Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość wisniowa pomadka

nieudane spotkania w realu

Polecane posty

Gość gość
ja tez sie zakochalam ale nie moge z nim byc i co mam zrobic.

Gość gość
kazdy robi to co chce.

Gość gość
nie wszystkie randki sa udane.

Gość gość
zazdrosc to pierwszy objaw milosci.

Gość gość
nie wszyscy musza nam sie podobac.

Gość wkurzona_Jolanta
przestancie pisać pierdoły w tym temacie

Gość gość
Ja po ok roku kontaktu przez fb spotkałam się w realu i jestesmy razem prawie 1,5 roku :) ale jest 10 lat starszy

Gość gość
większość kobiet daje kosza po spotkaniu tyle te randki są warte hehe, po co gadać pół roku jak pannie na żywo nie podejdę wolę spróbować się spotkać po krótkiej rozmowie przynajmniej nie będę się umartwiał a po pół roku pisania i gadania jednak zostaje żal że ktoś dał mi kosza, raz gadałem tyle z panną prawie codziennie i tak chamsko mnie potraktowała na spotkaniu że byłem w szoku... jednak ludzie potrafią być bezczelni

Gość gość
mi sie starsi nie podobaja.

Gość gość
mam tak samo pomimo,że jestem po 40 lubię młodszych.

Gość gość
Poznalam faceta przez internet, sporo rozmawialismy, wyslalismy sobie swoje zdjecia, byl bardzo zainteresowany poznaniem sie na zywo. I kiedy nadszedl termin spotkania nie odezwal sie. Od tej pory wiecej o nim nie slyszalam

Gość gość
pewnie zonaty albo zajety dlatego sie w ostatniej chwili wycofal

Gość gość
żona ci nie daje że się na seks umawiasz z jakimiś s\z\m\a\t\a\m\i?

Gość gość
Tak, i to nie raz! Ze mną było jednak inaczej..poznawałam facetów, i nie tylko.. w grze, a później w realu po dość długim pisaniu. W taki sposób poznałam (Nie kłamię!) Ponad 40 osób. :) Ludzie naprawdę ciekawi, zabawni. Zależy na kogo się trafi, i gdzie zacznie się znajomość. Jeśli na forum erotycznym to hmm..nie liczcie na ideał ^^ ..to jest najważniejsze. :))

Gość do MichalBDSM
Osobiście jestem w sytuacji, w której pewnie niedługo będę potrzebowała układu z kimś takim ja Ty. Szczególnie, że dość kręcą mnie klimaty związane z dominacją, choć nigdy nie miałam okazji czegoś takiego spróbować. Problem mylenia dominacji z chamstwem, prymitywizmem i buractwem owszem istnieje (pamiętam to z nielicznych rozmów w necie, które zdarzało mi się parę razy prowadzić z facetami określającymi się jako "dominujący", a powinni napisać "burak"). Zawsze musi być jednak jakaś rysa na diamencie w Twoim przypadku jest nią ilość i zmienność partnerek, z którymi chyba umawiasz się na jednorazowe numerki raczej. A seks dla seksu (bez zobowiązań i miłości) można tez uprawiać w miarę stałych układach. W każdym razie szacunek za szczerość w anonsach, myślę że brak ściemy jest czymś, co kobiety szczególnie cenią. Może kiedyś trafię na takiego "nieściemniacza" i zdecyduję się (na razie moje życie osobiste zdaje się mnie nieść właśnie w takim kierunku, zeby się kiedyś na podobny układ zdecydować). Pozdrawiam.

Gość gość
A jeśli takie spotkanie nie wypali to czy dajecie znać drugiej osobie czy zapada wieczna cisza?

Gość gość
zapada cisza, każdy wraca do domu i dalej szuka wierząc naiwnie że coś lepszego mu się trafi z portalu:D

Gość gość
ja bym nie chciala takiego meza

Gość gość
nie chce zonatych

Gość gość
a ja mialam takiego zonatego ale zrezygnowalam bo mial tych kochanek ze 20 , oczywiscie ja nikogo nie moglam miec na boku , czekajac na swoja kolej skitowalam , nuuuuda :)

Gość gość
"gość 12.06.2014 zapada cisza, każdy wraca do domu i dalej szuka wierząc naiwnie że coś lepszego mu się trafi z portalusmiech.gif " Dobrze stwierdzone naiwnie i niektóre szukają tak naiwnie latami potem im starsze tym coraz bardziej pokręcone i wymagające się robią...

Gość gość
mnie denerwuja zonaci .ktorzy szukaja przygod

Gość gość
Moje pierwsze i jedyne spotkanie w realu po 4 latach zakończyło się ślubem... To tak dla pocieszenia gdzieś tam jest twaija bratnia dusza

Gość gość
ja jeszcze nie znalazlam swojej bratniej duszy

Gość gość
ale znajdziesz ją gdzieś tam czeka i też szuka ciebie.... ja autentycznie pierwsza i jedyna randka po internetowym romansowaniu i i jestem zmuszona mundial oglądać ;(

Gość gość
zwatpilam

Gość gość
Z jednym sie spotkalam po kilku dniach pisania na gg i po 5 minutach ucieklam:) pozniej mnie nagabywal jeszcze kilka tygodni. Z drugim spotkalam sie po miesiacu intensywnego pisania, jedno spotkanie i wiedzialam ze to TEN. Dzisiaj jestesmy malzenstwem mamy czteroletnia corke. Bylo warto zaryzykowac drugi raz:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować