VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 73 Napisano 15 Wrzesień 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Tak co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 15 Wrzesień Po co, jak i tak zwrócisz odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień 18 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała To samo co wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień 19 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Zrobiłeś kopyta polane bułką tartą? Nie obralem ziemniaki i gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 73 Napisano 15 Wrzesień 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To samo co wczoraj klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Tak i ogorek i pomidor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 73 Napisano 15 Wrzesień 5 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień 8 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Odciąża żołądek, jelita, odżywia w odpowiedni sposób cały organizm... Jak tam wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 73 Napisano 15 Wrzesień 1 minutę temu, eRCe napisał: Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. odważny jesteś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień (edytowany) 4 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: odważny jesteś Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. Edytowano 15 Wrzesień przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: To co bd zarl Chleb tostowy z zamrażarki. U mnie dzisiaj były knedle ze śliwkami i brzoskwiniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień Przed chwilą, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Nie zauważyłam by ktoś miał problemy ze sraczką po frytkach, to raczej zesrańsko o niezdrowe żywienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 73 Napisano 15 Wrzesień 2 minuty temu, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2663 Napisano 15 Wrzesień 38 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie obralem ziemniaki i gotuje U mnie też i kotlet z piersi kurczaka i marchewka z jabłkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Bratowa pracowała w młodości w Macu... Nasłuchałem się tyle opowieści, że też omijam i ostatni raz byłem ze 2 lata temu w fast foodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Jedna z ulubionych moich zup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Też trzeba go kupić pierw a drogi jest. Ja standard kartofle i fasola Ale się go nie obiera i gotuje jak pyr. To leniwe zwierze będzie jadło najprostszą paszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 282 Napisano 15 Wrzesień 1 minutę temu, MnieTeżUspał napisał: Też omijam, odkąd dziewczyna pracując na zmianie, ugniatała ręką śmieci by zmienić worek na zewnątrz i nie myjąc rąk, obsługiwała na sprzedaży Truck nie dostarczył im bułek na czas, a trzeba biznes robić bo ludzie na burgery czekają, to menadżer kazał zdrapywać pleśń ze starych i sprzedawać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 7 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: On by żarł wszystko ale tu chodzi o prąd i wode a kasa topnieje czaisz Czaje że trzeba by mu było za swoje pod ryj podstawić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 6 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Widziałaś nową czołówkę? Aż nie wiadomo od czego zacząć krytykę taka porażka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Ogladalam. Nie lubiłam jej roli Toxic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 124 Napisano 15 Wrzesień 16 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Wczoraj miałem i mniam, mniam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 14 minut temu, WyẁaloneJaja napisał: Ja czy ziebowa? Taka krzykaczka apodyktyczna i sierota Zięba pomiatany No Ziębowa. Hetera straszna a płaczą po niej jak po lejdi Di. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: W grabinie też będzie płacz Grabinę porzuciłam z panieństwem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 204 Napisano 15 Wrzesień Przejadlem sie znowu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 283 Napisano 15 Wrzesień 2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: Przykro mi A mi wcale, bo każdy serial po latach degeneruje w rozwody i kryminały. Oglądałam to tylko z racji wspólnego spożywania kolacji w pomieszczeniu z tv. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach