VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Ci wierzący bardzo to potrafią dom na kościół przepisać. Dobrze skoro chciała taki pogrzeb to dobrze że go dostała. Kasa nieważna. Chciała bez ksiedza żeby taniej było. Ja wiedząc że taka wierząca tak naprawdę tylko unikająca kosztów zrobiłem godny kościelny z ciałem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu Bo moja mama kiedyś usłyszała że ksiądz weźmie 5000 bo nie daje na tace nie wpuszcza go. A się jej pofarcilo że był nowy młody ksiądz co się polakomil na co łaska nie mniej niż 900, i za 1200 się naprawdę przylozyl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu Jeśli chodzi o jego role to klasa lepiej za 1200 bym nie gadał aż tyle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 5 godzin temu PATRZCIE JAKA SŁODZIUTKA https://www.tiktok.com/@chlopakzwarszawywygral/live Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2632 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chciała bez ksiedza żeby taniej było. Ja wiedząc że taka wierząca tak naprawdę tylko unikająca kosztów zrobiłem godny kościelny z ciałem. Jak to bez księdza chyba ksiądz już nie taki drogi? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 5 godzin temu CUTE GŁOSIK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 19 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Mógłby byc pochowek bez ksiedza czyli robole trumne wkladajom i koniec a mszy brak czyli nie poswiecona, jej dusza nie zazna zbawienia, widac jak ludzkie kuuurwy sobie z religii zrobili biznes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 18 minut temu, Onaaaa napisał: Czy ważne czy wierzącą jak i tak już nie żyje jak byla wierzaca i do kosciola regularnie chodzila to wiecej na tace dala niz te 1200 zl o ktorych lezak pisze, to ksiadz powinien mu oddac nadwyzke za pochlapanie trumny woda z sola Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Jak to bez księdza chyba ksiądz już nie taki drogi? Jak systematycznie nie dajesz na tace i na kolende co tam przychodzi kropic mieszkania to chodzom plotki że 5000 może chcieć i być uparty. Stary może był ale zmarł i nowy go zastapil. Swojom drogom bardzo przystojny kenik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bycznik_hate napisał: jak byla wierzaca i do kosciola regularnie chodzila to wiecej na tace dala niz te 1200 zl o ktorych lezak pisze, to ksiadz powinien mu oddac nadwyzke za pochlapanie trumny woda z sola No właśnie ona wierzyla sama dla siebie a pieniędzy kosciolowi nie chciała dawac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, bycznik_hate napisał: czyli nie poswiecona, jej dusza nie zazna zbawienia, widac jak ludzkie kuuurwy sobie z religii zrobili biznes Możesz bez księdza pewnie sam zaspiewac jak w kac vegas 3. Tylko wiesz to zawsze chodzi o spadki prawo jest skomplikowane i lepiej pochować godnie nawet dlatego by ci później ktoś nie podwazyl spadku itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Onaaaa napisał: Jak to bez księdza chyba ksiądz już nie taki drogi? Była taka historia że ktoś chciał dać 800 a ksiądz się zabrał i wymiksowal bo nie jest zebrakiem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2632 Napisano 5 godzin temu 4 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Jak systematycznie nie dajesz na tace i na kolende co tam przychodzi kropic mieszkania to chodzom plotki że 5000 może chcieć i być uparty. Stary może był ale zmarł i nowy go zastapil. Swojom drogom bardzo przystojny kenik. Do mnie przyszedł kilka lat temu jak kupiłam dom i co? .. był miły i sympatyczny i napatoczył sie przypadkowo to i kasy nie miałam dla niego więc wypił kawę i powiedział że on pieniędzy nie chce a do mnie chciałby wrócić bo dobrze mu sie gadało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Do mnie przyszedł kilka lat temu jak kupiłam dom i co? .. był miły i sympatyczny i napatoczył sie przypadkowo to i kasy nie miałam dla niego więc wypił kawę i powiedział że on pieniędzy nie chce a do mnie chciałby wrócić bo dobrze mu sie gadało. Historia jak anastazji do niej pewnie księdza chodzom na usługę i płatność jest w drugom stronę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2632 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Była taka historia że ktoś chciał dać 800 a ksiądz się zabrał i wymiksowal bo nie jest zebrakiem... Zależy gdzie sie mieszka bo w wawie ciągle kase chcieli i człowiek się nie liczył a tutaj gdzie mieszkam jest inaczej bo jest tyle co bóg zapłać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 5 godzin temu Omeno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 47 Napisano 5 godzin temu 🦦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, Onaaaa napisał: Ci wierzący bardzo to potrafią dom na kościół przepisać. Dobrze skoro chciała taki pogrzeb to dobrze że go dostała. Kasa nieważna. co dobrze , co za roznica czy spala czy robaki wpieerdola? ja bym mial wyjeeebane, pelno chlopakow na ukrainie dzikie swinie albo zdziczale psy czy koty wpieerdalaja widzialem filmiki myslisz ze jemu cos zalezy na pochowku ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 29 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Chciała bez ksiedza żeby taniej było. Ja wiedząc że taka wierząca tak naprawdę tylko unikająca kosztów zrobiłem godny kościelny z ciałem. SZACUN ZA TO Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
młody wilku, znajomy widma 2 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, bycznik_hate napisał: co dobrze , co za roznica czy spala czy robaki wpieerdola? ja bym mial wyjeeebane, pelno chlopakow na ukrainie dzikie swinie albo zdziczale psy czy koty wpieerdalaja widzialem filmiki myslisz ze jemu cos zalezy na pochowku ? Ja widziałem film jak dostajesz w..., byczy. Nie byłbyś taki byczy szczerze mówiąc, gdybym cię dojechał, a już Nimfa i Klaudia mają cię na widelcu dla mnie, zwłaszcza Nimfa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2632 Napisano 5 godzin temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Historia jak anastazji do niej pewnie księdza chodzom na usługę i płatność jest w drugom stronę Ale Anastazji już tutaj nie ma to i nie ma co myśleć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bycznik_hate napisał: co dobrze , co za roznica czy spala czy robaki wpieerdola? ja bym mial wyjeeebane, pelno chlopakow na ukrainie dzikie swinie albo zdziczale psy czy koty wpieerdalaja widzialem filmiki myslisz ze jemu cos zalezy na pochowku ? To jest jak z wyrwaniem zęba dla oszczędności. Później będziesz bogaty ale godnego pochuwku jusz nie cofniesz. Spalonego ciała matki. Zaoszczedzisz kilkaset złotych albo kilka tysięcy złotych ale później resztę odwiedzin grobu świadomość że to zrobiłeś nawet mając teraz mlny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, młody wilku, znajomy widma napisał: Ja widziałem film jak dostajesz w..., byczy. Nie byłbyś taki byczy szczerze mówiąc, gdybym cię dojechał, a już Nimfa i Klaudia mają cię na widelcu dla mnie, zwłaszcza Nimfa. nikt mi nigdy nie wieerdolil peedale to nie wiem co za urojenia masz peeedale co tak kuurwa nimfa ma jak zdeechla od zakazenia po kleszczu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2632 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, bycznik_hate napisał: co dobrze , co za roznica czy spala czy robaki wpieerdola? ja bym mial wyjeeebane, pelno chlopakow na ukrainie dzikie swinie albo zdziczale psy czy koty wpieerdalaja widzialem filmiki myslisz ze jemu cos zalezy na pochowku ? Dobrze że dostała to co chciała. Ja wiem że jej juz wszystko jedno ale jednak jakiś obraz swojego pogrzebu miała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 26 minut temu, VenusHorizon44 napisał: H tak myslalem ze bys sie utozsamial z tym autystykiem z kac begas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, bycznik_hate napisał: tak myslalem ze bys sie utozsamial z tym autystykiem z kac begas Dobrze że nie musiałem robić przemowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu lezak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, VenusHorizon44 napisał: Dobrze że nie musiałem robić przemowy to ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 5 godzin temu 27 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Możesz bez księdza pewnie sam zaspiewac jak w kac vegas 3. Tylko wiesz to zawsze chodzi o spadki prawo jest skomplikowane i lepiej pochować godnie nawet dlatego by ci później ktoś nie podwazyl spadku itd czyli jednak zrobiles to z czystych pobudek finansowych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach