VenusHorizon44 197 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, bycznik_hate napisał: lezaku bedziesz grac? No to jeszcze z czasów jak na n64 bylo i się ogladalo na hajperze teraz to taki ~remejk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Nie wiem bo mnie głowa boli trochę od rana mnie tak za rogiem migrena czuje podchodzila i trochę nie w sosie jestem pograć ale Control sprawdzę jak się wypakuje trailer wrzucilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Zostawi? A kto daje skrzynie za darmo? Kopiec kreta i tyle Kupi. Taniej niż bezimienny kamień. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 1 godzinę temu 24 minuty temu, salix napisał: O jak fajnie, będziecie mogli sobie wspólnie powspominać i porównać wrażenia. a ty wysylalas komus? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Kupi. Taniej niż bezimienny kamień. Toć krzyża nikt nie zabral Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1088 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 6 minut temu, Caryca żelkowa napisał: Jak kogoś nie stać na nagrobek od A do Z to niech zostawi krzyż z drewnianą skrzynką. Bo teraz leżakowa matka leży jak jakiś NN? Ale przecież chyba inskrypcja jest już w cenie nagrobka, chyba że ktoś zyczy sobie jakieś bajery to dodatkowo trzeba zapłacić za nie. Edytowano 1 godzinę temu przez salix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, salix napisał: Ale przecież chyba inskrypcja jest już w cenie nagrobka, chyba że ktoś zyczy sobie jakieś bajery to dodatkowo trzeba zapłacić za nie. To o jakich literach gadacie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 59 minut temu 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Nie wiem bo mnie głowa boli trochę od rana mnie tak za rogiem migrena czuje podchodzila i trochę nie w sosie jestem pograć ale Control sprawdzę jak się wypakuje co to control Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1088 Napisano 56 minut temu 4 minuty temu, Caryca żelkowa napisał: To o jakich literach gadacie? Szczerze mówiąc, nie wiem jakie litery leżak ma na myśli. Wątpię jednak żeby zamawiał jakiś wypasiony nagrobek, więc raczej nie sądzę żeby zwykła inskrypcja była jakimś dodatkowym znaczącym kosztem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1088 Napisano 55 minut temu 3 minuty temu, bycznik_hate napisał: co to control Ej zmień sobie awek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 54 minuty temu 11 minut temu, VenusHorizon44 napisał: No to jeszcze z czasów jak na n64 bylo i się ogladalo na hajperze teraz to taki ~remejk ja nie znalem to bedziesz grac czy nie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 250 Napisano 54 minuty temu 1 minutę temu, salix napisał: Szczerze mówiąc, nie wiem jakie litery leżak ma na myśli. Wątpię jednak żeby zamawiał jakiś wypasiony nagrobek, więc raczej nie sądzę żeby zwykła inskrypcja była jakimś dodatkowym znaczącym kosztem. Wszystko od literki się liczy. Taki dusigrosz mógł matkę pochować bezimiennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 53 minuty temu ja sie nakrecilem na poczatku ale kierownicy nie obsluguje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 53 minuty temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: Wszystko od literki się liczy. Taki dusigrosz mógł matkę pochować bezimiennie. to ksiadz na to pozwolil? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 53 minuty temu 6 minut temu, bycznik_hate napisał: co to control H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 51 minut temu 2 minuty temu, salix napisał: Ej zmień sobie awek. a co dostane w zamian? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 51 minut temu 4 minuty temu, salix napisał: Szczerze mówiąc, nie wiem jakie litery leżak ma na myśli. Wątpię jednak żeby zamawiał jakiś wypasiony nagrobek, więc raczej nie sądzę żeby zwykła inskrypcja była jakimś dodatkowym znaczącym kosztem. Wydlubac w kamieniu wszystko to z 1500-2500 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 51 minut temu Od każdej literki znaku się płaci 80-150 coś takiego chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 49 minut temu 2 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: H na pc? nie lubie takich gier, dla mnie najwieksze scifi jakie toleruje to crysis albo cyberpunk te peedofilskie dead stranging pewnie tez ograles? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 47 minut temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Wydlubac w kamieniu wszystko to z 1500-2500 a czemu sam nie wydlubierz? idz zajeeb jakis kamien z lasu i wykuj inskrypcje zrubokretem i mlotkiem, czy za drogi srubokret? 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 44 minuty temu 2 minuty temu, bycznik_hate napisał: na pc? nie lubie takich gier, dla mnie najwieksze scifi jakie toleruje to crysis albo cyberpunk te peedofilskie dead stranging pewnie tez ograles? Na ps5 Control pierwszy grałem i było świetne lubię motywy lewitacji i super mocy telekinezy i inne dziwne rzeczy Próbowałem ani na rzutniku 120" ani na pc 3 monitory mnie nie wciągnęła. Nuda chodzic z paczkami od bazy do bazy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 43 minuty temu 2 minuty temu, bycznik_hate napisał: a czemu sam nie wydlubierz? idz zajeeb jakis kamien z lasu i wykuj inskrypcje zrubokretem i mlotkiem, czy za drogi srubokret? Bo to się robi profesjonalnie inaczej byś zniszczyl grub i następne tysiące Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 45 Napisano 43 minuty temu Wchodzę na tt a tam taka baba podziwia na swój własny nagrobek ze zdjęciem. Stop inwigilacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VOLVO 4 Napisano 42 minuty temu 4 minuty temu, bycznik_hate napisał: a czemu sam nie wydlubierz? idz zajeeb jakis kamien z lasu i wykuj inskrypcje zrubokretem i mlotkiem, czy za drogi srubokret? TY NIEGŁUPIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 39 minut temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Na ps5 Control pierwszy grałem i było świetne lubię motywy lewitacji i super mocy telekinezy i inne dziwne rzeczy Próbowałem ani na rzutniku 120" ani na pc 3 monitory mnie nie wciągnęła. Nuda chodzic z paczkami od bazy do bazy. ja wlasnie wole cos jak crysis male scifi nanotechnologia, niewidzialnosc, super sila ale reszta sie opiera na czystej sile ognia z karabinu, do przyjecia a nie jakies telekinezy i lewitacje to dla przyglupow to co widze dalej w konsolkach siedzisz? nie kusi do pc? za drogo dla biedaka? Cytat W tym przypadku – tak, można to tak nazwać. Decyzja o braku split-screenu dotyczy wszystkich platform, w tym PC. Architektura gry została zaprojektowana w taki sposób, aby na konsolach nowej generacji (PS5 i Xbox Series X) utrzymać absolutnie stabilne, dynamiczne 60 klatek na sekundę przy niesamowicie szybkiej jeździe i zaawansowanej fizyce destrukcji. Silnik graficzny gry przy podziale ekranu musiałby renderować cały ten potężny i dynamiczny świat dwukrotnie (dla dwóch graczy jednocześnie), co na konsolach zniszczyłoby płynność rozgrywki. Zamiast pisać osobną architekturę renderowania i interfejsu tylko pod komputery osobiste, studio Fuse Games zdecydowało się na całkowite wycięcie funkcji split-screen z kodu gry dla wszystkich platform równo. Dla graczy PC posiadających potężne karty graficzne, które bez problemu poradziłyby sobie z takim obciążeniem, jest to niestety typowe i bolesne ograniczenie wynikające z multiplatformowości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 38 minut temu 3 minuty temu, VOLVO napisał: TY NIEGŁUPIE a ty skad nick volvo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bycznik_hate 4 Napisano 37 minut temu 6 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Bo to się robi profesjonalnie inaczej byś zniszczyl grub i następne tysiące ksiadz ci pozwolil pochowac matke jako no nema? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 34 minuty temu 34 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie pjerdol. Nikomu niepotrzebne dyski i 10x 85 cali nawet w sraczu Mógłbym i do namiotu jak sernik bo ja swoje jusz doswiadczylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 32 minuty temu 5 minut temu, bycznik_hate napisał: ja wlasnie wole cos jak crysis male scifi nanotechnologia, niewidzialnosc, super sila ale reszta sie opiera na czystej sile ognia z karabinu, do przyjecia a nie jakies telekinezy i lewitacje to dla przyglupow to co widze dalej w konsolkach siedzisz? nie kusi do pc? za drogo dla biedaka? Dalej bo konsole som wygodniejsze nie chce mi się gier pc instalowac konfiguracji do pada itd W konsoli mam haptyczne wibracje 85" wszystko ustawione tylko nagram i działa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 197 Napisano 31 minut temu 5 minut temu, bycznik_hate napisał: ksiadz ci pozwolil pochowac matke jako no nema? Była tabliczka ale wyblakla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach