RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 10 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Zabawne jest obserwować jak tracisz na sile przez lata zgorzknienia, wylewanego na obcych sobie ludzi w necie. No i co? Nie lepiej? To na co Ci to było? Na Nerwicy podpowiedzą co brać. Czyli jednak obserwujesz z krzaków. Znamienne. Jest idealnie. Tak jak być musi. Znowu gaslajting. Jeśli potrzebujesz pomocy to udaj się do psychologa bądź psychiatry. Jestem dorosła dojrzała kobieta. Tak dojrzała. I wiem co powinnam zrobić ze swoją glowa w razie potrzeby. Jestes taka nudna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 10 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: Gdybyś miała czysto, to byś nie gniła w necie od lat, nie byłoby się z czego leczyć w ten sposób. Prości ludzie proste wnioski. Nie kręci mnie to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, Mgła napisał: Faktycznie, nijak się ma wysłać swoją fotę jednemu randomowi, a fote swojej ex wrzucić dla rzeszy randomów. Jakie standardy! Ale to nie byłaś ty, więc nie przeżywaj i patrz jakie ty zdjęcia wysyłalas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Zawsze możesz wrócić na ogólny i "tajemniczo" oraz "dyskretnie" obgadać nowy plan działania. Bo tu coś nie pyklo ewidentnie perełko. Szczerze? Nawet mi teraz Ciebie żal, gdy mnie tak o to prosisz po raz enty. Skończę na tym, ale nie dlatego, tylko że mam coś ciekawszego do roboty. Zresztą, już i tak nic po Tobie nie zostało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Szukasz u mnie ukojenia sumienia i stąd te ataki farmazonem. Robisz to źle. Bardzo źle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu 59 minut temu, Malowany napisał: znudzony czad w złotej karecie hmm Czadpijaro grałeś jusz w Control Resonant? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Śliwka Pulsar to Mongoł napisał: Ty mu podziękuj że się zachował jak dżentelmen i twoje foty nie latają po forum bo się nachlałaś. Serio, na twoim miejscu jego akurat traktowałabym bardzo ok. Oj, trochę przesadzasz z tym dzentelmenem. Facet, który miesiącami publicznie rozgrywa tu swoje sprawy uczuciowe, urządza z własnego życia emocjonalny cyrk i robi z prywatnych relacji widowisko dla forum raczej nie stał nawet obok dżentelmena. To że nie puścił jej fot dalej, jest po prostu minimum przyzwoitości, a nie od razu powód do wręczania mu orderu za rycerskość. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
+rompo culi+ 10 Napisano 9 godzin temu Kochani, ciekawostka na dzisiejszy wieczer! W polskim standardzie edytorskim i interpunkcyjnym nie stawia się kropki na końcu nagłówków i tytułów – nawet wtedy, gdy tworzą one pełne zdanie oznajmujące. Właśnie się dowiedziałem od Wirtualnej Polski, wysyłając im testowy felieton o tym jak bardzo powinienem być moderatorem na kafe. xD 2 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Szczerze? Nawet mi teraz Ciebie żal, gdy mnie tak o to prosisz po raz enty. Skończę na tym, ale nie dlatego, tylko że mam coś ciekawszego do roboty. Zresztą, już i tak nic po Tobie nie zostało. To przeżywaj swój zal w krzakach. Nie musisz z nich wyskakiwać z powodu byle wzmianki o twej swietej osobie. I znowu projekcje na ukojenie sumienia. Tak jestem wrakiem. Nic że mnie nie zostało xD bo ty tak chcesz. Mhm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ale to nie byłaś ty, więc nie przeżywaj i patrz jakie ty zdjęcia wysyłalas O Tobie moje tematy też nie były, a przeżywasz. A porównanie nietrafione Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Czadpijaro grałeś jusz w Control Resonant? Nigdy. Widziałem jak się jakiś typ zachwycał, ale podobno tak do góry nogami ekran, czy jakoś tak, więc mocno poyebane. Muszę na yt sprawdzić jak to wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Desperatka pchająca morde w dzieciatego żonatego typa i wysyłająca cìpe owsikom nigdy nie będzie dla mnie osoba godna komentowania mojego zachowania. Soł sori Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: To przeżywaj swój zal w krzakach. Nie musisz z nich wyskakiwać z powodu byle wzmianki o twej swietej osobie. I znowu projekcje na ukojenie sumienia. Tak jestem wrakiem. Nic że mnie nie zostało xD bo ty tak chcesz. Mhm Miód na moje oczy Ładnie prosisz o moją łaskę i zlitowanie Spokojnie, już Cię zostawiam, odetchnij głęboko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Oj, trochę przesadzasz z tym dzentelmenem. Facet, który miesiącami publicznie rozgrywa tu swoje sprawy uczuciowe, urządza z własnego życia emocjonalny cyrk i robi z prywatnych relacji widowisko dla forum raczej nie stał nawet obok dżentelmena. To że nie puścił jej fot dalej, jest po prostu minimum przyzwoitości, a nie od razu powód do wręczania mu orderu za rycerskość. moze kieruja nim pobudki jak lezakowe, typu pies ogrodnika sam nie zje a nikomu nie da ? nie chce sie dzielic tym co ma zeby inny sie cieszyl za darmo, czysta zawisc ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: O Tobie moje tematy też nie były, a przeżywasz. A porównanie nietrafione Wiem, że tęsknisz, ale nic na to nie poradzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Miód na moje oczy Ładnie prosisz o moją łaskę i zlitowanie Spokojnie, już Cię zostawiam, odetchnij głęboko. 🥴 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wiem, że tęsknisz, ale nic na to nie poradzę Lubisz takie kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, burzum napisał: moze kieruja nim pobudki jak lezakowe, typu pies ogrodnika sam nie zje a nikomu nie da ? nie chce sie dzielic tym co ma zeby inny sie cieszyl za darmo, czysta zawisc ? Proponuję sprawdzić temperaturę, bo podejrzewam, że od myślenia mózg ci się mógł przegrzać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, Malowany napisał: Nigdy. Widziałem jak się jakiś typ zachwycał, ale podobno tak do góry nogami ekran, czy jakoś tak, więc mocno poyebane. Muszę na yt sprawdzić jak to wygląda. Gra wprowadza po trochu. Jak grałeś w jedynkę jego siostrom co szuka brata, teraz jest odwrotnie i poza budynkiem. Najpierw odblokowujesz podwójny skok do przodu potem do góry itd wszystko jest w takim tempie że ogarniesz tom incepcje. Tylko nie wiem jak będzie wyglądać na 27" u mnie na 85" jest obraz bardzo czytelny mimo widoku dość czasem dakekiego ttp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu 20 minut temu, Tweed Lush napisał: I co w tym złego? Gdybyś był dla mnie miły to bym inaczej się o tobie wypowiadala. mi tez mozesz wyslac ja nie upublicznie, moge tez swoja wyslac w zamian Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 252 Napisano 9 godzin temu A to zdjęcie gdzie jest Gienia ze starymi babami i koleżankami to kto wrzucił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Pulsar to Mongoł 8 Napisano 9 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Oj, trochę przesadzasz z tym dzentelmenem. Facet, który miesiącami publicznie rozgrywa tu swoje sprawy uczuciowe, urządza z własnego życia emocjonalny cyrk i robi z prywatnych relacji widowisko dla forum raczej nie stał nawet obok dżentelmena. To że nie puścił jej fot dalej, jest po prostu minimum przyzwoitości, a nie od razu powód do wręczania mu orderu za rycerskość. Mi chodzi o to, że WOBEC NIEJ akurat zachował się jak dżentelmen i miała więcej szczęścia niż rozumu. I NA JEJ MIEJSCU bym nie hejtowała. Nie pisałam że jest dżentelmenem unkwersalnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A to zdjęcie gdzie jest Gienia ze starymi babami i koleżankami to kto wrzucił? Smieciok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A to zdjęcie gdzie jest Gienia ze starymi babami i koleżankami to kto wrzucił? Nie było tu nigdy takiego zdjęcia, gdzie jestem na nim ja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Proponuję sprawdzić temperaturę, bo podejrzewam, że od myślenia mózg ci się mógł przegrzać spokojnie byl dzis spuszczany nadmiar plynu, cisnienie i temperatura w normie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Caryca żelkowa napisał: A to zdjęcie gdzie jest Gienia ze starymi babami i koleżankami to kto wrzucił? Ona Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
beziks 395 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Caryca żelkowa napisał: A to zdjęcie gdzie jest Gienia ze starymi babami i koleżankami to kto wrzucił? Buka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Nie było tu nigdy takiego zdjęcia, gdzie jestem na nim ja. Rozumiem że czujesz się uprawniona do wrzucania cudzego ryja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 252 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Nie było tu nigdy takiego zdjęcia, gdzie jestem na nim ja. To czyje foty tu wrzucasz? Randomów z fejsbuka? Oni o tym wiedzą? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 5 Napisano 9 godzin temu 5 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Desperatka pchająca morde w dzieciatego żonatego typa i wysyłająca cìpe owsikom nigdy nie będzie dla mnie osoba godna komentowania mojego zachowania. Soł sori a nimfa? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach