Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Koszalinka

Wymieńmy się kosmetykami których już nie używamy

Polecane posty

jeszcze mogę dorzucic kolczyki,czarne grube kólka, na druciku takim zagietym,takim jak sa kolczyki wiszace w sklepach indyjskich:P - dwa pręciki do kolczyków w pępku,bananków -kolczyk do pepka z dolną kulka z fioletowym oczkiem -kolczyk do pepka z gwiazdami fioletowymy,dosyc duzymi,jesli ktos ma dosc \"gleboko\"osadzona dziurke to bedzie ok,dla mnie za duzy:) -kolczyki do nosa srebrne zakonczone kuleczkami,jeden=srebrna gwiazdka,drugi-taki jakby kwiatek,płaskie

Gość SoOolar
robaczynka.. No chyba o lekturki pytałaś, bo już wypisywałam.. Lalka - z opracowaniem w środku Nad Niemnem - z opracowaniem w środku Dziady - z opracowaniem w środku Pan Tadeusz Śluby Panieńskie Świętoszek Makbet Cyd Giaur Kordian Antygona Powrót Posła Konrad Wallenrod Mitologia Książeczki są w sanie idealnym.. jedynie Mitologia.. ma czarną okładke i gdzieniegdzie troszke od zginania juz sie starło.. Jeśli chodzi o tusz.. to hmm.. co moge Ci napisac.. jest ładny.. ale niestety mi w nim niezbyt ładnie..:( Jeśli możesz to Ty podaj gadu, to sie odezwe.. ja wole nie podawać..

Gość robaczynka
_nikuś_ - za te mleczku Sunsilk i ten puser Eris mialabym na wymianę np. LipoCELL Bloker Żel wyszczuplający z kompleksem antycellulit - nowy

Wronka--->ja bym chciała ten błyszczyk..Dałabym ci na 100% ten lakier i jeszcze cos...Nie wiem czy błyszczyki, bo pierwsza była SoOolar... SoOolar--> to ja chce tą pomadkę, to więc co za nią chcesz?

Gość SoOolar
Aliye.. A te wszystkie błyszczyki są dużo używane..? Bo nie pamiętam.. ja bym wolała takie mniej używane..:| Szampon odpada.. Ewentualnie zapaszki, albo maskotki jak juz..

Gość Wronka
Aliye-A ile ty masz tych blyszczykow i jakie to sa???? Robaczynka co wybralas?

Gość _nikuś_
Hmm ten zel antycellulitowy brzmi całkiem zachecajaco;),podaje moje gg- 2876462,zainteresowana jestem takze artykulami zapachowymi;)wody toaletowy,spay'e i te szprawy;)

Gość Jagabrz
Do Katie: jestem zainteresowana apianka z woskiem Wella design supermocna, superpołysk,taka w niebieskim opakowaniu,użyta raz,ale nie umiem się nią posługiwać Jagabrz (GG: 2287500)

SoOolar---> Eveline i avon są używane, bo jets ich mniej niż połowa. Za to ten z Sensique nie jest zbyt dużo używany...nie wiem czy malowalam sie nim choć z 5 razy, ale chyba nawet nie.

Gość AgAdKa
robaczynka..rezerwuje ten balsam dla ciebie....

Wronka---> mam 3. avon little blossom- jest go okolo 1,5cm.Wystarcza na długo, daje lekko czerwonawy odcien. bardzo fajny, ale nie jest mi potrzebny, bo mam nowy balsam Eveline- o zapachu grapefruita, z brokatem. Jest go mniej niż polowa , ale wiecej niż 1/3 Sensique- w kolorze malin, perłowy, daje delikatny kolorek, ładnie się błyszczy.Uzyty kilka raz, ale nie wiecej niz 5

Gość SoOolar
Aliye.. No to ja bym chciała jedynie ten najmniej używany błyszczyk, ale chyba mi sie to niezbyt opłaca.. troche mi sie taka wymiana nie widzi, więc chyba raczej sie wstrzymamy.. sorki..

Gość Jagabrz
Ja mam kosmetyki lekko używane: - tusz do rzęs Avon, - antyperspirant Lancaster, - fluid Avon Color Trend Bisque, - maseczka z mango - 2 kremy Delli, jeden do depilacji, drugi po (nowe) - rozne nowe i uzywane fioletowe lakiery do paznokci - mam koncowke "far away", mgiełka zapachowa - odzywka do wlosow imbirem i rozmarynem w sprayu - chłodzący żel pod oczy z aloesem Jagabrz (2287500)

Gość LALUNIA
Ja moge oddac na wymiane krem z Avonu Poranny blask z drobinkami rozswietlajacymi, uzyty z 5 razy

Gość AgAdKa
robaczywka.....mnie interesuje -5 podwojnych plasterkow (czyli 10 sztuk) do depilacji twarzy Tanity + chusteczka nasaczona oliwka to zmywania pozostalowsci po wosku -chyba mozna uzywac nie tylko do twarzy?? -cien AVON white pearl w pudeleczku z aplikatorem uzyty kilka raz na probe bo za bialy dla mnie...

Gość AgAdKa
....PoWtOrKa DlA ZaInTeReSoWaNyCh....zmieniona juz!!!! doszlo tez kilka rzeczy....i tak z 35 zrobilo sie ponad 10 1. lakier inglot 111...niebieski..blekitny... 2. lakier oriflame emerald dazzle 5423...ladny kolor...niebieski polyskujacy a zielony delikatnie...tylko trzeba dwa razy malowac...a mnie sie nie chce....nowy.... 3. lakier oriflame....amethyst.....6342....ciemno fioletowy..sliwkowy....1/6 zuzyta..... 4. balsam do ciala cztery pory roku odmladzajacy z ekstraktem z wisni..lade pachnie...1/5....moze 1/4 uzyta... 5. zel taft schwarzkopf xxx-supermocny....idealna gladkosc...niecala polowa....150 ml.... 6. szminka oriflame spiced copper 91...rudo brazowa...nowa!!!! 7. wibo...cien niebieski pare razy uzyty... 8. cien nel...12...cien do powiek perlowy...zawierajacy wyciag z ziola swietlika.....kolor....hmmm....brudny braz...taki....hmmm....ciemny...szaro brazowy...pare razy uzyty 9. nakleiki do francuskiego manikiru.....avon.....zostalo...117paseczkow a w sumie bylo 125..chyba.......czyli wlasciwie wszystko... 10. blyszczyk avon....glaze wear....kolor tickled pink..pare razy uzyty... to chyba wszystko...

Gość AgAdKa
....PoWtOrKa DlA ZaInTeReSoWaNyCh....zmieniona juz!!!! doszlo tez kilka rzeczy....i tak z 35 zrobilo sie ponad 10 1. lakier inglot 111...niebieski..blekitny... 2. lakier oriflame emerald dazzle 5423...ladny kolor...niebieski polyskujacy a zielony delikatnie...tylko trzeba dwa razy malowac...a mnie sie nie chce....nowy.... 3. lakier oriflame....amethyst.....6342....ciemno fioletowy..sliwkowy....1/6 zuzyta..... 4. balsam do ciala cztery pory roku odmladzajacy z ekstraktem z wisni..lade pachnie...1/5....moze 1/4 uzyta... 5. zel taft schwarzkopf xxx-supermocny....idealna gladkosc...niecala polowa....150 ml.... 6. szminka oriflame spiced copper 91...rudo brazowa...nowa!!!! 7. wibo...cien niebieski pare razy uzyty... 8. cien nel...12...cien do powiek perlowy...zawierajacy wyciag z ziola swietlika.....kolor....hmmm....brudny braz...taki....hmmm....ciemny...szaro brazowy...pare razy uzyty 9. nakleiki do francuskiego manikiru.....avon.....zostalo...117paseczkow a w sumie bylo 125..chyba.......czyli wlasciwie wszystko... 10. blyszczyk avon....glaze wear....kolor tickled pink..pare razy uzyty... to chyba wszystko...

Gość AgAdKa

SoOolar--->twoja decyzja...Ja już to tu kilkakrotnie podkreślałam,że mnie w przeciwienstwie do coniektórych zależy nie tyle na swoim zadowoleniu co na innych także..więc jeli tak uważasz, to ok. :-) Pozdrawiam,

Gość sosik
agadka---wymienimy się? napisz na gg 4821785, interesuje mnie Twoja oferta...

Agadka-->mnie by interesowała twoja pomadka i błyszczyk, ale nie wiem czy coś wybierzesz z mojej skromnej listy...

Gość Wronka
-Samoopalacz Avon beBronze 150 ml(uzywany tylko raz) -Podklad avon aksamitny 30 ml kolor natural cream(zostalo ok.polowy) -Woda Avon Wink zostala 1/3 -Blyszczyk do ust Avon Glazewear kolor delish (polowa) -Wisiore z avonu (kulka z cyrkoniami na srebrnym lancuszku) -Krem do ciała treselle(perfumowany) polowa : -plyta Bravo hits 2001 -Wczesniejsze numery Cosmopolitan( 6 wstecz + dodatek cosmoslub) -Chłodzacy zel po opalaniu Dax cosmetics ze zlocistym pylem(troche wiecej niz polowa) - cien do powiek inglota rozowy fioletowy i bialy(3 w 10) kolory perlowe -kolczyk do pepka 2 kulki,bardzo dobrej jakosci to taki ktory wklada sie sie jako leczniczy -naszyjnik,lancuszek (nie wiem jak to nazwac z muszelek -pierscionek z muszelki z serduszkiem -Sliczniutka Torebka do reki rozowa w paski dodatek do cosmopoltan

Wronka, wiec moje błyszczyki są wolne...Czy chciałabys sie ze mna na cos wymienic?

Gość SoOolar
Aliye.. No skorki, ale ja nie będe zadowolona..:( Ta pomadka jest praktycznie nowa.. tylko próbowana, wiec co jej tam mogło ubyć.. praktycznie nic.. więc no sama zobacz, że nie mam jak być zadowolona..

Gość Jagabrz
Ja mam kosmetyki lekko używane: - tusz do rzęs Avon, - antyperspirant Lancaster (nowy), - fluid Avon Color Trend Bisque, - maseczka z mango - 2 kremy Delli, jeden do depilacji, drugi po (nowe) - rozne nowe i uzywane fioletowe i wisniowe lakiery do paznokci - mam koncowke "far away", mgiełka zapachowa - odzywka do wlosow imbirem i rozmarynem w sprayu - chłodzący żel pod oczy z aloesem - pomadka Giordani Oriflame, scarlett (połowa) - 2 kredki czerwone do ust firmy Jordana (użyte moze pare razy) - 2 kredki czarne do oczu Jagabrz (2287500)

Gość sosik
a oto moja lista: 1.błyszczyk Bell z pędzelkiem, lekko różowy, zostało pół, 2.błyszczyk w tubce Palomy bezbarwny, cały 3.balsam brązujący Anida, cały piszcie na gg 4821785 Agadka...odezwij się!

Gość Wronka
Aliye to moj numer gg wejdz to pogadamy 5753794

SoOolar-->ty mnie chyba źle zrozumialas, ale ja cie rozumiem.I ja sie ciesze,ze przed zamiana mi napisalas,ze bedziesz niezadowolona, a nie po..kiedy juz zbyt duzo nie da sie zrobic... Pozdrawiam,

Wklejam całą moją listę,nie zapowiada się nic nowego:D -lakier do paznokci Mirror Shine z Avonu taki niebieski,metaliczny,daje niezly odblask użyty ze 3 razy - lakier z Avonu,różowy\"wink\" pół zostało - lakier z Avonu \"honey blonde\" taki złoty, praktycznie cały - pianka z woskiem Wella design supermocna, superpołysk,taka w niebieskim opakowaniu,użyta raz,ale nie umiem się nią posługiwać - pudeleczko na antykoncepty Logest niebieskie z lusterkiem -kolczyki,czarne grube kólka, na druciku takim zagietym,takim jak sa kolczyki wiszace w sklepach indyjskich - dwa pręciki do kolczyków w pępku,bananków -kolczyk do pepka z dolną kulka z fioletowym oczkiem -kolczyk do pepka z gwiazdami fioletowymy,dosyc duzymi,jesli ktos ma dosc \"gleboko\"osadzona dziurke to bedzie ok,dla mnie za duzy -kolczyki do nosa srebrne zakonczone kuleczkami,jeden=srebrna gwiazdka,drugi-taki jakby kwiatek,płaskie