Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
eRCe

Niezły numer...

Polecane posty

z tego syna Zenka... Typowe banaowe dziecko - bezstresowe wychowanie.

Edytowano przez eRCe

Nie wiem na czym to bezstresowe wychowanie miałoby polegać. Wychodzę z założenia, że każda kobieta ma najmądrzejsze dzieci i najgłupszego męża. Nikogo nie obarczam winą, ale zwracam tylko uwagę na mało istotny fakt: kobiety, zacznijcie traktować synów tak jak traktujecie córki.

28 minut temu, eRCe napisał:

z tego syna Zenka... Typowe banaowe dziecko - bezstresowe wychowanie.

Syn bardziej popularny od ojca.

9 minut temu, Miecz napisał:

Nie wiem na czym to bezstresowe wychowanie miałoby polegać. Wychodzę z założenia, że każda kobieta ma najmądrzejsze dzieci i najgłupszego męża. Nikogo nie obarczam winą, ale zwracam tylko uwagę na mało istotny fakt: kobiety, zacznijcie traktować synów tak jak traktujecie córki.

Czyli jak?

1 minutę temu, Baba napisał:

W trybie życia i "aferach".

4 minuty temu, Baba napisał:

Zenek ma tyle wyświetleń swoich hiciorów na YT, że chyba raczej nie. 😉

Chłop ma 40 lat, nadal żyje z kieszonkowego od ojca. Wystarczyłoby, że by mniej ćpał i byłby ustawiony na życie, nie musząc nic robić, poza nie przeszkadzaniem tacie w karierze...

Ale widać i to za dużo...

Edytowano przez eRCe

7 minut temu, Baba napisał:

Czyli jak?

Po prostu wymagacie tego samego. Jestem już bardzo stary i wiem, że stosunek matki do córki różni się diametralnie od stosunku do syna. Synowi więcej można. Pewnie mylę się, coś mi umknęło w tak długim swoim życiu. Jednym słowem: przyznaję, nie jestem na bieżąco.

Edytowano przez Miecz

1 minutę temu, eRCe napisał:

Chłop ma 40 lat, nadal żyje z kieszonkowego od ojca. Wystarczyłoby, że by mniej ćpał i byłby ustawiony na życie, nie musząc nic robić, poza nie przeszkadzaniem tacie w karierze...

Może facet podświadomie czuje, że bez ojca jest nikim? Próbuje to zmienić na różne sposoby.

1 minutę temu, Miecz napisał:

Może facet podświadomie czuje, że bez ojca jest nikim? Próbuje to zmienić na różne sposoby.

Miał szanse, np udział w reality show, budowanie wizerunku, popularności, kasa... To się zaćpał i nie pojawiał na dniach zdjęciowych, a na insta nagrywał bluzgi i faki w stronę produkcji. 

On miałby życie o jakim Leżak marzy: nic nie robić, dostawać ładną kasę od ojcia, wszystkie opłaty zrobione, tylko siedzieć na tyłku grzecznie... No ale za trudne i to.

To jest chyba szablonowa postawa dzieci w miarę bogatych czy popularnych rodziców. Albo żyją w cieniu, albo próbują wybić się na światło dzienne na różne sposoby. Najczęściej trochę za bardzo kontrowersyjnie.

Przed chwilą, eRCe napisał:

Miał szanse, np udział w reality show, budowanie wizerunku, popularności, kasa... To się zaćpał i nie pojawiał na dniach zdjęciowych, a na insta nagrywał bluzgi i faki w stronę produkcji. 

On miałby życie o jakim Leżak marzy: nic nie robić, dostawać ładną kasę od ojcia, wszystkie opłaty zrobione, tylko siedzieć na tyłku grzecznie... No ale za trudne i to.

To wymaga troszeczkę pracy. Szkoda czasu na takie bzdety😴

Nie wiem czy Leżak, czy ktokolwiek na tym forum, jest dobrym punktem odniesienia do takich rozważań. Forum to potworne przejaskrawienie. Ktoś sobie robi jaja, a drugi bierze to zbyt poważnie i buduje narrację. Głównie po to, by udowodnić, że jest kimś lepszym.

15 minut temu, Miecz napisał:

W trybie życia i "aferach".

Nigdy nie byłam fanką Zenka i nie wiem co u niego, ale o tych wybrykach  syna piszą bardzo często.

15 minut temu, eRCe napisał:

Po latach wielu aktorów przyznaje się, że mieli problem z nałogami i jakoś dało się to ukryć przed szerszą publicznością.

16 minut temu, Miecz napisał:

Po prostu wymagacie tego samego. Jestem już bardzo stary i wiem, że stosunek matki do córki różni się diametralnie od stosunku do syna. Synowi więcej można. Pewnie mylę się, coś mi umknęło w tak długim swoim życiu. Jednym słowem: przyznaję, nie jestem na bieżąco.

Też trudno mi coś z życia mojego napisać. Mam tylko syna. Wiem ile błędów popełniłam z imię nadopiekuńczej "miłości"...  Wiem też, że syn był bardziej rozgarnięty w gotowaniu i domowych obowiązkach jak jego kuzynki.

Przed chwilą, Baba napisał:

Nigdy nie byłam fanką Zenka i nie wiem co u niego, ale o tych wybrykach  syna piszą bardzo często.

Pisać ciągle trzeba, jak nie ma o czym, to pisze się o synu Zenka. Dlaczego? Czytający ma się poczuć lepiej, ma zrozumieć, że jego życie wbrew pozorom jest spokojne i normalne. Socjotechnika.

Pisać ciągle trzeba, jak nie ma o czym, to pisze się o synu Zenka. Dlaczego? Czytający ma się poczuć lepiej, ma zrozumieć, że jego życie wbrew pozorom jest spokojne i normalne. Socjotechnika.

Szczerze? Dynda mi Zenek i jego rodzina 😜

4 minuty temu, Baba napisał:

Po latach wielu aktorów przyznaje się, że mieli problem z nałogami i jakoś dało się to ukryć przed szerszą publicznością.

To nie tak. Nałogi są medialnie bardzo popularne. Swego czasu większość celebrytów przyznawała się do tego, że kiedyś było alkoholikami, ale wyszło z tego. Czytaj: są silni!

Przed chwilą, Baba napisał:

Szczerze? Dynda mi Zenek i jego rodzina 😜

Mimo wszystko wtrącasz swoje zdanie. Tak to niestety działa.

Przed chwilą, Miecz napisał:

To nie tak. Nałogi są medialnie bardzo popularne. Swego czasu większość celebrytów przyznawała się do tego, że kiedyś było alkoholikami, ale wyszło z tego. Czytaj: są silni!

O tym piszę. Alkohol i narkotyki to chleb powszedni w show biznesie i wielu się do tego przyznaje gdy mają to za sobą.  Dali radę ukryć swoje odpadły przed mediami. 

2 minuty temu, Miecz napisał:

Mimo wszystko wtrącasz swoje zdanie. Tak to niestety działa.

Bo media ciągle o tym trąbią. Zaczynam trochę rozumieć atmosferę jaką sobie stworzyliśmy tu na forum. 

Największe zainteresowanie mają tematy w których możemy kogoś wyśmiać, obrazić, wyciągnąć jakieś brudy 😜

Facet jest uzależniony. Nic juz z niego nie będzie. Pytanie dlaczego kobiety robią sobie z nim dzieci. 

To nie jest bezstresowe wychowanie. To wychowanie bez zasad, obowiązków i odpowiedzialność. 

Można dziecko łać pasem i nadal wychiwywac bez szasad, obowiązków i odpowiedzialności. 

I dlaczego cała wina matki, gdzie był ojciec? To nie działa tak, że jedli się nie angażowałem to jestem niewinny. Jest cholernie winny. 

• Like 1

7 minut temu, Baba napisał:

Największe zainteresowanie mają tematy w których możemy kogoś wyśmiać, obrazić, wyciągnąć jakieś brudy 😜

Idziemy z czasem, duchem i postępem. To co masz do przekazania tak naprawdę nikogo nie interesuje, ale podsumowanie drugiej osoby jest zawsze na topie.

2 minuty temu, HHefner napisał:

Facet jest uzależniony. Nic juz z niego nie będzie. Pytanie dlaczego kobiety robią sobie z nim dzieci. 

Bo są chorymi łaniami 🤷‍♀️

Przed chwilą, taka_pokraka napisał:

To nie jest bezstresowe wychowanie. To wychowanie bez zasad, obowiązków i odpowiedzialność. 

Można dziecko łać pasem i nadal wychiwywac bez szasad, obowiązków i odpowiedzialności. 

I dlaczego cała wina matki, gdzie był ojciec? To nie działa tak, że jedli się nie angażowałem to jestem niewinny. Jest cholernie winny. 

W tym wszystkim brakuje konsekwencji. To najlepsza broń. 

Idziemy z czasem, duchem i postępem. To co masz do przekazania tak naprawdę nikogo nie interesuje, ale podsumowanie drugiej osoby jest zawsze na topie.

Tak właśnie kręci się ten nasz świat. Ja jestem jego częścią. 

W tym wszystkim brakuje konsekwencji. To najlepsza broń. 

Zazwyczaj i głównie tak jest. Choć nam jest łatwo oceniać. 

10 minut temu, Baba napisał:

To taka darmowa psychoterapia dla ubogich. Dowalisz komuś i czujesz się od razu o niebo lepiej. Też tak mam i dlatego doskonale rozumiem takie podejście.

2 minuty temu, taka_pokraka napisał:

Słuszna uwaga. Gdybym sama zajęła się wychowaniem syna, byłby może taki jak syn Zenka. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się