Gość justynqa Napisano Luty 4, 2009 Ach właśnie mam problem z tą firmą :/ Jakiś czas temu dzwoniła do nas do domu konsultantka, chciała rozmawiać ze mną, a że studiuję w innym mieście, zamówienie złożyła moja mama na moje nazwisko:/ Nie mam pretensji do mamy, miały przyjść majtki po promocyjnej cenie. Oczywiście pierwsza para ta tańsza nie przyszła, później mama próbowała się do nich dodzwonić, żeby zrezygnować z innych droższych, ale oczywiście nie można było się dodzwonić:/ Ostatnio zaś przyszły trzy pary majtek za chyba 80 zł, z tego co wiem mama miała je im odesłać wraz z reklamacją że nie przyszedł komplet promocyjny, a tego nie zamawiała. Swoją drogą przesyłki wysyłane są listem zwykłym więc nikt im nie udowodni że coś w ogóle było wysyłane Ach no mówię wam słów brak, a dziś przyszedł kolejny monit z ostrzeżeniem, że jak nie zapłacimy będą zmuszeni pobrać opłatę karną. Na szczęście mamy 120 minut darmowych, to będziemy dziś sobie mogli z nimi porozmawiać... o ile się dodzwonimy ;D Szczerze to informacje o tej firmie Tono już dawno powinny znaleźć się w gazetach i programch takich jak Interwencja. Oszuści! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justynqa Napisano Luty 4, 2009 Ach właśnie mam problem z tą firmą :/ Jakiś czas temu dzwoniła do nas do domu konsultantka, chciała rozmawiać ze mną, a że studiuję w innym mieście, zamówienie złożyła moja mama na moje nazwisko:/ Nie mam pretensji do mamy, miały przyjść majtki po promocyjnej cenie. Oczywiście pierwsza para ta tańsza nie przyszła, później mama próbowała się do nich dodzwonić, żeby zrezygnować z innych droższych, ale oczywiście nie można było się dodzwonić:/ Ostatnio zaś przyszły trzy pary majtek za chyba 80 zł, z tego co wiem mama miała je im odesłać wraz z reklamacją że nie przyszedł komplet promocyjny, a tego nie zamawiała. Swoją drogą przesyłki wysyłane są listem zwykłym więc nikt im nie udowodni że coś w ogóle było wysyłane Ach no mówię wam słów brak, a dziś przyszedł kolejny monit z ostrzeżeniem, że jak nie zapłacimy będą zmuszeni pobrać opłatę karną. Na szczęście mamy 120 minut darmowych, to będziemy dziś sobie mogli z nimi porozmawiać... o ile się dodzwonimy ;D Szczerze to informacje o tej firmie Tono już dawno powinny znaleźć się w gazetach i programch takich jak Interwencja. Oszuści! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anchesenpaamon Napisano Luty 4, 2009 cze nie bede opisywala moich batalii z ta firma. po kolejnym rachunku za nieotrzymana przesylke zadzwonilam do mojego, powiatowego rzecznika konsumentow, ktory polecil wszystko to co napisalam w mailu (tak, tak slalam maile, dzwonilam i nic :-( ) wyslac do nich jako list z potwierdzeniem nadania. bede miala dzieki temu dowod, ze list doszedl i ze oni go dostali. zobaczymy. machine puszcze w ruch jutro. dzis juz nie mam sily, szczegolnie po tym jak zobaczylam w "swiecie kobiety" ich reklame. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mruczek57 Napisano Luty 5, 2009 Mam problem z ta firma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mruczek57 Napisano Luty 5, 2009 m Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jucha111 Napisano Luty 10, 2009 witam, szukam pomocy, we wrześniu zadzwoniła do mnie konsultantka z tej firmy i zaproponowała mi bieliznę promocyjną, zamówiłam jednak gdy przyszła paczka nie przyjęłam jej bo słyszałam że to oszuści, za m-ac przyszła kolejna, zwróciłam na poczcie jednak nie pomyślałam żeby zrobić to za pokwitowaniem i teraz przysłali mi do zapłaty prawie 100zł. Co ja mam teraz zrobić skoro nie mam tej bielizny a towar zwróciłam. mój mail juch111@o2.pl piszcie proszę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jucha111 Napisano Luty 10, 2009 witam, szukam pomocy, we wrześniu zadzwoniła do mnie konsultantka z tej firmy i zaproponowała mi bieliznę promocyjną, zamówiłam jednak gdy przyszła paczka nie przyjęłam jej bo słyszałam że to oszuści, za m-ac przyszła kolejna, zwróciłam na poczcie jednak nie pomyślałam żeby zrobić to za pokwitowaniem i teraz przysłali mi do zapłaty prawie 100zł. Co ja mam teraz zrobić skoro nie mam tej bielizny a towar zwróciłam. mój mail juch111@o2.pl piszcie proszę!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Luty 11, 2009 jucha111 jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, też odesłałam towar ale nie mam pokwitowania. Myślę że nie mogą nam nic zrobić nie przejmuj się nimi po prostu olewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość magda_ros Napisano Luty 11, 2009 jucha111 jestem w takiej samej sytuacji jak Ty, też odesłałam towar ale nie mam pokwitowania. Myślę że nie mogą nam nic zrobić nie przejmuj się nimi po prostu olewka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jucha111 Napisano Luty 11, 2009 Magda_ros dziękuję Ci za dobre słowo, dzwoniłam dziś do nich i przyjęli moja reklamacje a wynik jej ma być w ciągu 2 tyg z obaczymy czy będzie pozytywna, pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kolejna naiwna Napisano Luty 12, 2009 witam...widze ze ten temat ciagnie sie juz dobrych kilka lat.ja dzisiaj otrzymalam wezwanie do zaplaty za przesylke ktorej nigdy nie dostalam.juz wyslalam maila do nich,zobaczymy co odpisza.po prostu masakra.koszmar!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja1111111 Napisano Luty 12, 2009 W wakacje zamowilam promocyjny zestaw bielizny. Jednakze po zapoznaniu sie z opiniami dotyczacymi tejze firmy postanowilam zrezygnowac z ich uslug. Po otrzymaniu listu od nich zadzwonilam na nr podany w tym lisci i odmowilam przesylke. Na szczescie do tej pory nie dostalam zadnych wezwan do zaplaty, ani tez zadnych zestawow bielizny. Mam nadzieje, ze tak juz pozostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mlodastudentka Napisano Luty 12, 2009 Witam, ja 2,5 roku temu zamówiłam bieliznę w promocyjnej cenie 29 zł której nigdy nie otzrymalam. Po 4 miesiącach dostalam rachunek za... 55 zł a po 3 kolejnych miesiącach za 80 zł. Ostatni wynosił 130 zł ale ja postanowiłam nie reagować na ich listy bo stwierdziłam, że skoro oni oszukują to nie ma sensu wyjaśniać sprawy. Właściwie jaki oni mają dowód że to ja zamówiłam tę bieliznę? Złożyłam zamówienie przez przypadek będąc w kafejce internetowej zobaczylam ich reklamę i złożyłam zamówienie. Tak naprawdę to mógłby być każdy. Na szczęście od roku już nie dostaję nic do domu i czekam, az minie 5 lat i wtedy dadzą mi spokój Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszukany przez inna firme Napisano Luty 13, 2009 Witam, mnie oszukała inna zupenie firma..., ostatnio ruszył serwis w sieci o nieuczciwych firmach które próbują z nas robić głupków nazywa się „Głupi Klient ?” www.glupi-klient.pl można tam w dziale Kojarzymy Poszkodowanych dodać nowy wątek, widze reklamy serwisu w tramwajach w Warszawie może to nagłosni tą sprawę. Pozdrawiam i proszę się nie dać nabić w butelkę bo o to chodzi takim firmom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oszukany przez inna firme Napisano Luty 13, 2009 Witam, mnie oszukała inna zupenie firma..., ostatnio ruszył serwis w sieci o nieuczciwych firmach które próbują z nas robić głupków nazywa się „Głupi Klient ?” www.glupi-klient.pl można tam w dziale Kojarzymy Poszkodowanych dodać nowy wątek, widze reklamy serwisu w tramwajach w Warszawie może to nagłosni tą sprawę. Pozdrawiam i proszę się nie dać nabić w butelkę bo o to chodzi takim firmom. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rybcia249 Napisano Luty 14, 2009 Dziekuję bardzo za informacje, dziś miałam złożyć zamówienie ale po tym co tu przeczytałam zrezygnowałam.pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wicia177 Napisano Luty 15, 2009 Witam. Proszę podajcie mi adres e-mail na który moge wysławć swoją rezygnację . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYLWIA19831 Napisano Luty 16, 2009 Hej, ja również skorzystałam z ich oferty złożonej telefonicznie. Zgodziłam się z tym że zamiast 3 par majtek, dostałam 2 i za 2 im zapłaciłam. Napisałam od razu meila że chcę zrezygnować, odpisał mi jakiś pan, ze dziękują za informację i zapraszają w przyszłości. tak ze mi sie udało szybko i bezbolesnie wycofać, ale słyszałam ze sie trudno od nich uwolnić. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość SYLWIA19831 Napisano Luty 16, 2009 Nadmienie jeszcze że te majtki były fatalne! W jenych chodzę ale drugie to porażka !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maciek_gda Napisano Luty 17, 2009 Na jakiego maila odpisują... Bo na tego co przysylaja w jakichs ponagleniach nie odpowiadaja... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidka88 Napisano Luty 17, 2009 Ja zwykle kupuje bielizna na intymna.pl I to wybieram ta elegancka czyli Chantelle. Moze tu sprobujesz cos znalezc dla siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lidka88 Napisano Luty 17, 2009 Ja zwykle kupuje bielizna na intymna.pl I to wybieram ta elegancka czyli Chantelle. Moze tu sprobujesz cos znalezc dla siebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia789 Napisano Luty 18, 2009 Witam, Ja natomiast mam troszkę inny problem, po tym jak dostawałam dwie kolejne przesyłki za które zapłaciłam, czekałam na kolejną, niestety żadnej już paczki nie dostałam. Żadnego wezwania również nie otrzymałam. Trwa to już kilka miesięcy. I tak się zastanawiam czy powinnam do nich zadzwonić i dowiedzieć się na wszelki wypadek czy moje konto jest już może zamknięte czy o co właściwie chodzi. Czy ktoś miał podobną sytuację ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia789 Napisano Luty 18, 2009 Witam, Ja natomiast mam troszkę inny problem, po tym jak dostawałam dwie kolejne przesyłki za które zapłaciłam, czekałam na kolejną, niestety żadnej już paczki nie dostałam. Żadnego wezwania również nie otrzymałam. Trwa to już kilka miesięcy. I tak się zastanawiam czy powinnam do nich zadzwonić i dowiedzieć się na wszelki wypadek czy moje konto jest już może zamknięte czy o co właściwie chodzi. Czy ktoś miał podobną sytuację ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeken Napisano Luty 18, 2009 ja dostaje powiadomienia o zaplacie chociarz nie otrzymalam zadnego towaru od nich!! wiec za co mam zaplacic???? widze ze temat ciagnie sie od 2004 roku a mamy juz 2009 a oni ciagle dzialaj w tej branzy... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dgdfgfdgftyti Napisano Luty 18, 2009 zapraszam wszystkich do rejestracji do ankiet. za wypelnianie ankiet dostajemy punkciki :D za punkty mozemy dostać przerozne nagrody. Nic nie wysylasz, nie placisz, tylko wypelniasz ankiete:) To dziala! Bez kitu :D Zapraszam :) http://www.askgfk.pl/index.php?id=32&L=pl&L=pl&srcid=88&a=33240&b=0&fwf_pimp=e4eef45581b66f84 Wszystkim zarejestrowanym dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach