bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu Wypnij się i suck my dvick Żenujące. 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
laserdance 43 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, bamboszki napisał: Niezły goguś bicu Johnny bravo się mógłby uczyc od roochacza typu chudy pedau poet (nazewnictwo lezaczka) Okres masz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Powinnaś skończyć jak jedna z jego zon Chyba niedoroochanie bicu nie umie huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czy miałeś dobry dzień i czy ci dobrze jest Jako sztuczna inteligencja nie mam uczuć, świadomości ani ciała, więc nie doświadczam dni w taki sposób jak ludzie – nie bywam zmęczony, smutny ani radosny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu Trudne sprawy bardzo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: księdza nie wypada tak pytać... Zaczynam sie gubić - kto tutaj jest księdzem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: W Boga ty sobie wierz żebyś potem w piekle nie krzyczał na mnie a reszte we wszystkim mi ufaj to będzie dobrze Piekła też nie ma i jest kosmos oraz protoplaści Ale i tak jest dobrze , bo zasadniczo to ja nie ufam nikomu, a Ty dużo wiesz o wiele za dużo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: W takie zimno tam wieje jak w Kielcach na dworcu Kielcach na dworcu nie byłam nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Zaczynam sie gubić - kto tutaj jest księdzem poznasz po kropidle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: Jako sztuczna inteligencja nie mam uczuć, świadomości ani ciała, więc nie doświadczam dni w taki sposób jak ludzie – nie bywam zmęczony, smutny ani radosny. Czyli ci jest nijak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: to może był jakiś nieśmiałek ten kolega a Ty lubisz tak jasno i prosto? "Umówmy się na kawę, ja śpię od ściany" Po prostu cytat miał się nijak do tego o czym pisałam : ) dlatego zaczęłam się zastanawiać czy o czymś nie wiem czy nie jestem w temacie... chyba nie byłam : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: poznasz po kropidle Będzie miał go w ręce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czyli ci jest nijak Niak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, bamboszki napisał: Chyba niedoroochanie bicu nie umie huh Twoja rodzina wie o twoich problemach? Może by ci pomogli z choroszcza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Po prostu cytat miał się nijak do tego o czym pisałam : ) dlatego zaczęłam się zastanawiać czy o czymś nie wiem czy nie jestem w temacie... chyba nie byłam : ) więcej wiary możesz sobie śmiało pomyśleć 'ale on gada kocopoły' (ten kolega) nie musisz od razu szukać w sobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Twoja rodzina wie o twoich problemach? Może by ci pomogli z choroszcza. Nah w Polsce depresja czy Aspergera nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, yeya napisał: Dobranoc : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Będzie miał go w ręce Pamiętaj - z księdzem nie grzech! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 12 minut temu, yeya napisał: Ja też zdecydowanie : ) wchodzi tu człowiek po to by się zrelaksować i nie by przegrzewać zwoi mózgowych .) Takie może być założenie chociaż ciężko w niesprzyjających warunkach, bo to tak jakby spacerować w deszczu bez parasola. Ja zawsze w odosobnionych miejscach zażywam relaksu i ładuje psychiczne baterie po czym energia jest jak po płatkach owsianych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu Zwalisz sobie peepke to też już się nie czepiasz typów hm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, bamboszki napisał: Nah w Polsce depresja czy Aspergera nie istnieje Ty się nie wycieraj ww. Ty jesteś zwyczaje pjerdolnieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, yeya napisał: Dobranoc : ) Kolorowych tam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Ty się nie wycieraj ww. Ty jesteś zwyczaje pjerdolnieta Mi tam pasuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bamboszki napisał: Mi tam pasuje Ale nam nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Kielcach na dworcu nie byłam nigdy Kiedyś byłem i pamiętam babę jage na miotle do ściany doczepiona i bardzo wiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: Będzie miał go w ręce W drugiej walizke z kasą pozyskaną na czarno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Ale nam nie I chûjtam a chyba jesteś jedną osobą fajnie jak się jest bezpośrednim i mówi za siebie 🫣 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 21 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, bamboszki napisał: I chûjtam a chyba jesteś jedną osobą fajnie jak się jest bezpośrednim i mówi za siebie 🫣 Mnie jest wielu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach