banująca kieuba pulsara 6 Napisano 1 godzinę temu znalezienie mynza i dawanie pópy wszystko rozwiaze i zachce sie babie zyc, tak 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Przy tobie bicu to każdy prawie jest tu biznesmenem. On ma zone dzieci robotę a ty co? Podlizywanie się uposledzonym kobietom. Śmieszny jesteś ogólnie. Twojego podlizywania się najwredniejszej babie na forum to nic nie przebije. Idź być Simpem tego wrednego czegoś gdzieś indziej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Twojego podlizywania się najwredniejszej babie na forum to nic nie przebije. Idź być Simpem tego wrednego czegoś gdzieś indziej. Nikomu się nie podlizuje. Również mi przykro ze względu na ciebie. Weź się chlopie za siebie bo jednak chlop z piwnicy bez ambicji to coś innego niż baba bez ambicji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Twojego podlizywania się najwredniejszej babie na forum to nic nie przebije. Idź być Simpem tego wrednego czegoś gdzieś indziej. Może niech na instagrama idą? Założę się, że zasypiesz je spamem z wyrazami uwielbienia jak tylko zobaczysz jak wyglądają xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Tak działa ten świat 🫶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sisepid 0 Napisano 1 godzinę temu 23 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Huh, każda kobieta marzy, żeby rodzice traktowali ją jak upośle i utrzymywali do końca życia tak by pewnego dnia nieprzygotowana i rozpieszczona wylądowała pod mostem. Ależ te klaudiusze mają dobrze w życiu. Gruba nie zazdrość xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu A ta ruda harpia atakuje gdy widzi słabość tak jak teraz u Dagi. Ale niedoczekanie jej, zawsze będzie dostawać tu słowny oklep jak krejzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 5 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, nowe przygody króliczka napisał: I co to dało, że ją "wzięli", skoro nic się nie zmieniło? Ona potrzebuje terapii. Poza tym ja nie negowałam, że rodzice chcą dla niej dobrze, to ty twierdziłeś, że bycie troskliwym oznacza robienie dziecka niesamodzielnym. Zresztą, oblech czy toszirek, z kim ja w ogóle dyskutuję, nara. To że wcześniej ktoś ciągle pił to nie znaczy, że ma zostać jakimś abstynentem albo piwa lub 2 nie może sobie wypić raz w tygodniu. Posrało Was xD Ani jeden ani drugi, ale wróż dalej xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, drakaxd napisał: To że wcześniej ktoś ciągle pił to nie znaczy, że ma zostać jakimś abstynentem albo piwa lub 2 nie może sobie wypić raz w tygodniu. Posrało Was xD Ani jeden ani drugi, ale wróż dalej xD Wyczułas bratnią dusze w gjeni malpiatko? Wielka pani magister xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Nikomu się nie podlizuje. Również mi przykro ze względu na ciebie. Weź się chlopie za siebie bo jednak chlop z piwnicy bez ambicji to coś innego niż baba bez ambicji Może napisz to swojej koleżance utrzymance? To jest ta twoja slynna obiektywność ? Ha ha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, sisepid napisał: Gruba nie zazdrość xD Bardzo zazdroszczę mojej kuzynce i z niecierpliwością oczekuję wizyty mopsu po śmierci jej rodziców. Już pokoik szykuję i kieszonkowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, drakaxd napisał: To że wcześniej ktoś ciągle pił to nie znaczy, że ma zostać jakimś abstynentem albo piwa lub 2 nie może sobie wypić raz w tygodniu. Posrało Was xD Ani jeden ani drugi, ale wróż dalej xD Jak ktoś łamie nogi i traci zęby po pijaku to jest alkoholikiem, który musi się leczyć i zachować abstynencję do usranej śmierci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Żona to nie tylko nazwa. To obowiązek dla mężczyzny czego incele chyba nie rozumieja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Żona to nie tylko nazwa. To obowiązek dla mężczyzny czego incele chyba nie rozumieja Coś jak pies? Lepiej sie nie zenic 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, nowe przygody króliczka napisał: Oklep to ty możesz świński białoryczerzu sprawić wyłącznie sam sobie, jak się uderzysz sutem w czoło, próbując podskoczyć Twoja koleżanka caryca może niech ci cycki pokaże że u facetów musisz żebrać panno abc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Coś jak pies? Lepiej sie nie zenic Zony na spacer wyprowadzać nie musisz. Dilujcie z tym. Widzę że moje boze prawdy wywołują w was abuzyw podswiadomy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Żona to nie tylko nazwa. To obowiązek dla mężczyzny czego incele chyba nie rozumieja Niczym tak naprawdę się nie różni od utrzymywania przez rodziców, wciąż jest się uzaleznioną od kogoś innego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 5 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: Jak ktoś łamie nogi i traci zęby po pijaku to jest alkoholikiem, który musi się leczyć i zachować abstynencję do usranej śmierci. Ale tragizowanie i bzdury xD Każdemu się może zdarzyć wypadek i wielu nie-alkoholikom też się zdarzają różne sytuacje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, WyẁaloneJaja napisał: Zony na spacer wyprowadzać nie musisz. Dilujcie z tym. Widzę że moje boze prawdy wywołują w was abuzyw podswiadomy Polemizowalbym, bo czynze jest restauracji kino i inne szajsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Zony na spacer wyprowadzać nie musisz Chyba że się upasie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 5 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Żona to nie tylko nazwa. To obowiązek dla mężczyzny czego incele chyba nie rozumieja Sorry, ale nigdzie w prawie nie ma obowiązku utrzymywania żony xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, drakaxd napisał: Ale tragizowanie i bzdury xD Każdemu się może zdarzyć wypadek i wielu nie-alkoholikom też się zdarzają różne sytuacje. Klaudio w pewnym wieku już jednak jakiś poziom kobieta powinna prezentować. Choćby łapy ogolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, drakaxd napisał: Ale tragizowanie i bzdury xD Każdemu się może zdarzyć wypadek i wielu nie-alkoholikom też się zdarzają różne sytuacje. Wyczuwam bronienie swoich postaw a nie koleżanki. Też sobie popijasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Polemizowalbym, bo czynze jest restauracji kino i inne szajsy To raczej się robi żeby zdobyć zone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 109 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Niczym tak naprawdę się nie różni od utrzymywania przez rodziców, wciąż jest się uzaleznioną od kogoś innego Ja jestem uzależniony od swojego kapitalu i to tesz jest ciezkie Trzeba by miec naprawde dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 109 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: To raczej się robi żeby zdobyć zone. Chyba w innym uniwersum zyjemy przeciez zacznie jej odpíerdalac one som chore na wychodzenie z domu widzialem po matce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HHefner 64 Napisano 1 godzinę temu 22 minuty temu, laserdance napisał: Dorosła 40letnia utrzymanka gapowatego męża tak gapowatego że ciężko uwierzyć w ten jego sukces zawodowy albo że w ogóle istnieje xD ogólnie za bycie przemądrzałą nie placą więc masz pecha Mam pytanie. Na jakiej podstawie oceniasz moją gapowatosc? W czym tutaj jesteś ten lepszy? Jakieś konkrety? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, HHefner napisał: Mam pytanie. Na jakiej podstawie oceniasz moją gapowatosc? W czym tutaj jesteś ten lepszy? Jakieś konkrety? Powiela narracje "swoich" dziewczyn czyli ogólnie chlop bez własnego rozumu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
drakaxd 5 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Wyczuwam bronienie swoich postaw a nie koleżanki. Też sobie popijasz? W tym kraju większość sobie popija czasem xD Śmieszne jest takie gorliwe zmuszanie do abstynencji niczym ekoterroryści do żarcia owadów xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 10 Napisano 1 godzinę temu Tez mam pytanie. Czemu Evka pisała że ma 40 lat a teraz piszę że nie ma? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach