Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Niewinnie żartuję perełki boberki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, VenusHorizon44 napisał: Ale cie baby osaczyly Ja jak kibel w sraczce. Tyle żywię do typa. 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, VenusHorizon44 napisał: Ale cie baby osaczyly Skąpany w złotym deszczu tak 5 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Zapraszam. Będą jakieś przekąski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RyjoDeSzambonejro 53 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Malowany napisał: Skąpany w złotym deszczu tak Będą jakieś przekąski? Nie bo śpimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Ja jak kibel w sraczce. Tyle żywię do typa. Stara miłość nie rdzewieje? Ładnie rządzisz w tym przedszkolu. Daj znać kiedy dorośniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2636 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, VenusHorizon44 napisał: Ale cie baby osaczyly Poradż mu co ma zrobić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Stara miłość nie rdzewieje? Ładnie rządzisz w tym przedszkolu. Daj znać kiedy dorośniesz Jeszcze niedawno zrobił ma gnooj na priv że Cię polajkowałam i pisałam o Tobie dobrze, a teraz co, nagle całujecie się po doopach bo za słabi na trzeciego i trza było się zjednoczyć w trójcę? A tak się tamten i Lochorna zarzekali że z Tobą nigdy. Ha ha ha. Słabe jednostki tylko się powąchają Edytowano 6 godzin temu przez Mgła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 2636 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Jeszcz niedawno zrobił ma gnooj na priv że Cię polajkowałam i pisałam o Tobie dobrze, a teraz co, nagle całujecie się po doopach bo za słabi na trzeciego i trza było się zjednoczyć w trójcę? A tak się tamten i Lochorna zarzekali że z Tobą nigdy. Ha ha ha. Słabe jednostki tylko się powąchają Przeszli metamorfozę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: Przeszli metamorfozę. Oportunista, tak się na takich mówi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Jeszcze niedawno zrobił ma gnooj na priv że Cię polajkowałam i pisałam o Tobie dobrze, a teraz co, nagle całujecie się po doopach bo za słabi na trzeciego i trza było się zjednoczyć w trójcę? A tak się tamten i Lochorna zarzekali że z Tobą nigdy. Ha ha ha. Słabe jednostki tylko się powąchają Poważnie ktoś przeżywa czyjąś reakcję na forum prywatnie? Myślaam, że takie rzeczy tylko u płaskiej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Tweed Lush napisał: Poważnie ktoś przeżywa czyjąś reakcję na forum prywatnie? Myślaam, że takie rzeczy tylko u płaskiej. I ten ktoś mówi że to tylko forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 733 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, RyjoDeSzambonejro napisał: Nie bo śpimy Spijmy, bo nie mogę patrzeć na te żałosne wyšrywy i prowokacje i nie chce mi się jej prostować haaa psiii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: I ten ktoś mówi że to tylko forum Ach, masakra. Myślę, że sam wybór Lochornej mówi dużo o człowieku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Jeszcze niedawno zrobił ma gnooj na priv że Cię polajkowałam i pisałam o Tobie dobrze, a teraz co, nagle całujecie się po doopach bo za słabi na trzeciego i trza było się zjednoczyć w trójcę? A tak się tamten i Lochorna zarzekali że z Tobą nigdy. Ha ha ha. Słabe jednostki tylko się powąchają Nie lubię Malowanego, bo jest najbardziej fałszywą osobą na tym forum. Łysy chłop, właściwie gówniarz ciśnie mi od łysych, kiedy sam jest łysy. Ale ją nie o tym. Śmiesznie wygląda to twoje latanie za nim i wkładanie kija w mrowisko, udawanie, że ci na nim nie zależy, jak zależy i to widać Nawet nie wiesz jak bardzo. Chyba sama nie wiesz, czego właściwie chcesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Spijmy, bo nie mogę patrzeć na te żałosne wyšrywy i prowokacje i nie chce mi się jej prostować haaa psiii To tylko niewinne żarty A to tylko forum, trzymaj dystans. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Mgła napisał: Hej, pisałaś może niedawno do mnie prywatnie? Ktoś napisał do mnie z nicku Mgła, ale widziałam tylko nagłówek tej wiadomości , bo miałam zablokowana skrzynkę, a nie mam poczty powiazanej z nickiem więc nie miałam jak odczytać tej wiadomości. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Nie lubię Malowanego, bo jest najbardziej fałszywą osobą na tym forum. Łysy chłop, właściwie gówniarz ciśnie mi od łysych, kiedy sam jest łysy. Ale ją nie o tym. Śmiesznie wygląda to twoje latanie za nim i wkładanie kija w mrowisko, udawanie, że ci na nim nie zależy, jak zależy i to widać Nawet nie wiesz jak bardzo. Chyba sama nie wiesz, czego właściwie chcesz. On wie najlepiej na czym mi zależy i czego chcę i dlaczego to robię, ale napisze co mu będzie pasowało. A Twoje urojenia to Twoje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: Hej, pisałaś może niedawno do mnie prywatnie? Ktoś napisał do mnie z nicku Mgła, ale widziałam tylko nagłówek tej wiadomości , bo miałam zablokowana skrzynkę, a nie mam poczty powiazanej z nickiem więc nie miałam jak odczytać tej wiadomości. Nie. Też mam wszystkie poblokowane i tak zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu Gdzie Ziemniak? Czyżby życie małżeńskie przekreśliło pisanie w tym miejscu? I kiedy wypuszczą Makarona, bo nie ma kto grać, a zastępcy nie wskazał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mgła napisał: On wie najlepiej na czym mi zależy i czego chcę i dlaczego to robię, ale napisze co mu będzie pasowało. A Twoje urojenia to Twoje. Nie mam żadnych urojeń. Piszę co widzę i śmieszne jest to twoje przeżywanie każdego wpisu i oddechu faceta, którego w życiu na oczy nie widziałaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, UśpionaAmbona napisał: Gdzie Ziemniak? Czyżby życie małżeńskie przekreśliło pisanie w tym miejscu? I kiedy wypuszczą Makarona, bo nie ma kto grać, a zastępcy nie wskazał Twoje życie małżeńskie zaś polega na przeżywaniu każdego aspektu tego forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu Nuda. Nikt mnie niczym nie zaskoczył Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, UśpionaAmbona napisał: Nie mam żadnych urojeń. Piszę co widzę i śmieszne jest to twoje przeżywanie każdego wpisu i oddechu faceta, którego w życiu na oczy nie widziałaś Co widzisz to jedno. Co łepetyna tworzy to drugie. Śmieszne jest mieć tyle lat, męża i pakować się sporo młodszym na priva aby chwalić się zdradami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mgła 357 Napisano 6 godzin temu A boberek z perełką trzęsą krzokiem. Aj mam ten przemożny wpływ na ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tweed Lush 44 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: Co widzisz to jedno. Co łepetyna tworzy to drugie. Śmieszne jest mieć tyle lat, męża i pakować się sporo młodszym na priva aby chwalić się zdradami Męża? Please. Ten mit dawno obalony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Mgła napisał: Co widzisz to jedno. Co łepetyna tworzy to drugie. Śmieszne jest mieć tyle lat, męża i pakować się sporo młodszym na priva aby chwalić się zdradami Jakie zdrady babo? Nic z tego syfu co tu krąży, nie jest prawdą. Wiem, że masz już swoje lata i chciałabyś mieć ciastko i zjeść ciastko. Ale nie tędy droga. Poza tym jesteś teraz po alkoholu, który nie jest najlepszym lekarstwem na kłopoty sercowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ωу¢нσ∂zє ηα ¢нωιℓє 209 Napisano 6 godzin temu 25 minut temu, Mgła napisał: Ja jak kibel w sraczce. Tyle żywię do typa. miłość i sraczka przychodzą znienacka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
UśpionaAmbona 115 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Mgła napisał: A boberek z perełką trzęsą krzokiem. Aj mam ten przemożny wpływ na ludzi Może czeka na ciebie w tych krzakach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 1096 Napisano 6 godzin temu 9 minut temu, Mgła napisał: Nie. Też mam wszystkie poblokowane i tak zostanie. Czyli ktoś się pod ciebie podszywa właśnie się zdziwiłam, bo wcześniej ze sobą nie rozmawiałyśmy, więc zapytałam u źródła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach