RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 18 godzin temu I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Thornwick 14 Napisano 18 godzin temu (edytowany) Żegnamy paryską z kafeterii. Edytowano 18 godzin temu przez Thornwick Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 352 Napisano 17 godzin temu 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: I się nie wyzywaj kobieto bo to ja go zapytałam a on tylko odpowiedział. Żyj swoim życiem i nie czatuj tutaj jak dzika kuna w agreście skoro masz go w dupje bo to niesmaczne tak spod krzaka podczytywać aby potem pouczać. Zegnam Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 17 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie bój się, to duży chłopiec, nie rozpadnie się. Zbierać punktów u niego też nie musisz, masz już swoją pozycję u niego, o ile jesteś tym kim myślę, że jesteś, bo login chyba dobrze wskazuje. Jakich punktów babo. Jestem poważna kobietą a nie toba i nie będę twoich impertynencji czytac. Wracaj do krzaków i przemyśl swoje zachowanie dziecinne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 352 Napisano 17 godzin temu Zabawne, że tak przeżywasz moją osobę. Pojedyńcze wpisy. Przy tylu innych, tak aktywnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 17 godzin temu Zabawne ze akurat ty piszesz o przeżywaniu skoro siedzisz w krzakach i tylko czekasz aż ktoś wspomni twoje imię xD i jak zwykle się nie pomyliłam że wyleziesz i zaczniesz tyrade. Jesteś postacią kafememiczna. Jak lezak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 352 Napisano 17 godzin temu Gdybym siedziała w krzakach, to wiedziałabym na 100% z kim piszę teraz, a mam spore wątpliwości na ten moment. Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 17 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo ? O co chodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 17 godzin temu Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 16 godzin temu 43 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Lochorna zawsze mnie bawiła xD acz odważne określenie w ustach kobiety która nie ma zęba na przedzie i sapie żonatym panom z ogonami do telefonu gdy tylko zona ich zejdzie z pola widzenia. Zabawniejsze że ta kobieta popisuje się cytatami z pisma świętego i poucza tutejsze jawnogrzesznice. No elo. Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar żal 0 Napisano 16 godzin temu 8 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 14 godzin temu 2 godziny temu, pulsar żal napisał: Trudne sprawy, i tak nie zrozumiesz z autyzm i się zmęczysz Walczysz o jakoms pochwe tutaj? Nie ma powodu mnie wyzywac huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koŕalgor 167 Napisano 10 godzin temu Tengo la camisa negra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano 5 godzin temu Chyba coś mnie ominęło, jak susełkowalem smacznie pod kołderką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano 5 godzin temu Wyskakiwanie na chwilę z krzaków wymachiwanie patykiem i powrót do kryjówki jest mega komiczne. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rise of evil 0 Napisano 5 godzin temu 12 godzin temu, Mgła napisał: Gdybym siedziała w krzakach, to wiedziałabym na 100% z kim piszę teraz, a mam spore wątpliwości na ten moment. Leżak to kafeteria Lochorno. Albo podszywie. Bez różnicy w sumie. Elo Na pewno nie jęczy mu to wieczorne stare próchno do słuchawki, tak jak ty to robiłaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 5 godzin temu Kafeteria to ja huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar żal 0 Napisano 5 godzin temu no łiła łajdaczka ta iskra i co tu duzo gadac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 352 Napisano 3 godziny temu Słabo musi wyglądać codzienność jednego z drugim, że byle co tak śmieszy. Pewnie to główne z niewielu interesujących zajęć i uciech na co dzień - wejść na najgorsze forum w internecie, spędzić tu godziny, dzień przy dniu, poklikać/rzuć reakcję/emotkę. Mega! Tylko pozazdrościć. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 352 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 1 godzinę temu, VenusHorizon44 napisał: Kafeteria to ja huh Bez Ciebie byłoby tu nudno*, tak wiele kręci się wokół Ciebie. Chociaż to nie Ty zgasisz światło. Nudno - do reszty przewidywalnie Edytowano 3 godziny temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pulsar żal 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Mgła napisał: Słabo musi wyglądać codzienność jednego z drugim, że byle co tak śmieszy. Pewnie to główne z niewielu interesujących zajęć i uciech na co dzień - wejść na najgorsze forum w internecie, spędzić tu godziny, dzień przy dniu, poklikać/rzuć reakcję/emotkę. Mega! Tylko pozazdrościć. biedny Malowany tak go łila łajdaczka omamiła ja juz nie wiem o co wam chodzi 13 godzin temu, VenusHorizon44 napisał: Możesz mi wytłumaczyć bo nie kumam no trudne sprawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
supernowа 0 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, Mgła napisał: Słabo musi wyglądać codzienność jednego z drugim, że byle co tak śmieszy. Pewnie to główne z niewielu interesujących zajęć i uciech na co dzień - wejść na najgorsze forum w internecie, spędzić tu godziny, dzień przy dniu, poklikać/rzuć reakcję/emotkę. Mega! Tylko pozazdrościć. Przypominam pani, że robi to samo, z tą różnicą, że na priwach. ;-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano 1 godzinę temu 3 godziny temu, rise of evil napisał: Na pewno nie jęczy mu to wieczorne stare próchno do słuchawki, tak jak ty to robiłaś Z Boni jest inaczej i to ja jęcze jej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dustywhore 2 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, manekin napisał: Z Boni jest inaczej i to ja jęcze jej Gdybyś usłyszał nawet słuchawce tego starego trolla, to odechciałoby ci się głupot. (bo o tym, że się zobaczycie albo chociaż wyśle ci jakieś foto - zapomnij od razu). Ja ..., od Elci po kafe szambo, ale żeś się stoczył, chłopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano 56 minut temu 11 minut temu, dustywhore napisał: Gdybyś usłyszał nawet słuchawce tego starego trolla, to odechciałoby ci się głupot. (bo o tym, że się zobaczycie albo chociaż wyśle ci jakieś foto - zapomnij od razu). Ja ..., od Elci po kafe szambo, ale żeś się stoczył, chłopie. Nie musi mi nic wysyłać i nie musimy się spotykać. Jest dobrze tak jak jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 25 minut temu 44 minuty temu, dustywhore napisał: Gdybyś usłyszał nawet słuchawce tego starego trolla, to odechciałoby ci się głupot. (bo o tym, że się zobaczycie albo chociaż wyśle ci jakieś foto - zapomnij od razu). Ja ..., od Elci po kafe szambo, ale żeś się stoczył, chłopie. Już dawno wysłane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manekin 122 Napisano 12 minut temu 11 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Już dawno wysłane. 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 10 minut temu 2 minuty temu, manekin napisał: 🫦 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
psi wacek z Ostravy 16 Napisano 10 minut temu Buahaha ale beka malowany a na nerwicy aktualnie ile fruź na raz obsługujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 48 Napisano 9 minut temu Jesteśmy otwarci na geometrię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach