Koŕalgor 150 Napisano 14 godzin temu Czemu to baby są tak mordowane. O co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 42 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: trzeba mieć fantazję, babciu A ja nie mam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 650 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, MnieTeżUspał napisał: Nie mam długów. Myślałam, że co innego napiszesz. Że masz długiego? 🫤 Przecież to właśnie napisał. Tylko w bardzo wysublimowany sposób (deklinacja). 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2542 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mam długiego nos? chyba właśnie mam długi nos się mówi Wszystko masz długie nawet długi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2542 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to ja ze słodyczy kiełbasę z cielęciną I zagryzasz kaszanką 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: A ja nie mam? masz zdecydowanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 10 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: mam długiego nos? chyba właśnie mam długi nos się mówii Skoro dłuższy nos, to masz jednak dużego Bo poznasz śpiewaka po głosie, a jeb/aka po nosie 🫢 Upsss. 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: A słyszałaś salowa sprawę tego zwyrola co pol rodziny chciał zabìc? Rtęcią truł m.in. ogólnie mocny psychol Nie. Nie znam sprawy. Ale wiem na 100% z wiarygodnego źródła, która znana sportsmenka pomogła w ucieczce pewnemu znanemu bandziorowi 🫢 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Ze słodyczy ostatnio jem tylko żelki, czekoladę gorzką i marsy. Lubię ten karmel. Lody marsy też pyszne. Na kolację? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 162 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Ale żeś opowiedział Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 150 Napisano 14 godzin temu Czemu rodzac sie baba ma sie stosunkowo wieksze szanse, ze jakis dziad z siekiera zarabie w tramwaju niz bedac chlopem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2542 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Na kolację? Różnie bywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Różnie bywa Widziałam te aferę o frytki prawdziwe dramaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 10 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Koŕalgor napisał: Czemu to baby są tak mordowane. O co chodzi Całe życie mamy prz/eje/ba/ne. Moją koleżankę z podstawówki zabił jej chłopak. Wracali z dyskoteki i się pokłócili. Ogromna tragedia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2542 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, BellaS napisał: Widziałam te aferę o frytki prawdziwe dramaty Dlaczego strach juz pisać tutaj ale no lubie żelka zjeść czerwonego na kolację A teraz czekam na aferę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 140 Napisano 14 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: I zagryzasz kaszanką 🫣 niee, maczam w majonezie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BellaS 145 Napisano 14 godzin temu 13 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: też mam długi, nie chwaląc się i chyba problemy z deklinacją Ten żart to z przyjaciółki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2542 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, BellaS napisał: Widziałam te aferę o frytki prawdziwe dramaty A słuchaj ty chyba nie widziałaś afery o nalesnika z Nutella bo salowa chciała zgłaszać to gdzieś że dziecko moje zjadło na obiad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach