RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 1 godzinę temu mogę dać 200 zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 1 godzinę temu Za majteczki włożę hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 162 Napisano 59 minut temu Niektorym tu juz odbilo na punkcie kasy. Nawet prostytutka moze byc prestizowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 59 minut temu meskie tutsony jakies dobre wezma wiecej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 58 minut temu Bo może. Chyba widzisz różnice między jagodziana rumunska z wąsami a panią od szejków. Morale wkładamy w 0dbyt gdyż nie one są rozważane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 58 minut temu no i farfelune wylize dokladniej nawet jak lekko w myslach rzygo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 57 minut temu Wszyscy świeci nagle oburzajom się olaboga Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eRCe 245 Napisano 57 minut temu 10 zł za talerz żurku. Drogo, bo mi się obierać ziemniaków nie chce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 194 Napisano 57 minut temu Sprawdziłem pierwszą w miarę atrakcyjną prostytutke w Gdansku. 50 kg, 170 wzrostu, dlugie wlosy. 800 zl godzina lub 600 pol, 200 zl dojazd do hotelu, pieprzy się tylko w hotelach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 162 Napisano 57 minut temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Bo może. Chyba widzisz różnice między jagodziana rumunska z wąsami a panią od szejków. Morale wkładamy w 0dbyt gdyż nie one są rozważane Tylko kasa sie liczy tu dla niektorych. Prostytutka za 10 kafli good Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 55 minut temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Tylko kasa sie liczy tu dla niektorych. Prostytutka za 10 kafli good No bo jak liczyć to kasę. Przecież to ty masz birkiny i dzakuzy to co się burzysz swiatojebliwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 162 Napisano 53 minuty temu 2 minuty temu, Doktor Hefner napisał: Sprawdziłem pierwszą w miarę atrakcyjną prostytutke w Gdansku. 50 kg, 170 wzrostu, dlugie wlosy. 800 zl godzina lub 600 pol, 200 zl dojazd do hotelu, pieprzy się tylko w hotelach. Prostytutka z samego bycia nia nie jest atrakcyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 162 Napisano 52 minuty temu Obrzydliwa dyskusja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Prostytutka z samego bycia nia nie jest atrakcyjna To tak jakby o atrakcyjnym człowieku powiedzieć że jest brzydki bo zły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 52 minuty temu 1 minutę temu, Koŕalgor napisał: Prostytutka z samego bycia nia nie jest atrakcyjna a czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 80 Napisano 52 minuty temu 9 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: mogę dać 200 zł Ja 40 złotych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 52 minuty temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Obrzydliwa dyskusja To idź do dzakuza ochlon miśku prlowski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 194 Napisano 50 minut temu Przed chwilą, Koŕalgor napisał: Prostytutka z samego bycia nia nie jest atrakcyjna A jakie to na znaczenie? Widzę, ze lepsze chodzą właśnie za 800 za godzinę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 49 minut temu tutta tez dobra kobieta jak bicu albo lex ci wymaga nie wiadomo jakich rzeczy a nie mozesz paczec na ten obły ryj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 49 minut temu zasluguja na szacunek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 194 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, Koŕalgor napisał: Obrzydliwa dyskusja Obrzydliwe to jest sprzedawanie dziecka na aukcjach w celach seksualnych. Te, które same z wlasnej woli sie sprzedają są tego zawodu świadome. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dj voldi 7 Napisano 48 minut temu tak, oby byla taka pogoda jak najdluzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 11 Napisano 48 minut temu tiger woods to sobie dopiero poruuchal tutki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 47 minut temu Hihi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ashbourne 28 Napisano 47 minut temu 9 minut temu, Doktor Hefner napisał: Sprawdziłem pierwszą w miarę atrakcyjną prostytutke w Gdansku. 50 kg, 170 wzrostu, dlugie wlosy. 800 zl godzina lub 600 pol, 200 zl dojazd do hotelu, pieprzy się tylko w hotelach. Mąż i ojciec z dzieckiem w drodze patrzy prostytutki w internecie. Klękajcie narody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 80 Napisano 46 minut temu Jeszcze raz, bo nie chce wejść link. Piękna jesień https://zapodaj.net/plik-MOOttRozZ6 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 45 minut temu Kolejny święty śmieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 11 Napisano 45 minut temu (edytowany) oglądałem niedawno tutki ale ostatecznie wydalem 1800zl na odtwarzacz do słuchania muzyki, bo jakoś słuchanie muzy mi sprawia przyjemnosc, a baby to łzy i depresja Edytowano 44 minuty temu przez Audio Phil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 80 Napisano 44 minuty temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Hihi W słońcu było chyba ponad 30 stopni Znowy Pulsar Cię zaczepił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 194 Napisano 44 minuty temu Przed chwilą, Ashbourne napisał: Mąż i ojciec z dzieckiem w drodze patrzy prostytutki w internecie. Klękajcie narody. W celach dyskysji pijaczko. Znów jestes zamroczona. Ty wklejasz zdjęcia suszonego go.wna, które ma robic za trawę. Nauczycielka narkomanka? Klękajcie narody Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach