śnie leżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 119 Napisano 7 godzin temu Kablówki są tylko w blokowiskach wielkich miast, natomiast satelita ma zasięg nawet w najwyższych górach i najgłębszych lasach byleby tylko był widok na południowe niebo. Niech żyje telewizja satelitarna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 62 Napisano 7 godzin temu mi sie snilo ze nasikalam do lozka ale to nie powinno sie pisac o snach bo to nieeleganckie tak srejzi paryska od savoir vivru pisala na nerwicy o koorwa zesram sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kot zjad gówno xD 0 Napisano 6 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
hoodoo 62 Napisano 6 godzin temu Fajny ten sen o mamie leżaka prawie proroczy huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 116 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 12 godzin temu, Unhallowed napisał: Miałam koszmar ze wichura sie zerwała i talerz satelitarny spadł mi na łeb… Cos bylo dalej we snie? Usuneli temat. Edytowano 2 godziny temu przez Koŕalgor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, hoodoo napisał: mi sie snilo ze nasikalam do lozka ale to nie powinno sie pisac o snach bo to nieeleganckie tak srejzi paryska od savoir vivru pisala na nerwicy o koorwa zesram sie Ja też tak kiedyś miałem, ale to nie był sen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, Koŕalgor napisał: Cos bylo dalej we snie? Usuneli temat. Nie pamiętam już Złotko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Ja też tak kiedyś miałem, ale to nie był sen Od tamtego czasu nosisz pieluchy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Cynthiaa napisał: Od tamtego czasu nosisz pieluchy? Nie noszę. Lubię życie na krawędzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cynthiaa 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Nie noszę. Lubię życie na krawędzi. Najlepiej bankructwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Lubimy emocje z Malowany jak na pieczarkach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, Cynthiaa napisał: Najlepiej bankructwa Jeden huy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu 11 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Lubimy emocje z Malowany jak na pieczarkach Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Tak. Witaj piękny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Witaj piękny Witaj słońce po raz trzeci dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Witaj słońce po raz trzeci dzisiaj 4 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Skaj iz de limit Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu Idę zaraz spać kurfa mać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 2 godziny temu Pracuj pieczara, chudnij Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Idę zaraz spać kurfa mać X2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wicked Wonderland napisał: Pracuj pieczara, chudnij Wejdziesz mi do wanny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 45 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Wicked Wonderland napisał: Pracuj pieczara, chudnij Zaraz wylapiesz liścia na morde 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wicked Wonderland 10 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Wejdziesz mi do wanny? Żenujące. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Zaraz wylapiesz liścia na morde Zostaną jej dwa zwoje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Wicked Wonderland napisał: Żenujące. Ssssijj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 606 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: X2 Gubię się w tych waszych nowych kontach. Następne sobie zrób Boni M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Gubię się w tych waszych nowych kontach. Następne sobie zrób Boni M Uwielbiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach