RyjoDeSzambonejro 3 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, beziks napisał: To już drugi raz. Notuję sobie Twoje pozytywne wypowiedzi na mój temat. Będziesz się pchała między kanapkę? Musisz poczekać jeszcze z dekadę bo wtedy rozwód wezmą dopiero Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TymczasowaFarfeluna 80 Napisano 3 minuty temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: A mi się nie podobają i co tera Nic. Szanuje twoje zdanie Przed chwilą, beziks napisał: Stare są. My też 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 195 Napisano 3 minuty temu 2 minuty temu, Jerremy napisał: Przecież ja pisze ogólnie, bo jest taki temat. Nie znam Twojej żony. Ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 11 Napisano 3 minuty temu Gina jest najpiękniejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 2 minuty temu 5 minut temu, Doktor Hefner napisał: Ok, człowieku z cyckami. Cóż, co ja poradzę że wystarczy coś mieć żeby było większe od twoich. Pardon, od twojej partnerki 🫠 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Doktor Hefner 195 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, BellaS napisał: jak to nie znasz jego żony? każdy tutaj zna i wielbi żonę szefa wiec wielbisz mimo że o tym jeszcze nie wiesz. I chetnie byś ją tyryryry Uspokój już się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 365 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, dj voldi napisał: niestety im bardziej sie pasztecieje tym bardziej czeba inwestowac w umysla powoli hmmm Ciało sflaczeje to i piękny umysł nie pomoże. Przecież napisali, że nie chodzi im o dobry seks tylko jędrny cyc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 40 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, Audio Phil napisał: Gina jest najpiękniejsza Ej, nie dla psa kiełbasa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 16 Napisano 2 minuty temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Co wy macie z tą niedowaga. Jacys yebnieci jesteście. Zresztą i tak zadna kobieta nie bierze waszego zdania pod uwagę. W necie wielcy szydercy a w realu wystarczy popatrzeć na Wasze księżniczki xD tak że dajta se siana knury przebrzydłe duchem i cialem Po prostu faceci z reguły wolą normalną wagę z jakimś cyckiem i kragłą du.pą niż wychudzoną. Jak Cię tak fakty bolą to już nie nasza wina. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 365 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, Doktor Hefner napisał: Uspokój już się. Stawiam, że Cię posłucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Audio Phil 11 Napisano 1 minutę temu Przed chwilą, laserdance napisał: Ej, nie dla psa kiełbasa ty juz masz tutki za 200zl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1081 Napisano 1 minutę temu 8 minut temu, Doktor Hefner napisał: O czym ty piszesz? "Anja Rubik ma 179 cm wzrostu, a jej waga wynosi około 47 kg" ona jest duzo wyzsza np od mojej żony, a to moją żonę hejtujecie u od chłopców, płaskich, anorektyczek itd. Bynajmniej mi sie podobają takie jak np ta druga. Po co ty w ogole w towarzystwie obleśnych hejterów rozpisujesz się o wyglądzie swojej żony, jej wadze, wymiarach sylwetce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jerremy 16 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, BellaS napisał: jak to nie znasz jego żony? każdy tutaj zna i wielbi żonę szefa wiec wielbisz mimo że o tym jeszcze nie wiesz. I chetnie byś ją tyryryry No nie znam. Rzadko tu wchodze w sumie, bo nudy tu straszne i wielu fajnych odeszlo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pokraka 43 Napisano przed chwilą 34 minuty temu, beziks napisał: Seks będzie pierwsza klasa. Trzeba zapytać leżaka jest ekspertem w stosunkach z ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach