eRCe 229 Napisano środa o 19:31 (edytowany) Chrupkie pieczywo, piątnica śmietankowy, pieprz, sól i pomidor... A zaraz zapewnie i blok też wejdzie... Czujcie się pozdrowieni Siostry i Bracia Edytowano środa o 19:32 przez eRCe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 189 Napisano środa o 19:33 maliny i cola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 229 Napisano środa o 19:34 Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: maliny i cola O, malinki dobre... Borówki amerykańskie tyż. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 189 Napisano środa o 19:36 1 minutę temu, WywâloneJaja napisał: Sam cukier cola zero, a maliny jak maliny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2597 Napisano środa o 19:37 Winogrona i herbata czarna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkuszek30 3 Napisano 4 godziny temu Pyszne zapiekanki z piekarnika z kajzerek z serem, serkiem czosnkowym, cebulką, czosnkiem i pieczarkami mniam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 229 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Kwiatkuszek30 napisał: Pyszne zapiekanki z piekarnika z kajzerek z serem, serkiem czosnkowym, cebulką, czosnkiem i pieczarkami mniam No, też robię, ale bez pieczarek... do tego po upieczeniu lubię na wierzch, na ser dać sos śmietanowo-czosnkowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 229 Napisano 4 godziny temu Czy tylko ja mam takie odczucie, że kiedyś aktorzy odgrywali role dużo bardziej przekonywająco? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkuszek30 3 Napisano 4 godziny temu 5 minut temu, eRCe napisał: No, też robię, ale bez pieczarek... do tego po upieczeniu lubię na wierzch, na ser dać sos śmietanowo-czosnkowy. Ja tradycyjnie z ketchupem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 229 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Kwiatkuszek30 napisał: Ja tradycyjnie z ketchupem Ja bardziej majonezowy niż ketchupowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwiatkuszek30 3 Napisano 3 godziny temu A już miałam pytać o jakich aktorów chodzi... Wtczuwalam spisek. A tu tylko o filmik szło : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 229 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Kwiatkuszek30 napisał: A już miałam pytać o jakich aktorów chodzi... Wtczuwalam spisek. A tu tylko o filmik szło : ) Spiski i intrygi na forum to chleb powszedni, więc uzasadnione podejrzenie - choć, na szczęście chybione. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach