Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Niemożliwe metaforo. A taka podobno miła Ty jesteś Widmo 2 Widzisz co się z tobą dzieje , bo skaczesz do każdego jak tatusia zabrakło i co za tym idzie brak bolca cię dotknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: O i w końcu normalny obiad. Ja dziś podobnie tylko 1 kotlet i mizeria. Jak w końcu codziennie ostatnio jem obiad tylko wczoraj kupiłem kotlety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, SalowaNaAmbonie napisał: Screeny, którymi męczył tutaj Malowanego i ta ogromna trzcionka mówią coś zupełnie innego zwłaszcza trzcionka wiele mówi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Dzisiaj zjadłem 3 kotlety ziemniaczki i buraczki I nadal bez zupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: kierunek dobry ale ja bym jednak zmieniła na: "Młoda, zdolna pozna młodego kawalera w celu zgłębiania wspólnych pasji" teraz to bym wolala se pograc w kolko i krzyzyk a to chyba nie o mnie bo stara gupia salowa tez glupia tylko starsza hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: I nadal bez zupy Nie zmieszcze i tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Widzisz co się z tobą dzieje , bo skaczesz do każdego jak tatusia zabrakło i co za tym idzie brak bolca cię dotknął. Ale ty jesteś popie...ony 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu W restauracji jak zauważyłem gdy jest zupa to porcja ziemniaków jest skromna np 2 kulki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Widzisz co się z tobą dzieje , bo skaczesz do każdego jak tatusia zabrakło i co za tym idzie brak bolca cię dotknął. Takie masz doświadczenia erotyczne z pierdla? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, manekin napisał: Ale ty jesteś popie...ony Konsekwentny w tym co robię wiem . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 2 godziny temu On nie jest oblesny jeżowa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: zwłaszcza trzcionka wiele mówi I 40 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, manekin napisał: Ale ty jesteś popie...ony mogę prosić o screen o kulturze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 72 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Takie masz doświadczenia erotyczne z pierdla? Pozdrów go tam o ile nie mitomaniłaś z tym że ci umarł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 192 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: I 40 złotych kupuję! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Konsekwentny w tym co robię wiem . Teraz już wiem, dlaczego Jeżyca nie rozmawia z ojcem. Znowu masz fantazje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 34 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Konsekwentny w tym co robię wiem . I tak trzymać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 421 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, manekin napisał: Ale ty jesteś popie...ony jakby byl taki popjerdolony to siostra by calkowicie osrraua no cusz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Konsekwentny w tym co robię wiem . Przeginasz pałę. Są pewne granice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Jak w końcu codziennie ostatnio jem obiad tylko wczoraj kupiłem kotlety Codziennie od tygodnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Zawsze przychodzi noс napisał: Pozdrów go tam o ile nie mitomaniłaś z tym że ci umarł. Jukon i rozwalony zderzak przez niedźwiedzia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Teraz jest takie zjawisko że nikt nie podrywa kobiet jakby im nie zależało wcale. A w pojedynkę jedna i druga płeć da radę , bo bez seksu da się żyć. Każdy jest w swojej bance bo algorytm nie proznuje ale tesz mam wrażenie że faceci mieli dosyc wymagan kobiet i je olali jusz zupełnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Codziennie od tygodnia No chyba mi tylko 1kg został ziemniaków z 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 2 godziny temu 16 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: hotko 50 letnia Do mnie najgorsze jest to że salowa nazywając siebie hotką pisze to na serio...no wielkie ego niepoparte czymkolwiek niczym tw bolek. Skąd się takie jednostki biorą cholera wie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Nie zmieszcze i tak Dziś zrobię zupę krem z dyni, bo w fajnej cenie pozyskałam Lubię zupy krem, jak się robi chłodno. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 116 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, szmul napisał: jakby byl taki popjerdolony to siostra by calkowicie osrraua no cusz A może tylko tutaj pokazuje swoją prawdziwą twarz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2605 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, SalowaNaAmbonie napisał: Teraz już wiem, dlaczego Jeżyca nie rozmawia z ojcem. Znowu masz fantazje. O co ci chodzi znów? Z moim ojcem że nie rozmawiam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: No chyba mi tylko 1kg został ziemniaków z 5 Kupić Ci worek ziemniaków? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 143 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, SalowaNaAmbonie napisał: Kupić Ci worek ziemniaków? Ryż sobie kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
SalowaNaAmbonie 6 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: O co ci chodzi znów? Z moim ojcem że nie rozmawiam? Pisałaś o tym. Masz mgłę mózgową? Niemożliwe architekcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach