Baba 619 Napisano 15 godzin temu Pewien człowiek stał sobie na dworze, bez żadnego dachu nad głową, parasola, czy nakrycia głowy, ale nie zmoczył sobie włosów. Dlaczego? Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Ile razy można odjąć 10 od 100? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano 15 godzin temu Nie padało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Bo był lysy kafeteria 9 chyba nie wiem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Bo był lysy kafeteria 9 chyba nie wiem Zagadka numer jeden zaliczona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Zagadka numer jeden zaliczona. Jaka jest nagroda? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Jaka jest nagroda? Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. W koszu to siedzę ja z kokardą na grzywce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Aby pozostać w dzisiejszym klimacie Kosz pieczarek. A za 1 miejsce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 110 Napisano 15 godzin temu Że co? Zaraz mi mózg pęknie, albo eksploduje. Idę stąd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: A za 1 miejsce? Skrobaczka do ziemniaków. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, ilu_z_ja napisał: Że co? Zaraz mi mózg pęknie, albo eksploduje. Idę stąd Bandaż zabierz ze sobą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Skrobaczka do ziemniaków. Wczoraj pozyskałam nową zbędna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 138 Napisano 15 godzin temu Raz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu 2 minuty temu, WyẃaloneJaja napisał: A za 1 miejsce? Brum z kokardą na grzywce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Raz Zagadka numer 3 rozwiązana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Brum z kokardą na grzywce I co ja mam z nią zrobić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: I co ja mam z nią zrobić? Nie wiem. Sama się zaoferowała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: I co ja mam z nią zrobić? Kochać! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem. Sama się zaoferowała To Wywalone kazała mi wejść do kosza. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Kochać! Nie ma szans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie ma szans To możesz mi gotować obiady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: To możesz mi gotować obiady. Kartofle i skwary Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Odpowiedź na któreś pytanie to: raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Kartofle i skwary Zgadzam się! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 24 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, kobieta z Kurą napisał: Zgadzam się! Nie zmieścisz się do kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ostatnia zagadka Co zawsze się zaczyna i nigdy nie kończy? Wiem ale nie powiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano 15 godzin temu Stópki 🥰🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kobieta z Kurą 17 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie zmieścisz się do kosza Chwilunia coś wymyśli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 619 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, kobieta z Kurą napisał: Wiem ale nie powiem. Szkoda. Odnośnie tej odpowiedzi mam jedną ciekawostkę i ewentualną propozycję do zabawy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach