beziks 342 Napisano 6 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: Dla mnie to nawet lepiej. Mniej roboty Śląskie nie są skomplikowane o ile masz już gotowane ziemniaki. Wczoraj jadłam. Ale oczywiście nie robiłam sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2610 Napisano 6 minut temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: A to już ustalone dawno że gotowaczem byłbym w tym układzie z Tobą, bo jestem bardziej zdyscyplinowany na czas. Jarzynowe witaminowe będą grane jak się zimno zrobi i ja lubię z chlebem Żeby sie nie okazało zaraz że ty wszystkim będziesz a ja lubie z kanapką z szynką albo do ryby i z chlebem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 439 Napisano 6 minut temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ja też i nie wiedziałem że tam miód można Słodko kwaśny dobry do ogórków i sałaty. Dodają charakteru ; ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 74 Napisano 5 minut temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: W dzieciństwie rodzice dodawali troche cukru ale wole bez. Mysle że to bardziej dla dzieci by chciały jeść Trzeba sprawdzić bo jestem wielkim fanem miodu i słodzę tym wszystko co wymaga słodzenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 28 Napisano 5 minut temu Ja dzisiaj robię lasagne. Jaka prosta podstawą bo chłopaki lubią taka najbardziej. Gdybym miała ja jeść była by opcja udziwniona z warzywami itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 678 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, beziks napisał: Śląskie nie są skomplikowane o ile masz już gotowane ziemniaki. Wczoraj jadłam. Ale oczywiście nie robiłam sama. Robię je z zamkniętym oczami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1139 Napisano 5 minut temu 1 minutę temu, Baba napisał: A kto powiedział, że sosu nie będzie? Jestem na etapie podpiekania mięsa. Zarumieni się po obu stronach, dolewam wodę, duszę do miękkości i robię sos. Skarbie, odnoszę się do tego co mi pokazałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano 5 minut temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Ja na miękko i sadzone Na miękko są wymagające. Rzadko trafiam w takie jakie lubię. Zwykle przeciągam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Miecz napisał: Skarbie, odnoszę się do tego co mi pokazałaś Sos był w domyśle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1139 Napisano 4 minuty temu Przed chwilą, Baba napisał: Robię je z zamkniętym oczami Kocham zamknięte oczy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Baba napisał: Robię je z zamkniętym oczami Ja patrzę jak się robią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2610 Napisano 3 minuty temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Trzeba sprawdzić bo jestem wielkim fanem miodu i słodzę tym wszystko co wymaga słodzenia Spróbuj. Znam takich co mizerią jedzą mocno na słodko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1139 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, beziks napisał: Sos był w domyśle. Domysły to dla inteligentnych ludzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano 2 minuty temu 2 minuty temu, pokraka napisał: Ja dzisiaj robię lasagne. Jaka prosta podstawą bo chłopaki lubią taka najbardziej. Gdybym miała ja jeść była by opcja udziwniona z warzywami itp. A ja będę miała kurczaki w sosie marchewkowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 678 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Skarbie, odnoszę się do tego co mi pokazałaś Nie pisz do mnie skarbie. Boje się ciągu dalszego 🥺 ...jesteś dla mnie takim skarbem, że muszę cię baaaardzo głęboko zakopać co by mi ciebie nikt nie ukradł... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano 1 minutę temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Domysły to dla inteligentnych ludzi. Dla sybartów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1139 Napisano 1 minutę temu 2 minuty temu, beziks napisał: Na miękko są wymagające. Rzadko trafiam w takie jakie lubię. Zwykle przeciągam. Kupuję na targu zawsze mega duże jajka. To że trafi się jajko z dwoma żółtkami, to nic nowego, ale ostatnio miałem z trzema. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2610 Napisano 1 minutę temu Wy juz obiad gotujecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 1139 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Baba napisał: Nie pisz do mnie skarbie. Boje się ciągu dalszego 🥺 ...jesteś dla mnie takim skarbem, że muszę cię baaaardzo głęboko zakopać co by mi ciebie nikt nie ukradł... Przypomnę nieśmiało gdzie chcesz mnie zakopać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 342 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, Baba napisał: Nie pisz do mnie skarbie. Boje się ciągu dalszego 🥺 ...jesteś dla mnie takim skarbem, że muszę cię baaaardzo głęboko zakopać co by mi ciebie nikt nie ukradł... Głęboka studzienka, głęboko kopana ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jamuonmi 439 Napisano przed chwilą 4 minuty temu, pokraka napisał: Ja dzisiaj robię lasagne. Jaka prosta podstawą bo chłopaki lubią taka najbardziej. Gdybym miała ja jeść była by opcja udziwniona z warzywami itp. Dodajesz pokruszony ser biały i natkę pietruszki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach