Allan5 41 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: podałeś się do ojca? Nie nada! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Allan5 napisał: Kupujesz tam? w dzielnicy milionerów? za wysokie progi tu na forum tylko jeden człowiek odnalazł hipermarket w śródmieściu Warszawy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Allan5 napisał: Nigdy nic nie wgrałem więc nie wierzę w jakąkolwiek wygraną:) Serio nigdy nic? Ja zdrapki i tam małe kwoty i lotto trójke kilka razy i płyty CD i w szkole coś. A może nigdy nie grałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, szmul napisał: pewnie susz cbd, mozna sobie kupic przez neta do palenia, mam truskawkowe ale nic nie kopie za bardzo, pewnie ziolo lepsze Lecznicza pewnie i musiała byś mieć skuna co ja miałem ongiś. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Allan5 napisał: Nie nada! oczadział? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: A łysej nagość w lesie obrzydza nawet jelenie. Jakoś nie odwracają wzroku i patrzą w obiektyw. Idź spać alkusie i nie ośmieszaj się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Serio nigdy nic? Ja zdrapki i tam małe kwoty i lotto trójke kilka razy i płyty CD i w szkole coś. A może nigdy nie grałeś? Zagram z Tobą w grę! Wchodzisz w to ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Serio nigdy nic? Ja zdrapki i tam małe kwoty i lotto trójke kilka razy i płyty CD i w szkole coś. A może nigdy nie grałeś? nigdy nie gra bo wie, że nie wygra i ma racje bo nie wygrał nigdy jak nie gra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 5 godzin temu 9 minut temu, SalowaNaAmbonie napisał: Zaprojektujesz mu za darmo dom, jak wygra? Moge Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Jakoś nie odwracają wzroku i patrzą w obiektyw. Idź spać alkusie i nie ośmieszaj się to na strzelbie to się nazywa obiektyw? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Tweed Lush napisał: A łysej nagość w lesie obrzydza nawet jelenie. Biedne zwierzęta i tego strzelania do nich boją się też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Nie ma tak źle skoro nie ma tyle frustracji co ta jedna i druga persona I ma dodatek ostatnio stwierdził że kobiety go nie interesują Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Jakby mi ktoś kiedyś powiedział że będę oglądał starożytnych kosmitów, to bym wyśmiał. Albo że nie będę jadł mięsa też bym śmiechem potraktował. Tatuaże odradzam bo za duża ingerencja, a kosmitów nie wykluczam Oglądałam wczoraj starożytnych kosmitów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: I ma dodatek ostatnio stwierdził że kobiety go nie interesują żeby się tylko na chłopów nie przerzucił... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: nigdy nie gra bo wie, że nie wygra i ma racje bo nie wygrał nigdy jak nie gra Z Taba zagram! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Allan5 napisał: Z Taba zagram! a masz swoje cymbałki czy ci tamburyn pożyczyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: w dzielnicy milionerów? za wysokie progi tu na forum tylko jeden człowiek odnalazł hipermarket w śródmieściu Warszawy Przyznaj sie że ty kaszankę jadasz i żołądki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Allan5 napisał: Z Taba zagram! Z Tobą ** piszesz jak analfabetka Jeżyca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Biedne zwierzęta i tego strzelania do nich boją się też. Empatii pozbawione to za grosz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Biedne zwierzęta i tego strzelania do nich boją się też. Jaki empatyczny kret Szkoda, że nie miałeś tyle serca wobec ludzi, których okradałeś i jeszcze dałeś się złapać patusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Z Tobą ** piszesz jak analfabetka Jeżyca Dobrze pisze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Z Tobą ** piszesz jak analfabetka Jeżyca gdzie jej do ciebie... oczytana atrakcyjna miła 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Z Tobą ** piszesz jak analfabetka Jeżyca Z Tobą raczej nie! 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Allan5 napisał: Z Taba zagram! Ja w ping ponga lubię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Przyznaj sie że ty kaszankę jadasz i żołądki kaszankę nawet przyrządzam po mistrzowsku a żołądki - kobietom i pacierza nie odmawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja w ping ponga lubię. najpierw kulka do ręki, a potem naparzasz paletką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Allan5 41 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Ja w ping ponga lubię. Zagram z Tobą na forum ale w co innnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: gdzie jej do ciebie... oczytana atrakcyjna miła Wiem jestem fajna, miła i oczytana. No i nle przejeżdżam kotów. Ale najważniejsze, nie zadaje się z marginesem społecznym, poprawiaczu po Makaronie. Twoje prztyczki kie działają na mnie, więc bujaj wory Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 4 godziny temu 7 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Biedne zwierzęta i tego strzelania do nich boją się też. A tam są jeże i borsùki i sarenki i co one winne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A tam są jeże i borsùki i sarenki i co one winne weszły do złej dzielnicy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach