VenusHorizon44 108 Napisano 1 godzinę temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 1 godzinę temu Zrobiłeś kopyta polane bułką tartą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 44 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Tak co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 73 Napisano 1 godzinę temu Po co, jak i tak zwrócisz odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 1 godzinę temu 18 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała To samo co wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Zrobiłeś kopyta polane bułką tartą? Nie obralem ziemniaki i gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 44 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To samo co wczoraj klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Tak i ogorek i pomidor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 1 godzinę temu Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 44 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 108 Napisano 1 godzinę temu 8 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 1 godzinę temu 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Odciąża żołądek, jelita, odżywia w odpowiedni sposób cały organizm... Jak tam wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 44 Napisano 58 minut temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. odważny jesteś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 57 minut temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu To co bd zarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 53 minuty temu (edytowany) 4 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: odważny jesteś Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. Edytowano 53 minuty temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 53 minuty temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: To co bd zarl Chleb tostowy z zamrażarki. U mnie dzisiaj były knedle ze śliwkami i brzoskwiniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Nie zauważyłam by ktoś miał problemy ze sraczką po frytkach, to raczej zesrańsko o niezdrowe żywienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 51 minut temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Chleb tostowy z zamrażarki. U mnie dzisiaj były knedle ze śliwkami i brzoskwiniami. Też trzeba go kupić pierw a drogi jest. Ja standard kartofle i fasola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 44 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2549 Napisano 50 minut temu 38 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie obralem ziemniaki i gotuje U mnie też i kotlet z piersi kurczaka i marchewka z jabłkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 50 minut temu 38 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie obralem ziemniaki i gotuje Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Bratowa pracowała w młodości w Macu... Nasłuchałem się tyle opowieści, że też omijam i ostatni raz byłem ze 2 lata temu w fast foodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 187 Napisano 49 minut temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Jedna z ulubionych moich zup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 169 Napisano 49 minut temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Też trzeba go kupić pierw a drogi jest. Ja standard kartofle i fasola Ale się go nie obiera i gotuje jak pyr. To leniwe zwierze będzie jadło najprostszą paszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 48 minut temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ale się go nie obiera i gotuje jak pyr. To leniwe zwierze będzie jadło najprostszą paszę. On by żarł wszystko ale tu chodzi o prąd i wode a kasa topnieje czaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 46 minut temu 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 45 minut temu 3 minuty temu, eRCe napisał: Bratowa pracowała w młodości w Macu... Nasłuchałem się tyle opowieści, że też omijam i ostatni raz byłem ze 2 lata temu w fast foodzie. Też omijam, odkąd dziewczyna pracując na zmianie, ugniatała ręką śmieci by zmienić worek na zewnątrz i nie myjąc rąk, obsługiwała na sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 43 minuty temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Bez Pani Marii Zięby to już nie jest to. "Śleboda, Morfeusz i Pionek" obejrzyj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 58 Napisano 43 minuty temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Bez Pani Marii Zięby to już nie jest to. "Śleboda, Morfeusz i Pionek" obejrzyj sobie Ogladalam. Nie lubiłam jej roli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach