Ashbourne 11 Napisano wczoraj o 19:36 (edytowany) Paryska haha 🪳 Edytowano wczoraj o 19:36 przez Ashbourne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 19:36 Nuda tutaj dzisiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
obwozny sprzedawca klapkow 40 Napisano wczoraj o 19:39 2 minuty temu, Ashbourne napisał: Paryska haha 🪳 tany tany bylo pite, a mordobicie jakies bedzie bo dzisiaaj poczatek weekendu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 11 Napisano wczoraj o 19:47 7 minut temu, obwozny sprzedawca klapkow napisał: tany tany bylo pite, a mordobicie jakies bedzie bo dzisiaaj poczatek weekendu ? A faszerowanie psychotropami twojej internetowej paskudy bedzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:15 Ketrel i wszystko jasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:16 Też bym się napił, ale mam bana na piwko. Xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humor Sławomira Borewicza 23 Napisano wczoraj o 20:17 30 minut temu, Ashbourne napisał: A faszerowanie psychotropami twojej internetowej paskudy bedzie? Znowu jakieś projekcje, najpierw pisanie o poceniu, teraz to. Ale to nie ja trzymam ketrel w szafce, trzymajmy się faktów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
humor Sławomira Borewicza 23 Napisano wczoraj o 20:18 Przymusowe leczenie psychiatryczne mogłoby objąć od razu te panią z korzyścią dla niej samej i bliskich by to było. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:24 🥱🥱🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:25 1 minutę temu, KochamBabkeBożą napisał: 🥱🥱🥱 Nie śpij zabawiaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:26 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Nie śpij zabawiaj Ty mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:27 Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Ty mnie Dlaczego ja zawsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:27 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Dlaczego ja zawsze Mnie sie nie chce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:28 Zmeczony jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:28 Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Mnie sie nie chce Mi tez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano wczoraj o 20:28 9 minut temu, humor Sławomira Borewicza napisał: Przymusowe leczenie psychiatryczne mogłoby objąć od razu te panią z korzyścią dla niej samej i bliskich by to było. A ciebie odchudzanie Mato hari z temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:29 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Mi tez To super, chyba nie warto się tu wisilać dzisiaj. ; p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:30 1 minutę temu, krejzi ejżyn gerl napisał: A ciebie odchudzanie Mato hari z temu Napisał knur z cycami większymi od naszych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:30 Fajnie mi sie wczoraj chodziło po dwóch Karpacki 9% i słuchało muzyki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:31 Widoki piękne, a babka boża ma chore nogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:31 Fajne masz zycie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẃaloneJaja 25 Napisano wczoraj o 20:31 Przed chwilą, KochamBabkeBożą napisał: Widoki piękne, a babka boża ma chore nogi? Że grube ale ze chore od razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:32 Dzięki xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
krejzi ejżyn gerl 15 Napisano wczoraj o 20:32 1 minutę temu, WyẃaloneJaja napisał: Napisał knur z cycami większymi od naszych Jesteś gruba ale nie poszło w cycki? no to przypau Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 6 Napisano wczoraj o 20:33 Przed chwilą, WyẃaloneJaja napisał: Że grube ale ze chore od razu A czaje. No ja mialem niedawno spuchniętä stope, a potem mnie dwie bolały, jakby mi ktos gwozdzie wbijal, i utknąłem w domu, ale to już przeszłość. Całe lato spędziłem w domu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach