Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuzka

jak wierzyc w milosc kochanka?

Polecane posty

chcialam zerwac ,chce jeszcze rozmawiac.....nie wiem co robic..kurde :(

margi, sory raz jeszcze, ale nic nie zrobiłam w sprawie gg... i bardzo tego żałuję. noszę w sobie taki ból, że serce mi pęka. chyba już pękło. już nie wiem, czy teraz mam dwa serca czy w ogóle nie mam... u mnie skończyło się fatalnie... oj cofnąć czas...może jutro na jakimś czacie? muszę sprawdzić, czy mam w robocie blokadę... bo na gg na pewno mam bana... z domu nie chcę.. nie mogę...

margi, sory raz jeszcze, ale nic nie zrobiłam w sprawie gg... i bardzo tego żałuję. noszę w sobie taki ból, że serce mi pęka. chyba już pękło. już nie wiem, czy teraz mam dwa serca czy w ogóle nie mam... u mnie skończyło się fatalnie... oj cofnąć czas...może jutro na jakimś czacie? muszę sprawdzić, czy mam w robocie blokadę... bo na gg na pewno mam bana... z domu nie chcę.. nie mogę...

milky naprawde rozumiem , jak ci sie uda napisz jutro gdzie cie szukac.

dzięki margi. 3maj się. idę coś w telewizorze pooglądać... mam nadzieję, że znajdę coś nie-o-miłości... może jakiś meczyk?

Mam bardzo dobry likier, maniam, mniam. Siedzę, piję i czytam. A co czytam? Różne takie, o których on mówił. Ciekawe czy mówił tak sobie, czy w tym dziele jest jakas aluzja do nas, albo zaszyfrowana wiadomość, której niesmiały kochanek boi sie przekazać bezposrednio, albo pytanie , które mam odnaleźć i odpowiedziec na nie, albo ..... albo....... Czy wiecie na jak wiele sposobów można interpretować, szukac podtekstów w każdym zdaniu? Np \"żaloba po stracie\": - rzuciła mnie żona i teraz ja się nie angazuję - rzuciła mnie kochanka i patrz wyżej - patrz wyżej i ratuj mnie - patrz wyzej i odwal się ode mnie, nigdy nikomu nie uwierzę - zmarła mi matka a żadna kobieta mi jej nie zastapi - szkoda mi Ciebie kotku jak bedziesz w żalobie kiedy mnie stracisz=ja odejdę - tak sobie gadam o książkach bo nie mam ci nic do powiedzenia - dzielę sie z tobą radością z ksiązki, którą ostatnio przeczytałem Bla, bla, mniam, mniam.

Milky ja jestem :) jak mozesz gdzies wejsc daj znac , pozdrawiam wszystkie dziewczyny

Gość kurcze blade
milkyway uszka do góry, nie smucajsię - proszę :) Ja dalej w tym siedzę. Nie wiem co będzie dalej - zobaczy się ;) Sama się w to wszystko pcham, a potem będę wyć do księżyca :( Również chętnie pogadam na gg milkyway daj znać jak coś wykombinujesz :) Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia

margi, mogę być tylko tu... ogólnikowo... czaty i gg zabanowane. z domu - sama wiesz... co u Ciebie? jak postanowienia? zrobiłaś coś?

kb, ja się nawet już zasmucać nie potrafię... to po prostu rozczarowanie i rezygnacja i ta nicość nie do zniesienia... qrde, głupota ludzka nie zna granic... a u Ciebie - jak? come back jakiś nastąpił?

nic nie postanowilam i mam przeczucie ze rozmowy nie bedzie , zapewne bedzie gra na czasie.Siedze gapie sie w monitor i zastanwiam czy nie napisac listu i ciach. kurcze jak chcesz odezwij sie do mnie gg.:)

margi, taaa... ciach... a potem będziesz szukać sposobu, żeby cofnąć operację \"ciach\"... albo on będzie latał za Tobą jak osioł, Ty się rozkleisz jak go zobaczysz i tyle będzie z \"ciach\"...

Gość kurcze blade
margi --> zaraz się odezwę :) milkyway --> tych come backów to było już wiele. Nie wiem co z tym zrobie :( wczoraj wieczorem popijając sobie winko postanowiłam, że jeszcze tydzień. Jeśli nic się nie zmieni to zrobie to samo co margi. Wiem co czujesz. Już nie myślisz o Nim tak jak kiedyś, nie czekasz itd i chyba najgorsza jest właśnie ta pustka :(

no ale przynajmniej skończył się stres, ukrywanie, kombinowanie... szukajmy plusów.

margi, qrde... coś czuję, że nie będziesz w stanie powiedzieć: koniec, basta, było minęło... powiedzieć, to może i powiesz, gorzej może być z konsekwencją... z drugiej strony - tkwić w tym? to zabijanie swojej psychiki... przynajmniej u mnie tak było... każde wyjście jest złe... a tak naprawdę, czemu jest Ci z tym źle? powiedz, jakie motywy, może coś wymyślimy...

najprosciej mowiac doszlam do wniosku ze on nie liczy sie wogole z tymc zego ja pragne i czego oczekuje i uwaza ze slowo kocham zalatwia wszystko, wszystko bylo super jak ja sie calkowicie podporzadkowalam i lecialam na spotknako jak on chcial , ale jak ja chcialam..jakos nigdy nie mogl i wiele wiele by jeszcze mozna pisac..tylko poco........echhh

hmmm... rozumiem, że próbowałaś nauczyć go poszanowania Twoich uczuć i Twojego czasu... coś pisałaś... no i co? nauczył się? no ale jest Ci z tym źle, bo wyrzuty sumienia (a) wobec Twojej rodziny b) wobec Jego rodziny), bo stres związany z \"kombinowaniem\", bo musisz dzielić się Nim z kimś jeszcze? dobrego wyjścia i tak nie wymyślimy... pranie mózgu byłoby najlepsze...

masz racje ide sie wziac za pranie :) nie koniecznie mozgu:) przciez swiat sie nie konczy.bedzie co ma byc , grunt ze sloneczko swieci:)

Nigdy nie możemy wierzyć w 100% czy to w miłość kochanka, męża czy chłopaka. Wszystko zależy od tego czy chcemy wierzyć?myślę że lepiej chcieć wtedy wszystko wydaje się piękniejsze a może i jest. Piszecie kobietki że robicie ciach w swoich związkach... zapewne macie rację, czy jednak nie lepiej było zrobić to na początku mniej by bolało. Nie zamierzam w swoim związku robić ciach...wiem że kiedyś czas to zrobi i to co nie uniknione stanie się. Wykorzystam ten czas jak nalepiej i dam jak najwięcej szczęścia oraz wezmę je Pozdrawiam serdecznie