Unhallowed 77 Napisano 3 godziny temu (edytowany) I’m so lonely Feeling so lonely Edytowano 3 godziny temu przez Unhallowed Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu ja sie nigdy nie czulam lonely nie rozumiem tego uczucia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu chyba ze przez osoby ktorym sie zaufalo i poczebowalo a zeby za nie wiadomo kim tesknic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, banująca kieuba pulsara napisał: ja sie nigdy nie czulam lonely nie rozumiem tego uczucia Ja lubię samotność a to piosenka dzieciństwa. 🩶 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu kazdy opusci jak jestes sobom osrranym i na chój komu ludzie tylko patrza co z ciebie za korzysci wyciagnac i rozrywke dla siebie a ty zebys sie za bardzo nie cieszyl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаdzia 4 Napisano 2 godziny temu I’m so horny 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu seksi autistik dziedzi dymane przez psycholoszka samsona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, banująca kieuba pulsara napisał: kazdy opusci jak jestes sobom osrranym i na chój komu ludzie tylko patrza co z ciebie za korzysci wyciagnac i rozrywke dla siebie a ty zebys sie za bardzo nie cieszyl Zawsze byłam tłem jego sukcesów a ja miałam spełniać jego oczekiwania. Dziękuję za takie coś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu smiecioki psycholoszek pan i wladca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu yebac takie cos Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu A przepraszam? Przez 7 lat nie usłyszałam tego słowa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mаdzia 4 Napisano 2 godziny temu Zaraz się nożyczkować lesby będą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) pan psycholoszek bardziej wartosciowy i wazny niz setka smieciokow ktorym zniszczyl zycie no super Edytowano 2 godziny temu przez banująca kieuba pulsara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu czcijmy doktora mengele jak te kurki bez glow lase na pochlebstwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu Co tam Bambo robisz na obiad, ja robię spaghetti z pesto bazylią i parmezanem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu zjadlam sobie serek wiejski i szakszuke, jestem pelna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu moze jakas zapiekanke sie zrobi na dzis i jutro tylko nie lubie tego slowa bo potem wsiur lezacki latami pisze ze zapiekanki zapiekanki zapiekanki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 2 godziny temu (edytowany) ok nie pograzam sie w srace ja takich tlustych nie robie, kolezanka to na bogato az splywa sadlem (zapiekanka nie ona huh) Edytowano 2 godziny temu przez banująca kieuba pulsara Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu Tłuste bywa wspaniałe. Ja zawsze jak zamawiam pizzę to podwójny ser to must have. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 9 Napisano 2 godziny temu Ja wolę podwójne piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu A ja wypiłam drinka a na wieczór mam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 2 godziny temu Simply life 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 9 Napisano 2 godziny temu Ja prdl ale szczęściara jesteś w ogóle to Cię kocham, smacznego zioła ja zaraz pije piwko i jestem w lesie nad wodą trzymaj się 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 77 Napisano 1 godzinę temu Hihi dziękuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamBabkeBożą 9 Napisano 1 godzinę temu Jesteś pięknym skarbem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 73 Napisano 1 godzinę temu Oho, chyba mikstura chmielowa nabrała odpowiedniej mocy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 1 godzinę temu fajnie jakby Mona weszla, lubilam ja moze sobie winko kupie i kieliszek dziennie tylko huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 16 Napisano 1 godzinę temu Carbonara jechała po Filipku od parchatych, łupieżców i łysych, a teraz (jak ostatnio) lajkuje jego posty i nagle jest ok. Co drinkowanie w południe robi z ludźmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 73 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, banująca kieuba pulsara napisał: fajnie jakby Mona weszla, lubilam ja moze sobie winko kupie i kieliszek dziennie tylko huh Ja też ja bardzo lubiłem, ale chyba bez wzajemności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banująca kieuba pulsara 4 Napisano 1 godzinę temu tez sie napij to milsza bedziesz moze ja bym mogla alkoholikiem byc ale nie lubie jak ludzie za mna chodza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach