słonik pękalski 19 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) I byłem nisko w ... I ze mną mój syf Kładę nisko dłoń I wale mocno w pysk Pada kwaśny deszcz.... Słowo stało się ciałem potem zrobiło mi pałe Nigdy jej nie ufałem bo nie muszę żyć za kare Byk mi podaje butelkę na melinie robię balet Patrzę na jej spore sranie odpisując młodej damie Dzwoni telefon nie odbieram bo nieznane Nie chce mieć koleżanek Mój byk mi stawia szamę bo się pogubiłem z sianem I nie mogę się dziś nachlać a i tak zrobimy milion Co jest ... jaki syf chciałaś udźwignąć I to nie pyknie bo nie chciałem się zabić z nią I jeden ... czy płaczesz czy się śmiejesz przy mnie Jeżeli to nie wyjdzie nie bądź smutna że pada deszcz Pada kwaśny deszcz tej ...ie na łeb I dla mnie to żaden stres że nie gramy fer I byłem nisko w ... I ze mną mój syf Kładę nisko dłoń I wale mocno w pysk Pada kwaśny deszcz tej ...ie na łeb I dla mnie to żaden stres że nie gramy fer I byłem nisko w ... I ze mną mój syf Kładę nisko dłoń I wale mocno w pysk Jestem osobą której nie powinnaś znać Jestem z osobą co Ci powinęła hajs Mówię że jest ...ą Mówi że nie chciała stać się nią Nie chce o tym rozmawiać nim się zacznie noc Nim się zacznie noc... Rzucam siano w orlenie za wódkę Taksówa zawija mnie znów na dziuplę Młoda wpierdala xanax i wysyła snapa smutne Pale ostatnią lufkę Gadam z bykiem czy se roz...ić banie kuflem To wszystko w ...e smutne jak piękny syf i jej ... Robimy wielkie rzeczy widzisz przez dziurkę od klucza I na ... śmiejesz się ... I nadal chcesz tu być Byłem nisko w ... i ze mną mój syf Edytowano 1 godzinę temu przez słonik pękalski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 1 godzinę temu Poezja współczesna och Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu 21 minut temu, RzujMeJaja napisał: Poezja współczesna och I nie ma tutaj blokera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: I nie ma tutaj blokera Idz spac bo w dùpe dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: I nie ma tutaj blokera Uciekaj do tatusia , bo nikt cię tu nie lubi i życia nie masz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu Tu nie zablokują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 14 Napisano 1 godzinę temu Mam dość patrzenia, jak zazdrość cię zżera Unikasz spojrzenia twarz w twarz Masz aż za dużo do powiedzenia (Uważaj) Nie obrażaj więcej, nie obrzucaj mięsem Jak skoczy napięcie gdy spotkamy się w mieście Albo na koncercie, patrz mi na ręce bo za siebie nie ręczę Nie jestem żadnym emcem, Niemcem Mów mi Hans Franc Frencel Odłóż mikrofon i nie mów nic więcej Zaciśnij pięści, to pride Dębiecki A w konsekwencji wyniesiesz z lekcji Jak nie splamić honoru Jak nie sprawić zawodu Jak coś zrobić dla zasady Jak poświęcić się dla sprawy U mnie zawsze dumnie choćby w trumnie – DĘBIEC! Siła w żyłach pływa, wygrywam i przegrywam To proste, gorzki posmak troski z Polski Zmień te wnioski i nagraj to potem, raporty rap o tym Muzyka co dzień i przed snem niezbędna jak tlen Nie palę aż zgasnę, jasne? Słucham aż zasnę Na słowa nie walczę właśnie Znasz mnie, patrz się w inna mańkę Pchasz się? Skończ tą bujankę Masz mnie błaźnie za kozaka na taśmie Sprawdź mnie gdy klasnę, ty zgaśniesz, właśnie tak! Przemyśl to, masz czas, by dojrzeć, wróć by spojrzeć Stań twarzą w twarz i pokaż, co masz! (pokaż co masz) [Refren: Hans] Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułem nic, daj bis Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułem nic, daj bis Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułem nic, daj bis Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic Chcesz ze mnie kpić? Nie poczułem nic, daj bis Nie powiedziałeś tego w ryj to nie powiedziałeś nic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Tu nie zablokują Czas pokaże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Uciekaj do tatusia , bo nikt cię tu nie lubi i życia nie masz. Wjeżdżają rodzice widzę, za chwilę wózki, ambony, renty i wspólne kąpiele. Brakuje wiadra, kaloryfera i diody, której nie trzeba zaklejać.. Gdzie twoje życie? Całe czas pod górkę i po wyrokach. Nie czepiaj się i pilnuj Jeżycy, bo każdy ma cię dosyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Czas pokaże. Co jadłeś na kolację bo coś bym zjadła tylko nie wiem co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, RzujMeJaja napisał: Idz spac bo w dùpe dostaniesz Na ambonie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 79 Napisano 1 godzinę temu Jaki wieczór poezji, fiu, fiu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, UśpionaAmbona napisał: Na ambonie? Ale ze spac czy w dùpe dostać? Dobra dość mam samej siebie już xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 1 godzinę temu Przemoknięte serca miast, i tylko ty, ja.. 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Brakuje I buni jeszcze brakuje którego odbiłaś starej Masz blisko 50 lat to ile jeszcze pociągniesz i nie czujesz żenady pokazując publicznie obwisłe cielsko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: Wjeżdżają fantazje, przecież za dużo walenia głową w witryny sklepowe Nikogo takiego nie znam i moja mama ma się dobrze będąc wdową. A jak twoja mama ma się? Do której masz dziś dyżur w karetce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Co jadłeś na kolację bo coś bym zjadła tylko nie wiem co Sałatka tuńczyk z warzywami i wafle ryżowe O tej porze to tylko jeżyka ciastka takie , a ja tylko wodę bo myłem zęby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
memento szlori 14 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: I buni jeszcze brakuje którego odbiłaś starej 🥸 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RzujMeJaja 46 Napisano 1 godzinę temu Mam dzień świstała codzienne deja vu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, Śliwka is Blocked napisał: Jaki wieczór poezji, fiu, fiu. Wiem, że ty wolisz nawalanki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Śpię z łojcem a co To wypad deklu do starego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu Mądry głupiemu ustępuje Ale co, gdy głupi się z tego nie raduje? Krzyczy z grubym kijem, że połamie ci kości Że mądry ustąpił? To oznaka słabości Do trzech razy sztuka Ale co, gdy za czwartym wypłynie ta nauka Wtedy będzie za późno, wkładaj głowę w pętlę Ważne są zasady, czym głupsze tym lepsze Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi Widzę to co widzę i w ogóle się nie wstydzę Niech się wstydzi ten co robi, nie ten co widzi. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Abandoned napisał: Wiem, że ty wolisz nawalanki. Już nie te latka chyba i nie to zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Już nie te latka chyba i nie to zdrowie Ewidentnie. I to widać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Co jadłeś na kolację bo coś bym zjadła tylko nie wiem co Syn odrobił lekcje? Czy schowany w szafie, bo się go wstydzisz? Możesz z łaski swojej zająć się swoim karetkowym, wziąć go na ambonę i zrobić z niego faceta? Wiem, że się nie znacie prywatnie i boisz się go, ale może zrobisz to dla niego? Całe życie po wyrokach w pasiakach i tylko dópy chłopów widział. Daj mu coś od siebie, to nie będą chore fantazje. Wierzę, że zrozumiałaś mój przekaż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 72 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: To wypad deklu do starego Czemu ty do swojego ojca nie idziesz, tylko latasz za moim tyłkiem? Stary miej, że umiar, jak nie masz chociaż jaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zаwszе przychodzi noc 37 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Abandoned napisał: Ewidentnie. I to widać. Po 50 -tce tak to wygląda u nich , ale chociaż spokój może będzie dzięki temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2532 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Zаwszе przychodzi noc napisał: Sałatka tuńczyk z warzywami i wafle ryżowe O tej porze to tylko jeżyka ciastka takie , a ja tylko wodę bo myłem zęby Ja robie frytki Jeżyki są pyszne ale chyba mogę frytki zamiast nich Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jeździ jak po łysej kobyle 1 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Syn odrobił lekcje? Czy schowany w szafie, bo się go wstydzisz? Możesz z łaski swojej zająć się swoim karetkowym, wziąć go na ambonę i zrobić z niego faceta? Wiem, że się nie znacie prywatnie i boisz się go, ale może zrobisz to dla niego? Całe życie po wyrokach w pasiakach i tylko dópy chłopów widział. Daj mu coś od siebie, to nie będą chore fantazje. Wierzę, że zrozumiałaś mój przekaż A czemu dziecko w wojenki mieszasz łysa pało bezdzietna? Miejże ty odrobine godności Edytowano 1 godzinę temu przez jeździ jak po łysej kobyle 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Abandoned 31 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Zаwszе przychodzi noc napisał: Po 50 -tce tak to wygląda u nich , ale chociaż spokój może będzie dzięki temu Nie wiem, ile ta istota ma lat, ale jakieś dziwne zmiany w mózgu tam zachodzą i nie da się ukryć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach