Gość dgdfgfdgftyti Napisano Luty 18, 2009 zapraszam wszystkich do rejestracji do ankiet. za wypelnianie ankiet dostajemy punkciki :D za punkty mozemy dostać przerozne nagrody. Nic nie wysylasz, nie placisz, tylko wypelniasz ankiete:) To dziala! Bez kitu :D Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Wszystkim zarejestrowanym dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Luty 28, 2009 http://grajo100.pl/?t=17466441 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotek-19 Napisano Marzec 2, 2009 prosze napiwszie mi e-maila do miriale a nie moge sie do nih dodzwonic, caly czas zajete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kotek-19 Napisano Marzec 2, 2009 prosze napiszcie mi jaki jest mail do miriale bo jak dzwonie to caly czas zajete... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziuunia2 Napisano Marzec 3, 2009 jak dobrze ze się na to nie skusiłam i pozostałam wierna mojej intymna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziuunia2 Napisano Marzec 3, 2009 jak dobrze ze się na to nie skusiłam i pozostałam wierna mojej intymna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziuunia2 Napisano Marzec 3, 2009 jejuś jak do brze że się na to nie skusiłam i pozostałąm wierna mojej intymna.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gegle_begla Napisano Marzec 7, 2009 Witam, chciałam wam napisać, ze jednak da się zrezygnować z usług firmy. Miriale, przynajmniej ja nie miałam żadnych problemów. Faktycznie początkowo zamówiłam bieliznę w promocyjnej cenie, nie była taka zła. Poczekałam i otrzymałam również kolejną przesyłkę, tym razem 3 pary majtasów - po prostu już mi nie spasowały. Obejrzałam kolejny katalog i doszłam do wniosku, że nie chcę otrzymywać kolejnych przesyłek. Wypełniłam kupon rezygnacji z dalszych przesyłek, napisałam krótkie pismo, że nie chcę nic więcej od nich otrzymywać i żeby usunęli moje dane z bazy klientów - zapakowałam to wszystko i wysłałam poleconym za zwrotnym poświadczeniem odbioru na adres: MIRIALE Biuro Obsługi Klienta ul. Bacewiczówny 2, Warszawa. Zwrotka wróciła odebrana. Dodatkowo e-mailem na serwis.klientów@provea.pl poinformowałam o rezygnacji. Kilka dni później otrzymałam odpowiedź, że przyjęto moją rezygnację oraz czy potwierdzam usunięcie moich danych osobowych. Potwierdziłam. A więc da się zrezygnować. Po prostu trzeba napisać rezygnację i wysłać poleconym gdzie należy. Pozdrawiam Ruda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwiioollaa30 Napisano Marzec 9, 2009 Czesc. Bardzo chce mi sie spac , ale nie moge oderwac oczu od czytania wszystkich wypowiedzi na temat firmy MIRIALE. Wlasnie bylam zadowolona ze kupie tania i ladna bielizne ale...... teraz sie boje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wwiioollaa30 Napisano Marzec 9, 2009 jestem w szoku !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naciągnięta Napisano Marzec 9, 2009 serwis.klientow@provea.pl Na ten adres można wysłać rezygnację lub reklamację w sprawie niedostarczonej przesyłki. Uda się zrezygnować tylko trzeba rochę cierpliwości i najważniejsze to nie dać się zastraszyć. Fikcyjne rachunki bez dowodu odbioru przesyłki są dalej tylko fikcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Marzec 10, 2009 ja jakos nie mialam problemow z ta firma odebralam paczke promocyjna i zrezygnowalam z dalszych przesylek jestem bardzo zadowolona z tej bielizny nie wiem o co wy tyle szumu wszyscy robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lola_29 Napisano Marzec 11, 2009 Witam wszystki poprosze o adres mailowy na który moge zlozyc rezygnację, wlasnie dostalam telefon i zgodzilam sie na przyjęcie paczki, dopiero pozniej weszla na forum i poczytałam sobie ciekawych rzeczy ofirmie. Bardzo prosze o przesłanie na moj adres jak moge zrezygnować na samym starcie. Z góry dziekuje wszystkim za odpowiedź Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość naciągnięta Napisano Marzec 11, 2009 Czytaj na str. 13 i 14 forum - masz tam przykładowe listy zmień tylko dane i gotowe. Adres pojawiał się już na tej stronie serwis.klientow@provea.pl kicia0904 piszesz "nie wiem o co wy tyle szumu wszyscy robicie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Nie wiesz??? To poczytaj co tu jest napisane na 24 stronach to się dowiesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Marzec 12, 2009 lola_29, jeśli Ciebie nie próbowano naciągnąć , nie znaczy to że innych też nie, litości... Wystarczy poczytać sobie te wszystkie wypowiedzi. Życzę dalaszej miłej współpracy z firmą Miriale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Marzec 12, 2009 kicia0904, Jeżeli Ty nie zostałaś naciągnięta, nie znaczy to, że innych też nie, litości! Wystarczy poczytać sobie te wszystkie wypowiedzi... Gratuluję udanych zakupów i życzę dalszej udanej współpracy z firmą Miriale... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Marzec 12, 2009 to raczej z wami jest cos nie tak i prosze nie pisac do mnie bo mnie d... boli od tych waszysz urojonych problemow!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka444444444 Napisano Marzec 12, 2009 Sorry kicia, ale czy ty przypadkiem nie jestes powiazana z ta firma, ze tak ich bronisz i nas wszystkich tu obrazasz?? Jesli ciebie nie oszukano, to sie ciesz, ale nie wmawiaj innym, ze sa w bledzie, skoro sa ewidentnie poszkodowani. Ciekawe jakby ciebie tak oszukano, na pewno pierwsza bys byla do oczerniania i \"robienia szumu\"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość stokrotka444444444 Napisano Marzec 12, 2009 Sorry kicia, ale czy ty przypadkiem nie jestes powiazana z ta firma, ze tak ich bronisz i nas wszystkich tu obrazasz?? Jesli ciebie nie oszukano, to sie ciesz, ale nie wmawiaj innym, ze sa w bledzie, skoro sa ewidentnie poszkodowani. Ciekawe jakby ciebie tak oszukano, na pewno pierwsza bys byla do oczerniania i \"robienia szumu\"! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Marzec 12, 2009 nie jestem powiazana z ta firma z ta firma nie mialam problemow ani ja ani nikt z moich znajomych i nie mam podstaw zeby ja oczerniac nie ktorzy pisza ze przychodza rachunki do placenia za paczki ktorych nie dostali skoro nikt nie odbieral zadnej paczki z poczty to nie ma tam pokwitowania odbioru a bez tego nikt nie moze wam nic zrobic jezeli przychodza takie rachunki to prosze je lekcewazyc i nie przejmowac sie tak tym bo szkoda nerwow i zdrowia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Marzec 12, 2009 nie jestem powiazana z ta firma i nie mialam problemow ani ja ani nikt z moich znajomych i nie mam podstaw zeby ja oczerniac nie ktorzy pisza ze przychodza rachunki do placenia za paczki ktorych nie dostali skoro nikt nie odbieral zadnej paczki z poczty to nie ma tam pokwitowania odbioru a bez tego nikt nie moze wam nic zrobic jezeli przychodza takie rachunki to prosze je lekcewazyc i nie przejmowac sie tak tym bo szkoda nerwow i zdrowia..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Marzec 13, 2009 lola_29 sorki za pomyłkę oczywiście chodzoło mi o kicię. Kicia0904 naprawdę nie wiem po co się wypowiadasz na tym forum skoro nie jesteś w to wplątana. Dziewczyno trochę KULTURY!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość OPTIMISTKA Napisano Marzec 13, 2009 A JA MYŚLĘ ,ŻE MI SIĘ UDA. FAKT ,ŻE NIE MOŻNA SIĘ DO NICH DODZWONIĆ, NA POLECONY TEŻ NIE MA CO LICZYĆ.DZISIAJ NAPISAŁAM E-MAILA DO BIURA OBSŁUGI KLIENTA Z ZAWIADOMIENIEM O REZYGNACJI Z PRZYSZŁYCH DOSTAW AŻ DO ODWOŁANIA ZA POTWIERDZENIEM ODBIORU. ZAZNACZYŁAM,ZE NADCHODZĄCE PRZESYŁKI NIE BĘDĄ ODBIERANE. MOGĄ SKORZYSTAĆ LISTONOSZE ALBO DZIEWCZYNY NA POCZCIE.JEŚLI WYŚLĄ SAMI BĘDĄ RYZYKOWAĆ UTRATĘ TOWARU. POWODZENIA.HEJ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kicia0904 Napisano Marzec 13, 2009 magda_ros moglabys troche z tonu zpuscic ty powinnassie zastanowic czy ty faktycznie masz problem z ta firma czy z soba!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bianeczka212 Napisano Marzec 15, 2009 Hej Dziewczęta, znalazłam to forum przypadkiem ,jestem konsultantką tej oto firmy(provea) i musze wam powiedzieć -jeżeli chodzi o obawy-kiedyś tak było że były problemy z odsyłką ,rezygnacją i z przeskoczeniem oferty Teraz nie ma takiego problemu, sama czasami siedzie na infolini i jest luzik ,wszystko da sięzałatwić Zawsze możecie się powołać ( jeżeli chodzi o pierwszą czy którąkolwiek )na rozmowe telefoniczną ponieważ są one nagrywane dla bezpieczeństwa - czyli zawarta jest tam całą prawda!!! Co powiedział klient i konsultant !!! A swoją drogą stwierdze iż ta bielizna jest spoko jak na pierwszą okazje :) Natomiast jeżeli kogoś stać na taki wydatek( jeżeli chodzi o tą wyższą kwote ) t ospoko . A tak pozatym to każdy ma swój gust i swoje poglądy ,póki nie spróbujesz,nie sprawdzisz nie będziesz mieć co oceniać Pozdrawiam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bianeczka212 Napisano Marzec 15, 2009 Hej Dziewczęta, znalazłam to forum przypadkiem ,jestem konsultantką tej oto firmy(provea) i musze wam powiedzieć -jeżeli chodzi o obawy-kiedyś tak było że były problemy z odsyłką ,rezygnacją i z przeskoczeniem oferty Teraz nie ma takiego problemu, sama czasami siedzie na infolini i jest luzik ,wszystko da sięzałatwić Zawsze możecie się powołać ( jeżeli chodzi o pierwszą czy którąkolwiek )na rozmowe telefoniczną ponieważ są one nagrywane dla bezpieczeństwa - czyli zawarta jest tam całą prawda!!! Co powiedział klient i konsultant !!! A swoją drogą stwierdze iż ta bielizna jest spoko jak na pierwszą okazje :) Natomiast jeżeli kogoś stać na taki wydatek( jeżeli chodzi o tą wyższą kwote ) t ospoko . A tak pozatym to każdy ma swój gust i swoje poglądy ,póki nie spróbujesz,nie sprawdzisz nie będziesz mieć co oceniać Pozdrawiam :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krzysiu Napisano Marzec 18, 2009 Włąśnie piszę donos do UOKiK na tą firmę. To są lepsze przekrętasy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Marzec 19, 2009 i bardzo dobrze popieram. u mnie narazie cisza, czekam na rzekome wezwanie do sądu hihi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bvfdbaagfbnab Napisano Marzec 20, 2009 Witam, ja mam bardzo dobre podróbki perfum. Nie różnią się niczym, oprócz ceny i trwałości zapachu. Te zamiast 3 dni pachną jakieś 2. Na Allegro sa prawie same takie, ale u mnie macie taniej, bo ja w takiej formie nie płacę prowizji. Oto co mam dostępne: ## nowa CHANCE CHANEL ## 100ml EDT ## jedyne 3 szt ## nowa MISS DIOR CHERIE ## 100ml OKAZJA! ## nowa MISS DIOR CHERIE ## 100ml otwarta Nowa PRADA MILANO INFUSION D'HOMME 100ml ## OKAZJA (męski) ## nowa CHANEL No19 ## 100ml OKAZJA! ## otwarta ## nowa D&G THE ONE ## 75ml OKAZJA! ## otwarta ## nowa D&G THE ONE ## 75ml OKAZJA! ## ####### ## nowa CALVIN KLEIN IN2U POP ## 100ml otwarta ## nowa GIVENCHY ORGANZA ## 100ml OKAZJA! ###### ## nowa GUCCI RUSH 2 75ml ## otwarta ## nowa GUCCI RUSH ## 75ml ## otwarta ## OKAZJA !! ###### nowa CHANEL No5 ## 100ml OKAZJA! #### EDP przykładowe zdjęcia (real foto): http://www.nerw.republika.pl/19_mini.JPG http://www.nerw.republika.pl/19.JPG http://www.nerw.republika.pl/cherie1.JPG Otwarte i raz psiknięte za 100zł, nieotwarte za 110zł z przesyłką w tym. Mój mail: korekta.tekstu@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mona-35 Napisano Marzec 24, 2009 Witam ! Pewnego marcowego dnia wracając z dalekiej i męczącej podróży dzwoni moja komórka i pani z firmy Mirale proponuje mi owe cuda ! Niewiem , czy na odczepnego czy ze zmęczenia dałam się wkręcić w rozmowe , co gorsza pozwoliłam na przesyłkę ! W domu na spokojnie przeanalizowałam całą rozmowę i stwierdziłam , że niechcę się w to angażować. Jestem taką kobietą , która kupuje sobie bieliznę kiedy ma na to ochotę to samo dotyczy firmy . To moja prywatna sprawa czy noszę bieliznę z atlantica , triumfa czy bóg wie jaką . Nikt nie będzie mi narzucał kiedy i jaką , ja muszę to widzieć , dotknąć itp. Kiedy otrzymałam list z owej firmy , zadzwoniłam pod podany nr tel . Pani , dość niesympatycznym głposem zapytała dlaczego rezygnuje , jako wyjaśnienia użyłam słów mniej więcej tu opisanych dodając tylko , że nie mieszkam na pustyni więc mam dostęp do sklepów a jeśli zechcę coś zamawiać to wolę allegro , ponieważ widzę co kupuję i to ja decyduję kiedy ! Rezygnację przyjęto . Na przyszłość będę starała się uważać . Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach