Baba 667 Napisano 11 godzin temu 3 minuty temu, WƴwaloneJaja napisał: 3 razy musisz stuknac aby rozgrzeszyc Koleżanka się obnażyła psychicznie a wam pukanie w głowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: A na co mi ona Przy porodzie też tak mówiłaś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: 666 i od razu widać jakie myśli heh. Do nawrócenia (777) setka mi potrzebna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Do kaloryfera mogę wzionsc przywiązać i niech leży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Przy porodzie też tak mówiłaś? Nie pamiętam tej chwili Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Do nawrócenia (777) setka mi potrzebna. Też miałem 666, ale mi zepsuli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Do kaloryfera mogę wzionsc przywiązać i niech leży Nie rób tego. Zaczyna się sezon grzewczy. Jeszcze ją poniesie, więzy zerwie aż cały pion pójdzie w pisdu i będziesz płacić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: Nie pamiętam tej chwili O czym my w ogóle gadamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: Też miałem 666, ale mi zepsuli Ja ze 3 razy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie rób tego. Zaczyna się sezon grzewczy. Jeszcze ją poniesie, więzy zerwie aż cały pion pójdzie w pisdu i będziesz płacić. Musi się słuchać jak chce rozgrzeszenia i zabawkę z odpustu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Jajka na sznurku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, manekin napisał: O czym my w ogóle gadamy Zawsze możemy założyć swoje tematy i przeprosić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu 2 minuty temu, manekin napisał: O czym my w ogóle gadamy Dziś mi wystarczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Ja ze 3 razy Ale nołlajfiłaś, ło matko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, WƴwaloneJaja napisał: Musi się słuchać jak chce rozgrzeszenia i zabawkę z odpustu Już się boje tego odpustu u nas. Smarki nas straszą kapiszonami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Dziś mi wystarczy Log out? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Już się boje tego odpustu u nas. Smarki nas straszą kapiszonami. Ja czekam na jakieś wozy spożywcze 1 listopada. Ostatnie 2 lata pozyskuje czurosy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Ale nołlajfiłaś, ło matko Nie wiem do teraz dlaczego mi dali bana na 3 kontach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nie wiem do teraz dlaczego mi dali bana na 3 kontach? Powód pisali? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Log out? Ogólnie jutro finalnie ale dziś jeszcze jestem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Ja czekam na jakieś wozy spożywcze 1 listopada. Ostatnie 2 lata pozyskuje czurosy Co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Powód pisali? Gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Ogólnie jutro finalnie ale dziś jeszcze jestem To już chyba finałowy finał 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: To już chyba finałowy finał 🫦 Tak już na pewno teraz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Gdzie? Jak się próbowałaś zalogować, to wyskakuje zbanowany i czy powód tam był Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 667 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Jak się próbowałaś zalogować, to wyskakuje zbanowany i czy powód tam był Nie. Nic nie widziałam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, WƴwaloneJaja napisał: Tak już na pewno teraz Ja też muszę, bo jest rycie bani i strata czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WƴwaloneJaja 3 Napisano 11 godzin temu Przed chwilą, manekin napisał: Ja też muszę, bo jest rycie bani i strata czasu Nie spędzimy tu starości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 83 Napisano 11 godzin temu 10 minut temu, WƴwaloneJaja napisał: Nie spędzimy tu starości No nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Unhallowed 92 Napisano 11 godzin temu 40 minut temu, manekin napisał: Wku..wiam?xd Wyślij mi buziaczka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach