RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Niech wam się układa. Amen Wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Przekładam się na drugi bok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Malowany napisał: Może zaczepiłem, ale raczej niegroźnie, z uśmiechem. Już nie pamiętam, jak to dokładnie wyglądało. W każdym bądź razie nie obraziłem Cię, w przeciwieństwie do Ciebie. Z uśmiechem można człowieka sprowadzić do roli błazna...? Ok, nevermind. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 3 minuty temu, Tweed Lush napisał: Z uśmiechem można człowieka sprowadzić do roli błazna...? Ok, nevermind. Czasem niewinnie sobie żartuje i ktoś to źle odbiera jako atak. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Ale się dajesz podpuszczać ziomuś i to komu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 15 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Czasem niewinnie sobie żartuje i ktoś to źle odbiera jako atak. Ja wtedy na początku miałam Cię za cynicznego, bo taki byłeś naprawdę zgryźliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 15 godzin temu 5 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Ale się dajesz podpuszczać ziomuś i to komu xD Wydaję ci się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Wydaję ci się Życzę szczególnie xD ide na dere bajosajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 15 godzin temu Szczęścia miało być XD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 15 godzin temu 7 minut temu, Malowany napisał: Czasem niewinnie sobie żartuje i ktoś to źle odbiera jako atak. Ja sobie dzisiaj tylko niewinnie żartuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, Tweed Lush napisał: Ja wtedy na początku miałam Cię za cynicznego, bo taki byłeś naprawdę zgryźliwy. Twoje maślane oczy na mnie nie działają. Wchodzenie z tobą w bliższe relacje jest ryzykowne i nierozsądne, więc tolerujemy się i to by było na tyle. Myślę, że to i tak jest dużo. Nie chcę mi się już o tym pisać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu Oho, jednak nie wydawało mi się, że krzaki się ruszały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu 9 minut temu, Tweed Lush napisał: Ja wtedy na początku miałam Cię za cynicznego, bo taki byłeś naprawdę zgryźliwy. Jeszcze dużo przed Tobą. To trzeba samemu wdepnąć na dłużej żeby mieć ogląd sytuacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu 4 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Życzę szczególnie xD ide na dere bajosajo Dere? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Dere? Jes. Zostawiam cię miedzy dzumom a cholerom xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Twoje maślane oczy na mnie nie działają. Wchodzenie z tobą w bliższe relacje jest ryzykowne i nierozsądne, więc tolerujemy się i to by było na tyle. Myślę, że to i tak jest dużo. Nie chcę mi się już o tym pisać. Przeżywasz zbyt mocno. Po prostu mówię o wzajemnym szacunku. I czasem miłym słowie… jak to mawiają człowiek człowiekowi wilkiem, lecz nie zawsze tak musi być. 🪷 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu Niech ktoś ją stąd zabierze, albo niech się rozplynie z wiatrem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Jeszcze dużo przed Tobą. To trzeba samemu wdepnąć na dłużej żeby mieć ogląd sytuacji. Nie widzę związku z powyższą sytuacją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Niech ktoś ją stąd zabierze, albo niech się rozplynie z wiatrem Nie bój się nie namieszam w teatrze jednego aktora, nie mam czasu na bzdety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu 1 minutę temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Jes. Zostawiam cię miedzy dzumom a cholerom xD Chyba idę do bazy w krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Tweed Lush napisał: Nie widzę związku z powyższą sytuacją. Może będziesz mieć okazję zauważyć w swoim czasie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu 2 minuty temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Jes. Zostawiam cię miedzy dzumom a cholerom xD Pa pa kiło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Nie bój się nie namieszam w teatrze jednego aktora, nie mam czasu na bzdety. Napisałaś, że jesteśmy kwita? Nie łaź za mną i mnie nie cytuj. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 45 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Może będziesz mieć okazję zauważyć w swoim czasie. Nie będę mieć - zaufaj mi na słowo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Chyba idę do bazy w krzakach Chodz do mego namiotu. Niech się wymieniaja doświadczeniami lafiryndy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, RyjoDeSzambonejro napisał: Chodz do mego namiotu. Niech się wymieniaja doświadczeniami lafiryndy Lecę, bo tutaj się dziwnie robi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Napisałaś, że jesteśmy kwita? Nie łaź za mną i mnie nie cytuj. Pierwszy się z tego wywiąż, bo już raz było to ustalone, a wyskoczyłeś komicznie z kijem z krzoka w mój temat i zessrałeś sie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lecę, bo tutaj się dziwnie robi. Zapraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 14 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Lecę, bo tutaj się dziwnie robi. Jak w tym gufnie może być inaczej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
VenusHorizon44 202 Napisano 14 godzin temu Ale cie baby osaczyly 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach