VenusHorizon44 116 Napisano 7 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 7 godzin temu Zrobiłeś kopyta polane bułką tartą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Tak co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 75 Napisano 7 godzin temu Po co, jak i tak zwrócisz odbytem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 116 Napisano 7 godzin temu 18 minut temu, Duchess of Kafeteria napisał: co masz dzisiaj? U mnie gołąbki bo mi mama podesłała To samo co wczoraj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 116 Napisano 7 godzin temu 19 minut temu, MnieTeżUspał napisał: Zrobiłeś kopyta polane bułką tartą? Nie obralem ziemniaki i gotuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: To samo co wczoraj klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 116 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: klopsiki i kartofle? Nie pamiętam Tak i ogorek i pomidor 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 7 godzin temu Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 116 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, eRCe napisał: Jest postęp. Kiedyś były same klopsy z chlebem. Dziś klopsy z ziemniakami i surówką. Także Leżak czyni life progress real time Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: A Ty co tam dzisiaj pichcisz? Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu Odciąża żołądek, jelita, odżywia w odpowiedni sposób cały organizm... Jak tam wolisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, eRCe napisał: Dziś nic szczególnego, frytki i jajo sadzone. Na jutro będą kotlety mielone. odważny jesteś 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chyba zrezygnowac bede musial z obiadow za duzo czasu mi to zabiera rozwala dzien i zuzywa wody i gazu To co bd zarl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Duchess of Kafeteria napisał: odważny jesteś Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. Edytowano 6 godzin temu przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 170 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, WyẁaloneJaja napisał: To co bd zarl Chleb tostowy z zamrażarki. U mnie dzisiaj były knedle ze śliwkami i brzoskwiniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 170 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Nie zauważyłam by ktoś miał problemy ze sraczką po frytkach, to raczej zesrańsko o niezdrowe żywienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: Chleb tostowy z zamrażarki. U mnie dzisiaj były knedle ze śliwkami i brzoskwiniami. Też trzeba go kupić pierw a drogi jest. Ja standard kartofle i fasola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Duchess of Kafeteria 47 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, eRCe napisał: Ludzie na forum mają jakieś obawy z frytkami, nie pierwszą osobą jesteś, która to wspomina . Nigdy nie miałem sraaczki po frytkach jako dodatku do czegokolwiek. Moja teoria jest taka, że albo ludzie robią je za tłuste, albo kupują te mrożone z marketów, które już są nasiąknięte tłuszczem i wstępnie usmażone przed mrożeniem. Ja robię wyłącznie frytki na świeżym, porządnym oleju i z surowego ziemniaka, nigdy z paczki. najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2551 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie obralem ziemniaki i gotuje U mnie też i kotlet z piersi kurczaka i marchewka z jabłkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 6 godzin temu 38 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie obralem ziemniaki i gotuje Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Duchess of Kafeteria napisał: najlepsze z maczka, ale ja maczka omijam szerokim łukiem Bratowa pracowała w młodości w Macu... Nasłuchałem się tyle opowieści, że też omijam i ostatni raz byłem ze 2 lata temu w fast foodzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 188 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Ja mam zupę krem z dyni i na to zioła prowansalskie, bo lubię pikantne ostre zupy krem Jedna z ulubionych moich zup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 170 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: Też trzeba go kupić pierw a drogi jest. Ja standard kartofle i fasola Ale się go nie obiera i gotuje jak pyr. To leniwe zwierze będzie jadło najprostszą paszę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Ale się go nie obiera i gotuje jak pyr. To leniwe zwierze będzie jadło najprostszą paszę. On by żarł wszystko ale tu chodzi o prąd i wode a kasa topnieje czaisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 6 godzin temu 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, eRCe napisał: Bratowa pracowała w młodości w Macu... Nasłuchałem się tyle opowieści, że też omijam i ostatni raz byłem ze 2 lata temu w fast foodzie. Też omijam, odkąd dziewczyna pracując na zmianie, ugniatała ręką śmieci by zmienić worek na zewnątrz i nie myjąc rąk, obsługiwała na sprzedaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MnieTeżUspał 19 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, WyẁaloneJaja napisał: 82 drugi odcinek na wspólnej leci huh Bez Pani Marii Zięby to już nie jest to. "Śleboda, Morfeusz i Pionek" obejrzyj sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WyẁaloneJaja 62 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, MnieTeżUspał napisał: Bez Pani Marii Zięby to już nie jest to. "Śleboda, Morfeusz i Pionek" obejrzyj sobie Ogladalam. Nie lubiłam jej roli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach