ilu_z_ja 130 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Szybko poszło seni Edytowano 3 godziny temu przez ilu_z_ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) Ja myślałem, że my się lubimy, a ty mi życzysz 🦽🥺 Edytowano 1 godzinę temu przez manekin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja myślałem, że my się lubimy Czy to odpowiedź do mojego ostatniego wpisu i siadaniu na kolanach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 3 minuty temu, Baba napisał: Czy to odpowiedź do mojego ostatniego wpisu i siadaniu na kolanach? A siedź sobie na tym tronie ile dusza zapragnie, że ja wcześniej nie widziałem jaka ty naprawdę jesteś Edytowano 1 godzinę temu przez manekin 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, manekin napisał: A siedź sobie na tym tronie ile dusza zapragnie, że ja wcześniej nie widziałem jaka ty naprawdę jesteś Naprawdę jaka jestem nie wie nikt Tralalala Masz nietuzinkowe poczucie humoru i za to 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Baba napisał: Naprawdę jaka jestem nie wie nikt Tralalala Masz nietuzinkowe poczucie humoru i za to Dziękuję, ale przejrzałem na oczy i już mnie nie omamisz miłymi słówkami i lajkami, o nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 5 minut temu, manekin napisał: Dziękuję, ale przejrzałem na oczy i już mnie nie omamisz miłymi słówkami Nie szarżujmy. Ciągu dalszego nie będzie. Tu tylko krytyka może się ciągnąć przez lata Edytowano 1 godzinę temu przez Baba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nie szarżujmy. Ciągu dalszego nie będzie. Tu tylko krytyka może się ciągnąć przez lata Do końca káfeterii i jeden dzień dłużej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, manekin napisał: Do końca káfeterii i jeden dzień dłużej Co widać w sąsiednim temacie 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Baba napisał: Co widać w sąsiednim temacie 🥱 W naszym temacie chyba panowała trochę inna atmosfera ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 50 minut temu 12 minut temu, manekin napisał: W naszym temacie chyba panowała trochę inna atmosfera ? Czy chcesz się zaprzyjaźnić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 46 minut temu 4 minuty temu, Koŕalgor napisał: Czy chcesz się zaprzyjaźnić? Z tobą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, manekin napisał: Z tobą? Mam staw w piwnicy. Chcesz zobaczyć? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 41 minut temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Mam staw w piwnicy. Chcesz zobaczyć? Hmm, ty przodem. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 39 minut temu 23 minuty temu, manekin napisał: W naszym temacie chyba panowała trochę inna atmosfera ? I tu mnie masz. Przyłapałeś na prowokacji. Sądziłam, że jestem inna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 37 minut temu 2 minuty temu, manekin napisał: Hmm, ty przodem. Znalazlam przy smietnikach nowa wedke, splawiki i gumowce, ale mam w garazu i musisz ze mna pojechac moim dostawczakiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 37 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: I tu mnie masz. Przyłapałeś na prowokacji. Sądziłam, że jestem inna Swój pozna swego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 4 Napisano 37 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Znalazlam przy smietnikach nowa wedke, splawiki i gumowce, ale mam w garazu i musisz ze mna pojechac moim dostawczakiem. Jesteś kloszardem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 37 minut temu Tylko nikomu nie mow malowany, bo tez zechca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 35 Napisano 36 minut temu 4 minuty temu, manekin napisał: Hmm, ty przodem. Jest stary jest kakoldem. Uprzedzam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 35 Napisano 36 minut temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Jesteś kloszardem? Uśpił. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Jesteś kloszardem? Klosze tez mam. Kalosze tez. Ale tylko malowany moze zobaczyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 35 minut temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Jest stary jest kakoldem. Uprzedzam Jestem ostrożny i czujny. Jeden fałszywy krok i wata się posypie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 35 minut temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Znalazlam przy smietnikach nowa wedke, splawiki i gumowce, ale mam w garazu i musisz ze mna pojechac moim dostawczakiem. Też dużo ciekawych rzeczy widzę przy śmietniku, ale nie wszystko biorę do garażu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 35 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, manekin napisał: Jestem ostrożny i czujny. Jeden fałszywy krok i wata się posypie. Wsadzisz jej szklana watę we wiatę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 4 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Uśpił. Goldenek mnie nie lubi Babka. Nie rzuciłam fatum, tylko zgłosiłam spamera.. 🥱 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 149 Napisano 34 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Też dużo ciekawych rzeczy widzę przy śmietniku, ale nie wszystko biorę do garażu No i psujecie mi zasadzke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 647 Napisano 34 minuty temu 2 minuty temu, manekin napisał: Swój pozna swego U nas we wsi mówią na to hipokryzja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 35 Napisano 33 minuty temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Goldenek mnie nie lubi Babka. Nie rzuciłam fatum, tylko zgłosiłam spamera.. 🥱 To moja klątwa 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 60 Napisano 32 minuty temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Znalazlam przy smietnikach nowa wedke, splawiki i gumowce, ale mam w garazu i musisz ze mna pojechac moim dostawczakiem. Chcesz mnie zwabić starym sprzętem wędkarskim spod śmietnika? Sprytnie, ale musisz się doinformowac, że mnie spławiki nie interesują. Jedziemy na dwa auta i lepiej żeby nie okazało się, że twój garaż znajduje się poza miastem i to w środku lasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach