jeździ jak po łysej kobyle 1 Napisano 1 godzinę temu Ciekawe ilu myśliwych dostało zawału widząc nagą łysą biegająca po lesie o ... ja ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: Zaczepiasz zwyrolko obrywasz, bo związek przyczyna skutek ma miejsce i czego jeszcze nie rozumiesz Cięgle pisze o mnie brednie ale to ja atakuje 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, FarfelunaModerowana napisał: Napisał typ, który rozmówców widzi na pasku przeglądarki. Leki wzięte? Jesteś bardziej monotematyczna niż leżak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, FarfelunaModerowana napisał: Ty ciągle dzwonisz o ambonie. Czego nie rozumiesz? Przecież salowa zaczyna i ciągle pisze o ambonie. Czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: A jakie to ma znaczenie gdzie byłem bądź jestem skoro my nie jesteśmy nawet znajomymi Byłeś w Kanadzie i z kanadyjskiego nr telefonu wysyłałeś screeny hejtów na Klaudię. Może jakiś Screen na odświeżenie pamięci? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 1 godzinę temu Wszyscy jesteście nudni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Cięgle pisze o mnie brednie ale to ja atakuje 🫣 Nie wie jak we mnie to w Ciebie uderza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: Jesteś bardziej monotematyczna niż leżak Ty dzwonisz, więc odpowiadam ślepy Krzysiu. Możesz mnie co najwyżej cmoknąc w wysportowany tyłek. Koniecznie weź leki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, FarfelunaModerowana napisał: Byłeś w Kanadzie i z kanadyjskiego nr telefonu wysyłałeś screeny hejtów na Klaudię. Może jakiś Screen na odświeżenie pamięci? A UJ cię obchodzi gdzie ja byłem , bo co ty możesz mieć do mojego prywatnego życia nic. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 1 godzinę temu 11 minut temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Niezgorsza patola i brakuje tylko dzielnicowego z pałom Haha co tu się właśnie wydarzyło Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przecież salowa zaczyna i ciągle pisze o ambonie. Czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: A UJ cię obchodzi gdzie ja byłem , bo co ty możesz mieć do mojego prywatnego życia nic. Leki koniecznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, FarfelunaModerowana napisał: Ty dzwonisz, więc odpowiadam ślepy Krzysiu. Możesz mnie co najwyżej cmoknąc w wysportowany tyłek. Koniecznie weź leki Tatuś niech cię całuje pijane upośle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 79 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: A jakie to ma znaczenie gdzie byłem bądź jestem skoro my nie jesteśmy nawet znajomymi Żadne. Znowu nie zrozumiałeś prostego tekstu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słonik pękalski 19 Napisano 1 godzinę temu łeb siwieje pipa szaleje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 59 minut temu 3 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie wie jak we mnie to w Ciebie uderza Romantyk 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 59 minut temu 1 minutę temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Tatuś niech cię całuje pijane upośle Trzeźwe. Jak ma się twój tata? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 58 minut temu 3 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: A UJ cię obchodzi gdzie ja byłem , bo co ty możesz mieć do mojego prywatnego życia nic. Za dużo walenia głową w witryny sklepowe Nie rób tego więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, Śliwka is Blocked napisał: Żadne. Znowu nie zrozumiałeś prostego tekstu. A co tu jest do rozumienia że masz tyle do gadania co żydzi za okupacji jeżeli chodzi o prywatę tych których nienawidzisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 79 Napisano 57 minut temu 3 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: A UJ cię obchodzi gdzie ja byłem , bo co ty możesz mieć do mojego prywatnego życia nic. Ale sam się chwaliłeś latami chatką w jukonie, nikt nie pytał. A teraz "ch.. cie obchodzi" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, FarfelunaModerowana napisał: Trzeźwe. Jak ma się twój tata? Na trzeźwo byś aż tak nie majaczyła tępa stara urwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 56 minut temu 12 minut temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Nie opłaca się podjeżdżać po jedną, bo jak coś robię to porządnie i musiałbym znowu zęby umyć gdybym coś zjadł. Przesadzasz bo zęby umyjesz w chwilę a frytki mojej roboty są fenomenalne 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 56 minut temu 6 minut temu, jeździ jak po łysej kobyle napisał: Ciekawe ilu myśliwych dostało zawału widząc nagą łysą biegająca po lesie o ... ja ... Podobno szuka cie policja. Będzie komentarz? Zajmij się Dumbo, skoro wysyła ci zdjęcia pissdy, bo ja cię nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeździ jak po łysej kobyle 1 Napisano 56 minut temu 5 minut temu, FarfelunaModerowana napisał: Ty dzwonisz, więc odpowiadam ślepy Krzysiu. Możesz mnie co najwyżej cmoknąc w wysportowany tyłek. Koniecznie weź leki Łysa od latania nago po lesie to Twój tylek może tylko kleszczy dostać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 79 Napisano 56 minut temu 1 minutę temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: A co tu jest do rozumienia że masz tyle do gadania co żydzi za okupacji jeżeli chodzi o prywatę tych których nienawidzisz Chodziło że sam się zestarzałeś, nie o twoją prywatę. No ciężko łączysz kropki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: Ale sam się chwaliłeś latami chatką w jukonie, nikt nie pytał. A teraz "ch.. cie obchodzi" Do ciebie pisałem cokolwiek do takiej parówy miałbym pisać prywatę wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 55 minut temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: Na trzeźwo byś aż tak nie majaczyła tępa stara urwo Trzeźwa jak nic. Mam bekę z ciebie karetkowy z chatki w Jukonie. Tak się do Jeżowej odzywasz? No nie jesteś bystra, ale miej serce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 55 minut temu On oblesny totalnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 131 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Przesadzasz bo zęby umyjesz w chwilę a frytki mojej roboty są fenomenalne a to znowu ze szklanki bierz zęby, zakładaj, potem znowu myj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FarfelunaModerowana 5 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, jeździ jak po łysej kobyle napisał: Łysa od latania nago po lesie to Twój tylek może tylko kleszczy dostać Tak się do matki odnosisz szczerbaty Przemku? Nie jestem zainteresowana tępy zwyrol. Czego nie rozumiesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach