Margherite 114 Napisano 16 godzin temu (edytowany) Kafeterio? Piękne dni mamy, po 20 stopni. Gdzie są ci fajnie kafeterianie? Edytowano 16 godzin temu przez Margherite Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 253 Napisano 16 godzin temu Jabłka trzeba zagospodarować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Margherite 114 Napisano 16 godzin temu Nie mam już jabłonki, uschła.Jedma mi została z jabłkami do jedzenia na bieżąco ale też mało było bo 2 leżące gałęzie ucięte w tamtym roku to musi odchorować pewnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 16 godzin temu U mnie maliny jeszcze som Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 16 godzin temu 22 minuty temu, Margherite napisał: Kafeterio? Piękne dni mamy, po 20 stopni. Gdzie są ci fajnie kafeterianie? Jesteśmy, ale została nas tylko garstka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 16 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jesteśmy, ale została nas tylko garstka. Lubisz mnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 16 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 16 godzin temu 2 godziny temu, Tweed Lush napisał: Chyba nisko mnie cenisz. Błagam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 16 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: To nie odpowiedź hihi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 16 godzin temu Same desperatki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 16 minut temu, Tweed Lush napisał: To nie odpowiedź hihi. Piłaś? Toleruję cię, a o lubieniu nie ma mowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Piłaś? Toleruję cię, a o lubieniu nie ma mowy. Bywałeś milszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Farfeluna swędzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
burzum 4 Napisano 15 godzin temu 34 minuty temu, Tweed Lush napisał: Lubisz mnie? ja lubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Farfeluna swędzi Trzeba widmoka wołać, bo ja kominów nie przepycham. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Trzeba widmoka wołać, bo ja kominów nie przepycham. Z niego kominiarz jak ze smiecioka dama Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Z niego kominiarz jak ze smiecioka dama pretensje i zażalenia można składać do polskiego związku kominiarskiego, albo w ambasadzie Kanady w Polsce. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pëdał z piwem 2 Napisano 15 godzin temu a nic, plynalem wlasnie promem do wielkiej brytanii, a u ciebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Trzeba widmoka wołać, bo ja kominów nie przepycham. Pamiętam, jak się do mnie przymilałes rok temu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: pretensje i zażalenia można składać do polskiego związku kominiarskiego, albo w ambasadzie Kanady w Polsce. Lapaj za guzik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Pamiętam, jak się do mnie przymilałes rok temu. To trzeba było wtedy pytać, czy cię lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Lapaj za guzik Fanks bro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: To trzeba było wtedy pytać, czy cię lubię Już nie bądź taki obcesowy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Fanks bro Kolejna yebnieta reniferek. Uważaj bro bo to gorsze od dżumy odrzucone 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Już nie bądź taki obcesowy. Ostatnio nazwałas mnie ...em, a o lajkowaniu jukońskiego ścieku nie wspomnę, więc daruj sobie pytania o lubienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca żelkowa 253 Napisano 15 godzin temu 1 godzinę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: U mnie maliny jeszcze som A u mnie truskawki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Ostatnio nazwałas mnie ...em, a o lajkowaniu jukońskiego ścieku nie wspomnę, więc daruj sobie pytania o lubienie. Ne wiem o czym mówisz. Ale ty wobec mnie mimo zawartego rozejmu śmiałeś się ze mnie.. Co również było przykre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Ne wiem o czym mówisz. Ale ty wobec mnie mimo zawartego rozejmu śmiałeś się ze mnie.. Co również było przykre. Może zaczepiłem, ale raczej niegroźnie, z uśmiechem. Już nie pamiętam, jak to dokładnie wyglądało. W każdym bądź razie nie obraziłem Cię, w przeciwieństwie do Ciebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu 🫶 rommans Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: 🫶 rommans Niech wam się układa. Amen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach