Abandoned 31 Napisano 3 godziny temu Nie zmyjesz z siebie tego syfu. Żaden prysznic nie pomoże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 139 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Abandoned napisał: Nie zmyjesz z siebie tego syfu. Żaden prysznic nie pomoże. Jak tam dzionek? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 14 Napisano 3 godziny temu Polecam ocet i płyn do naczyń dobre na każdy brud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 3 godziny temu 6 minut temu, Koŕalgor napisał: Jak tam dzionek? Bardzo pracowicie, dopiero mam czas na relaks. A u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Abandoned napisał: Bardzo pracowicie, dopiero mam czas na relaks. A u Ciebie? Pizze o której robiłaś? Szybko kończy się pracę w tej budżetówce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ilu_z_ja 129 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Abandoned napisał: Bardzo pracowicie, dopiero mam czas na relaks. A u Ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Abandoned napisał: Bardzo pracowicie, dopiero mam czas na relaks. A u Ciebie? Dlatego łazisz po tematach i pijana zaczepiasz ludzi. O której masz kolejnego klienta? Da się z tego wyżyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 139 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, Abandoned napisał: Bardzo pracowicie, dopiero mam czas na relaks. A u Ciebie? Zaraz chyba sobie zjem trochę zupki. Dosyć spokojny dzień. Przyjemnie jeszcze bez tej całej jesiennej aury. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Koŕalgor napisał: Zaraz chyba sobie zjem trochę zupki. Dosyć spokojny dzień. Przyjemnie jeszcze bez tej całej jesiennej aury. O tak, dziś było lato, przepiękny dzień. Jaka zupka? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 139 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Abandoned napisał: O tak, dziś było lato, przepiękny dzień. Jaka zupka? Pomidorówka na rosołku z wczoraj pychotka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 19 Napisano 3 godziny temu Malowałam trochę płot ale zaczęło padac i aż do teraz, przyjemny deszczyk huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Pomidorówka na rosołku z wczoraj pychotka Zero waste hihi. Tez tak zawsze robie. Smacznego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, słonik pękalski napisał: Malowałam trochę płot ale zaczęło padac i aż do teraz, przyjemny deszczyk huh To Ty taki majster? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Abandoned napisał: To Ty taki majster? A co ty. Dwie lewe ręce ale to to jeszcze easy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 139 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, słonik pękalski napisał: A co ty. Dwie lewe ręce ale to to jeszcze easy Na jaki kolor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 19 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Na jaki kolor Biały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 139 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, słonik pękalski napisał: Biały A to widać brud Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 2 godziny temu Ale białe plotki są śliczne. Takie american style. 🤍 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mаstermind 2 Napisano 2 godziny temu kurczak, któremu łeb z pieńka spadł, jeszcze popierduje 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, mаstermind napisał: kurczak, któremu łeb z pieńka spadł, jeszcze popierduje Nie, żeby bawiła mnie wizja śmierci kury, ale odebrałam to jako kontynuację popoludniowego dowcipu hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 14 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, mаstermind napisał: kurczak, któremu łeb z pieńka spadł, jeszcze popierduje Fajny taki widmokowy czarny humor ja jestem fanem 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, memento szlori napisał: Fajny taki widmokowy czarny humor ja jestem fanem No Widmo jest zabawny i potrafi solidnie dojechać szumowiny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 19 Napisano 2 godziny temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joshua 1 Napisano 2 godziny temu KURCZAK KTÓREMU ŁEB Z PIEŃKA SPADŁ, JESZCZE POPIARDUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 14 Napisano 2 godziny temu A małe kurczaczki są mielone przemysłowo w fabrykach i cóż poradzita Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 1 minutę temu Chyba Fifi i Moon wpadli w szał blokowania. Do leczenie degeneraty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano przed chwilą Fifi czego szukasz na profilu Krejzi i mojego? Wezwać pogotowie jak źle się czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach