manekin 72 Napisano 4 godziny temu " Widzisz to co chcesz widzieć bo zwykle gnany nienawiścią widzisz zniekształcony obraz. W ogóle ty najpierw depreche zalecz nie wspominając o nieszczelnej pompie i o alkoholizmie. Dopiero wtedy bierz się za podgryzanie kogoś." Tak jak ty widziałeś, że nie miałem przyponu na suma gnany bóle odbytu. Różnica jest taka, że ja bekę kręcę z twoich historyjek, na które próbowałeś urobic chore łanie, a ciebie mój sum i sprzęt zapiekł tak mocno, że grymas na twoim ryju się pojawiła. No widzisz Krzysiu, a ja wychodzę ze śmietnika, albo wygrzebuje się spod ławki z oszczanymi spodniami i gaszę cię wykręcając ci je na łeb. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 4 godziny temu Tego typu benc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka is Blocked 107 Napisano 4 godziny temu (edytowany) Jeśli nigdy nie zmyślałeś jukonu to znaczy, że wszystko jest zmyślone. Z cyklu cytaty motywacyjne z fejsbunia do kawki. Edytowano 4 godziny temu przez Śliwka is Blocked Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 71 Napisano 4 godziny temu Daj mu spokój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zzosia 43 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Śliwka is Blocked napisał: Jeśli nigdy nie zmyślałeś jukonu to znaczy, że wszystko jest zmyślone. Z cyklu cytaty motywacyjne z fejsbunia do kawki. Tylko świadczy na polowanie na chore łanie. Konkurencja kto lepszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Unhallowed napisał: Daj mu spokój. To niech projekcje swojego speyrdolenia kieruje gdzie indziej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 52 Napisano 4 godziny temu Witaj perełko 🦪 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 72 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Witaj perełko 🦪 Mik mik🦭 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach