Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 7 godzin temu (edytowany) Edytowano 7 godzin temu przez Zawsze przychodzi noс 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu Chyba bloker szaleje. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 7 godzin temu Powoli robią się ruiny z tego miejsca 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu A mi sie dziś ta piosenka przypomniała 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Powoli robią się ruiny z tego miejsca No pisać sie da tylko od 2 w nocy do 8 rano Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 7 godzin temu Wszystko się kiedyś kończy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: No pisać sie da tylko od 2 w nocy do 8 rano Musiałbym wolne brać Asiu żeby zarwać nockę i aż tak się nie poświęcę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu Pewnie też lubisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, Onaaaa napisał: A mi się dziś ta piosenka przypomniała ciekawe czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Musiałbym wolne brać Asiu żeby zarwać nockę i aż tak się nie poświęcę Ja też nie poświęcę sie chociaż jeden dzień w miesiącu mogłabym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ciekawe czemu Poprostu słuchałam muzyki i to mi mignęło. A potem to już przypomniało bo niektórzy sie tak zachowują i przypomniało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu Chyba mezo najlepszy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ja też nie poświęcę sie chociaż jeden dzień w miesiącu mogłabym Bardzo dobrze bo już miałem Cię asekurować przypominając, że dbanie o własny tyłek jest zdrowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu Zaraz mi się reakcje skończą przez Ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Poprostu słuchałam muzyki i to mi mignęło. A potem to już przypomniało bo niektórzy sie tak zachowują i przypomniało Ostatnio kolega w jednym z tematów wkleił to pod moim postem w temacie blokera priv. Nie zrozumiałam o co chodzi o jak ten cytat się na do mojej wypowiedzi, ale rozumiem, że to było jakieś luźne skojarzenie całkiem od czapy : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Bardzo dobrze bo już miałem Cię asekurować przypominając, że dbanie o własny tyłek jest zdrowe. Ja to wiem ale poświęcić się czssem też fajnie jak u Kasi: 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu Dużo o życiu gramy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, yeya napisał: Ostatnio kolega w jednym z tematów wkleił to pod moim postem w temacie blokera priv. Nie zrozumiałam o co chodzi o jak ten cytat się na do mojej wypowiedzi, ale rozumiem, że to było jakieś luźne skojarzenie całkiem od czapy : ) Czasem coś się skojarzy tak poprostu czy przypomni a nie chodzi o nas. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu Jesteś zdolna do poświęceń, a to jest niebezpieczne jeżeli trafisz na nieodpowiedniego gogusia i trzeba ich jakoś przefiltrować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, yeya napisał: Ostatnio kolega w jednym z tematów wkleił to pod moim postem w temacie blokera priv. Nie zrozumiałam o co chodzi o jak ten cytat się na do mojej wypowiedzi, ale rozumiem, że to było jakieś luźne skojarzenie całkiem od czapy : ) tak zagajenie innego wątku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: Jesteś zdolna do poświęceń, a to jest niebezpieczne jeżeli trafisz na nieodpowiedniego gogusia i trzeba ich jakoś przefiltrować Ale wiem który jest fajny i sympatyczny to dam radę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Czasem coś się skojarzy tak poprostu czy przypomni a nie chodzi o nas. No ok niby rozumiem... po prostu w takich momentach mam wrażenie jakbym miała coś na nosie o czym nie wiem... Nie czaje bazy... za długo zajmuje rozszyfrowywanie : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawsze przychodzi noс 102 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Czasem coś się skojarzy tak poprostu czy przypomni a nie chodzi o nas. No i spontaniczna jesteś wbrew pozorom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 203 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Onaaaa napisał: Ja to wiem ale poświęcić się czasem też fajnie jak u Kasi: ulubiona piosenka takiej drobnej blondynki ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: tak zagajenie innego wątku yhym : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamboszki 30 Napisano 6 godzin temu Dobrze że jest widmo żeby pilnować mamusie 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: tak zagajenie innego wątku Ty masz tindera jakiegoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: tak zagajenie innego wątku A może chciał zagadać by zwróciła na niego uwagę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yeya 407 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє napisał: ulubiona piosenka takiej drobnej blondynki A czy powinnam coś na ten temat wiedzieć? : ) 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Zawsze przychodzi noс napisał: No i spontaniczna jesteś wbrew pozorom Jestem a co wątpieś mam jeszcze wiele cech wbrew pozorom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2628 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, yeya napisał: A czy powinnam coś na ten temat wiedzieć? : ) Jesteś blondynką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach