VenusHorizon44 198 Napisano 4 godziny temu U mnie jusz po wizycie cioci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 4 godziny temu A przyniosła jakieś prezenty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, chaos... napisał: A przyniosła jakieś prezenty? Tak zarcie plastry i warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 3 godziny temu No to git Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 3 godziny temu Nie jest git mam zatwardzenie dalej parzy mi się herbata na przeczyszczenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 3 godziny temu Bo trzeba się ruszać a nie jesteś przyklejony do fotela. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rise of evil 0 Napisano 3 godziny temu 14 minut temu, chaos... napisał: Bo trzeba się ruszać a nie jesteś przyklejony do fotela. Ja chyba wieczorem na wioskę podjadę na grzyby, bo jakiś wysyp podobno... a ty by oznaczało, że możemy spotkać się w połowie drogi, tylko 267 km będziesz musiała jechać... brzmi uczciwie moim zdaniem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 198 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, rise of evil napisał: Ja chyba wieczorem na wioskę podjadę na grzyby, bo jakiś wysyp podobno... a ty by oznaczało, że możemy spotkać się w połowie drogi, tylko 267 km będziesz musiała jechać... brzmi uczciwie moim zdaniem Tak Ja sobie idę na drzemke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 3 godziny temu (edytowany) 4 minuty temu, rise of evil napisał: Ja chyba wieczorem na wioskę podjadę na grzyby, bo jakiś wysyp podobno... a ty by oznaczało, że możemy spotkać się w połowie drogi, tylko 267 km będziesz musiała jechać... brzmi uczciwie moim zdaniem To chyba będzie gdzieś w okolicach Łodzi. Wypadałoby odwiedzić sir pravvika xD Edytowano 3 godziny temu przez chaos... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 3 godziny temu Ale łeb mi napieprza dzisiaj. Wezmę apap. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rise of evil 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, chaos... napisał: To chyba będzie gdzieś w okolicach Łodzi. Wypadałoby odwiedzić sir pravvika xD Nie, nie pod Łodzią. Założyłem, że Ty z Bydgoszczy byś jechała, a mojej strony byłby tylko 39 km jazdy. Tak jak pisałem, uczciwa oferta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rise of evil 0 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, chaos... napisał: Ale łeb mi napieprza dzisiaj. Wezmę apap. Pewnie znowu było rozbijanie się po klubach po nocach, a teraz kacor męczy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chaos... 64 Napisano 2 godziny temu 34 minuty temu, rise of evil napisał: Pewnie znowu było rozbijanie się po klubach po nocach, a teraz kacor męczy. Nie było rozbijania tylko ciężka praca dla ojczyzny xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rise of evil 0 Napisano 2 godziny temu 8 minut temu, chaos... napisał: Nie było rozbijania tylko ciężka praca dla ojczyzny xD Mam nadzieję, że dla naszej ojczyzny i żadne FSB Cię nie zwerbowało? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zawszе przychodzi noc 10 Napisano 1 godzinę temu A używanie mojego avka chyba ma służyć jako namiastka mnie a idź ty w UJ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach