Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Żona syna swojej teściowej

Najgłupszy tekst jaki usłyszałyście od swojej teściowej

Polecane posty

Gość skrzynkowska
jak mam Ok tesciową. Ona ma w domu jak w jakims slamsie, brudno, stare meble, łazienka obskurna sprzed 40 stu lat prawie. Nigdy nie robiona. Spłuczka mało co działa, nie mówiąc o prysznicu, jeszcze robaków brakuje. Jak tam jestem nie robie prysznica bo nawet nie ma jak tam sie dostac tak wasko i niefajnie. Tylko przy umywalce stoje i sie podmywam. Koszmar. I raz to mi sie wymkneło ze najpierw trzeba zrobić kuchnię i łazienke bo nie mam zamiaru mieszkac jak w slamsie. W sumie nie chodziłomi by powiedziec ze ona mieszka jak w slamsie - ale tak wyszło.

Gość ciążówka
Wczoraj odwiedziłam teściów. Jestem w już widocznej ciąży i żaliłam się, że trudno u nas kupić jakieś ubrania typowo ciążowe, na co mój teść wypalił, że ma takie spodnie, które by pasowały, ale ja stwierdziłam, że w męskich spodniach wygladałabym jak fura, na co teściowa odpowiedziała do niego z przekąsem " no wiesz przecież, że ona w byle czym nie będzie chodziła"!!! Wiecie co, zrobiło mi się bardzo głupio, a przede wszystkim przykro, bo po co mam to znosić w tym stanie.

Gość karenina
Na prawdę nie przejmuj się. Zapomnij o tym. Jesteś w ciąży i nie możesz się denerwować. A następnym razem powiedz, żeby teściowa spróbowała w meskich porach pochodzić :) Mnie dziś czeka przeprawa. W sumie nie wiem jak będzie, ale nie licze na najlepsze. Otórz dzisiaj zapowiedziały swoja wizytę dwie ciotki mojgo męża. Teściowa moja lubi je, bo musi -są żonami jej braci. Jak jesteśmy z nią razem to się naśmiewa z nich jak tylko może. Tyle, że w ich obecności jest dla nich niewypowiedzianie miła i sympatyczna. I teraz nie wiem jaki front przyjmie wieczorem. Czy zawiąże z nimi koalicję i bedzie się skupiała na tym, żeby mnie instruować jak urządzać mieszkanie, jak gotować, sprzątac, dbać o jej synka i jak się ubierać... Czy tez przyjmie raczej postawę "bronię mojej synowej przed tymi wrednymi babami" i nie pozwoli im po mnie jechać. Najlepiej byłoby gdyby obeszło się bez żadnych koalicji, żebysmy sobie wypiły martini i niech sobie idą do domu. Nie spodziewam się po niej zeby miała zacząc mi dogryzać, bo to na prawdę fajna kobieta, z tym, ze wiadomo - każdemu się zdaża. Jaśli jej też się zdaży, to mnie w niedzielę na obiedzie nie zobaczy. A uwierzcie, że to będzie dla niej kara. Pozdrawam wszystkie synowe swoich teściowych. Będzie dobrze ;)

Oj te nasze tesciowe! czy on nie moga byc normalne? ja nie rozumie czemu sie tak wpierdzielaja do wszystkiego.Zawsze cos nie pasi! nigdy nie jest dobrze! zawsze narzeka! jakis czas temu kupiła sobie rzeczy na pogrzeb! Ludzie!!! Jestem szczesliwa, ze z nia nie mieszkam!

A moja teściowa jest super!!!!! Bardzo fajna kobieta. Nigdy się nie miesza między nas, a wręcz przeciewnie, mówi, że nasze życie to nasza sprawa i obyśmy tylko byli szczęśliwi :-))))) PS> Pozdrawiam Cię mamo :-)

Gość ioioio
upupup do górrry

Gość mimoza33
moja teściowa jest super bo mieszka 400km odemnie ale często dzwoni ma jednak super teksty raz powiedziała 🌼 że nie jest palcem robiona i wie lepiej ode mnie...no tak jakby mój tato w spodniach nic nie miał

Gość tesciowe sa okropne
a najgorsze ze za kilkanascie lat wiekszosc z was bedzie na podobnym forum tez opisywana

Gość uppuupupup
up

Gość organized chaos
a moja tesciowa jest wspaniala :)

Gość asdfghjkl
u[up

Gość pooodnooszee

Gość też cos napisze
jak ostatnio zadzwoniłam na nr domowy mojego chłopaka, odebrała teściowa. była sama w domu, a ze akurat gotowała to przybiegła odebrać telefon do drugiego pokoju. z grzeczności zapytałam co tam słychać a ona na to za właśnie gotuje bigos. ja chciałam zażartować i powiedziałam że czuć. a onna na to: ze nie bo rozmawia ze mną z salonu!!!

Gość julka223
zaczynamy: dzien po slubie pokazala mi kosztorys ile wydala na wesele( niewazne ze moi rodzice wydali dokladnie tyle samo). Proponowala mi zebym zrzekla sie praw rodzicielskich do dziecka a ona bedzie rodzina zastepcza dla mojej corki i bedziemy jeszcze za to miec pieniadze. Powiedziala zebym rozwiodla sie z mezem , ona zezna w sadzie ze on sie nademna zneca to dostane mieszkanie counsilowskie(rzecz sie dziala w Londynie).Jak zafarbowalam sobie wlosy to dowiedzialam sie ze jestem glupia ze jestem zla zona zla matka ze niczego niepotrafie ani prac ani gotowaci ze ona zrobi wszystko zebysmy sie rozwiedli.dodam ze nikt nigdy na moja kuchnie ani nic innego nie narzekal wrecz przeciwnie. jak zalozyla corce ksiazeczke mieszkaniowa niby na studia jej zbierala a potem pozyczyla od nas pieniadze to powiedziala ze jak chcemy odzyskac kase to mamy ksiazeczke dziecka zlikwidowac. oooh masakra mowie wam jeszcze dlugoby wymieniac

Gość julka223
najlepsze jest to ze moja tesciowa to pani pedagog. Mgr po studiach. I wszystko wie najlepiej. jak powiedzialam jej po tylu obelgach ktore od niej uslyszalam ze myslalam ze bedzie dla mnie jak druga mama(bo moja mama juz niestety niezyje)to powiedziala mi ze matke sie ma tylko jedna ze nie jestem jej synowa ze ona niechce takiej osoby w rodzinie ze jestem najgorszza itd. a wszystko tylko dlatego ze zafarbowalam sobie wlosy. bo ja nadaje sie tylko do tego zeby po nich wszystkich sprzatac. syfiarze sa ze hej. na szczescie wyjechalam do Polski i teraz tu mieszkam

Gość do julki
Twoja opowiesc brzmi az niewiarygodnie, jestem w szoku ze takie osoby jak twoja tesciowa istnieja

do mojego męża a swojego syna, na siłę próbuje nas zmusić do zronienia dzidziusia i nie pojmuje ze 4 lata po ślubie mozna nie mieć dzieci, zwłaszcza jak sie ślub brało - oczywiście za jej namową w wieku lat 20 powiedziała \"ty bezpłodny jajniku\"

Gość ppdnosząca
podnoszę

Gość Nie narzekałam
na teściową dopóki nie rozpoczęliśmy remonciku w naszym domu(a moim rodzinnym). Koniecznie chciała zobaczyć w sklepie jakie meble wybraliśmy, pierwsze słowa jakie padły z ust teścia (moja teściowa zadko mówi sama, wszystko przekazuje mi teściu- jakby nikt nie wiedział że to jej słowa) " tych nie kupujcie bo nam się nie podobaja". Ponadto -Sufity nie takie , ściany też nie, Zasłony nie pasują, nawet kwiatek w złym miejscu stoi. A informacja dla młodych mam- zupki dla dzieci robią z zepsutych jarzyn. Gdy kupowłam miesko z indyka dla mojego maluszka w sklepie usłyszałam że powinnam była poszukac od kogoś na wsi- i nie wiem co sama zabić? Zresztą wiele by tu pisać, pocieszające ze takich jak ja jest wiele. Dobrze ze z nia nie miezkam. A na początku naprawdę ją lubiłam

Moja mi powiedziala,jak bylam w 3msc ciazy(chyba to do niej nie docieralo),nie martw sie moze jeszcze dostaniesz okres.-zalamka

Gość julka223
oj istnieja istnieja .to co tu napisalam to 1/100 tego co z nia przezylam. mozna ksiazke napisac. moze sprobuje? napewno okaze sie bestsellerem. Pozdrawiam wszystki synowe. I pamietajcie to Wy jestescie kwiatuszkami i serduszkami a Wasze tesciowe to SMOCZYCE!!!!!

Gość jaaasne julko
tylko, że wychodzi na to, że każda smoczyca była najpierw kwiatuszkiem;)

Gość Eni40
ja do tesciowej: mamo waldek ma romans z Ewa H tesciowa: e nieee, ja slyszałam ze z Aliną G :)) nie mam juz tesciowej ani waldka hahahah

Gość Eni40
i hooooooop w gore

Moja narazie nic mi zlego nie powiedziala.Raz skomentowala sytuacje bicia rekordu seksualnego na jakis targach erotycznych o ktorych uslyszala w telewizji : \"lepiej by zrobil jakby poszedl do lasu i w dziuple wsadzil\". Mi i mezowi szczeka opadla... :)

ja razu któregoś usłyszałam \"pamiętaj mężczyźni już tacy sa robi się za nich i nie narzeka\" albo\"facet ma swoje potrzeby i trzeba je zaspakajać\"NO COMENTS