Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Polecane posty

7 minut temu, Unhallowed napisał:

Szpital św Anny i detektywi, a potem cudna drzemka. 

Żyjesz jak staruszka 🫢 

Huh, każda kobieta marzy, żeby rodzice traktowali ją jak upośle i utrzymywali do końca życia tak by pewnego dnia nieprzygotowana i rozpieszczona wylądowała pod mostem. Ależ te klaudiusze mają dobrze w życiu.

• Haha 1

No płaska wiem że dla ciebie to abstrakcja żeby 20 letni chłopacy pisali do ciebie bo tacy mogliby być twoimi synami… jesteś żałosna i twoje „pociski” spływają po mnie jak po kaczuszce hihi.

Chlopacy xD no wygrałaś życie że piszą do ciebie obce typy z propozycjami pokazania stop. Każda marzy żeby onanisci pisali do niej na insta 

• Haha 1

3 minuty temu, nowe przygody króliczka napisał:

Kochający i troskliwy rodzic chce by dziecko miało własne życie i dawało sobie radę bez jego opieki po osiągnięciu dorosłości, a nie pogrążało się w nałogu i marazmie. I na pewno tego chcą jej rodzice dla niej. Wątpię, by stanowili casus matki leżaka i chcieli by córka została w piwnicy. Wątpię, by wyrazili zgodę na pomysły życiowe Geńka, polegające na zostaniu dzidzią do końca życia.

Fantazji na temat moich rodziców oczywiście nawet nie komentuję, bo szkoda palców. 

Ułomny toszirek od anime czy oblech z tira?

Jak są nadziani i ich spokojnie stać to czemu mieliby nie utrzymywać nawet starszych dzieci? Skoro jej opłacali stancje to biedni nie są, to koszt 3-4 tys razem z czynszem,  wielu rodziców nawet jakby chciało to ich na to nie stać. Wykształcenie ma, to sobie jakoś poradzi tak czy siak. No skoro ją wzięli do siebie to raczej próbują chronić przed nałogiem, więc nie wiem o czym piszesz xD

2 minuty temu, Unhallowed napisał:

No płaska wiem że dla ciebie to abstrakcja żeby 20 letni chłopacy pisali do ciebie bo tacy mogliby być twoimi synami… jesteś żałosna i twoje „pociski” spływają po mnie jak po kaczuszce hihi.

No wiadomo dzidziu piernik, tyle "chłopaków" urywa klamkę twojego insta, a ty kolejny rok pijesz sama do lustra, zazdrościmy 🙂

3 minuty temu, drakaxd napisał:

więc nie wiem o czym piszesz xD

I na tym poprzestańmy 🙂 Idź nalej na dywan, obejrzyj sobie bajeczkę, czy co tam lubisz, gdy dorośli rozmawiają.

Edytowano przez nowe przygody króliczka

4 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał:

Chlopacy xD no wygrałaś życie że piszą do ciebie obce typy z propozycjami pokazania stop. Każda marzy żeby onanisci pisali do niej na insta 

Ale mnie oni nie interesują bo mam inny target. Bless

Ja jebje ale wy przeżywacie tych onanistów xD Przecież oni piszą do prawie każdej szczupłej i w miarę ładnej xD Każda ładniejsza laska ma dziesiątki, jak nie setki propozycji od wszelkiej maści onanów i zboków xDD Widać, że żadna z was nigdy konta żadnego nie miała widocznie xD Albo jesteście bardzo mało atrakcyjne, cóż xD

• Haha 1

2 minuty temu, drakaxd napisał:

Ja jebje ale wy przeżywacie tych onanistów xD Przecież oni piszą do prawie każdej szczupłej i w miarę ładnej xD Każda ładniejsza laska ma dziesiątki, jak nie setki propozycji od wszelkiej maści onanów i zboków xDD Widać, że żadna z was nigdy konta żadnego nie miała widocznie xD Albo jesteście bardzo mało atrakcyjne, cóż xD

No dlatego nie wiem co smieciok chce tu udowodnić. Chyba że jest taka zayebista. Mnie smieszy

6 minut temu, nowe przygody króliczka napisał:

I na tym poprzestańmy 🙂 Idź nalej na dywan, obejrzyj sobie bajeczkę, czy co tam lubisz, gdy dorośli rozmawiają.

Ale piszesz, że troskliwi rodzice nie chcą żeby dziecko pogrążało się w nałogu, no i jej tego nie chcą, skoro ja wzięli do siebie, czyż nie? Nie jestem byczym xD

Edytowano przez drakaxd

7 minut temu, nowe przygody króliczka napisał:

Dorosła 40letnia utrzymanka gapowatego męża tak gapowatego że ciężko uwierzyć w ten jego sukces zawodowy albo że w ogóle istnieje xD ogólnie za bycie przemądrzałą nie placą więc masz pecha 

Edytowano przez laserdance

6 minut temu, drakaxd napisał:

Na social mediach są bajecznie proste sposoby na uniknięcie tego rodzaju spamu, chyba że on właśnie jest celem 🙂 Podpowiadam gdybyś nie wiedział 🙂

1 minutę temu, laserdance napisał:

Dorosła 40letnia utrzymanka gapowatego męża tak gapowatego że ciężko uwierzyć w ten jego sukces zawodowy albo że w ogóle istnieje xD ogólnie za bycie przemądrzałą nie placą więc masz pecha 

Przy tobie bicu to każdy prawie jest tu biznesmenem. On ma zone dzieci robotę a ty co? Podlizywanie się uposledzonym kobietom. Śmieszny jesteś ogólnie.

1 minutę temu, nowe przygody króliczka napisał:

Na social mediach są bajecznie proste sposoby na uniknięcie tego rodzaju spamu, chyba że on właśnie jest celem 🙂 Podpowiadam gdybyś nie wiedział 🙂

Bo to jest takie coś właśnie. Niby fe niby gardzę ale po coś ryj wystawiam. Logika atencjuszy

2 minuty temu, drakaxd napisał:

Ale piszesz, że troskliwi rodzice nie chcą żeby dziecko pogrążało się w nałogu, no i jej tego nie chcą, skoro ja wzięli do siebie, czyż nie? Nie jestem byczym xD

I co to dało, że ją "wzięli", skoro nic się nie zmieniło? Ona potrzebuje terapii. Poza tym ja nie negowałam, że rodzice chcą dla niej dobrze, to ty twierdziłeś, że bycie troskliwym oznacza robienie dziecka niesamodzielnym.

Zresztą, oblech czy toszirek, z kim ja w ogóle dyskutuję, nara. 

4 minuty temu, laserdance napisał:

Dorosła 40letnia utrzymanka gapowatego męża tak gapowatego że ciężko uwierzyć w ten jego sukces zawodowy albo że w ogóle istnieje xD ogólnieza bycie przemądrzałą nie placą więc masz pecha 

Nie mam 40 lat, a przy moim mężu zesrałbys się na rzadko, choćby ze strachu, że ci przestawi tę twarz upośledzonego kartofla, jak będziesz za bardzo podskakiwal, z uwagi na niewiarygodną dysproporcje waszych wyglądów ;D

1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał:

Przy tobie bicu to każdy prawie jest tu biznesmenem. On ma zone dzieci robotę a ty co? Podlizywanie się uposledzonym kobietom. Śmieszny jesteś ogólnie.

Twojego podlizywania się najwredniejszej babie na forum to nic nie przebije. Idź być Simpem tego wrednego czegoś gdzieś indziej. 

Przed chwilą, laserdance napisał:

Twojego podlizywania się najwredniejszej babie na forum to nic nie przebije. Idź być Simpem tego wrednego czegoś gdzieś indziej. 

Nikomu się nie podlizuje. Również mi przykro ze względu na ciebie. Weź się chlopie za siebie bo jednak chlop z piwnicy bez ambicji to coś innego niż baba bez ambicji

Przed chwilą, laserdance napisał:

Może niech na instagrama idą? Założę się, że zasypiesz je spamem z wyrazami uwielbienia jak tylko zobaczysz jak wyglądają xD

• Haha 1

23 minuty temu, Caryca żelkowa napisał:

Huh, każda kobieta marzy, żeby rodzice traktowali ją jak upośle i utrzymywali do końca życia tak by pewnego dnia nieprzygotowana i rozpieszczona wylądowała pod mostem. Ależ te klaudiusze mają dobrze w życiu.

Gruba nie zazdrość xD

A ta ruda harpia atakuje gdy widzi słabość tak jak teraz u Dagi. Ale niedoczekanie jej, zawsze będzie dostawać tu słowny oklep jak krejzi

3 minuty temu, nowe przygody króliczka napisał:

I co to dało, że ją "wzięli", skoro nic się nie zmieniło? Ona potrzebuje terapii. Poza tym ja nie negowałam, że rodzice chcą dla niej dobrze, to ty twierdziłeś, że bycie troskliwym oznacza robienie dziecka niesamodzielnym.

Zresztą, oblech czy toszirek, z kim ja w ogóle dyskutuję, nara. 

To że wcześniej ktoś ciągle pił to nie znaczy, że ma zostać jakimś abstynentem albo piwa lub 2 nie może sobie wypić raz w tygodniu. Posrało Was xD Ani  jeden ani drugi, ale wróż dalej xD

Przed chwilą, drakaxd napisał:

To że wcześniej ktoś ciągle pił to nie znaczy, że ma zostać jakimś abstynentem albo piwa lub 2 nie może sobie wypić raz w tygodniu. Posrało Was xD Ani  jeden ani drugi, ale wróż dalej xD

Wyczułas bratnią dusze w gjeni malpiatko? Wielka pani magister xD

2 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał:

Nikomu się nie podlizuje. Również mi przykro ze względu na ciebie. Weź się chlopie za siebie bo jednak chlop z piwnicy bez ambicji to coś innego niż baba bez ambicji

Może napisz to swojej koleżance utrzymance? To jest ta twoja slynna obiektywność ? Ha ha 

1 minutę temu, sisepid napisał:

Gruba nie zazdrość xD

Bardzo zazdroszczę mojej kuzynce i z niecierpliwością oczekuję wizyty mopsu po śmierci jej rodziców. Już pokoik szykuję i kieszonkowe.

3 minuty temu, laserdance napisał:

A ta ruda harpia atakuje gdy widzi słabość tak jak teraz u Dagi. Ale niedoczekanie jej, zawsze będzie dostawać tu słowny oklep jak krejzi

Oklep to ty możesz świński białoryczerzu sprawić wyłącznie sam sobie, jak się uderzysz sutem w czoło, próbując podskoczyć 😎

Edytowano przez nowe przygody króliczka
  • Haha 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się