Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wisniowa pomadka

nieudane spotkania w realu

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
ja tez sie zakochalam ale nie moge z nim byc i co mam zrobic.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
kazdy robi to co chce.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wszystkie randki sa udane.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zazdrosc to pierwszy objaw milosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie wszyscy musza nam sie podobac.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wkurzona_Jolanta
przestancie pisa膰 pierdo艂y w tym temacie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja po ok roku kontaktu przez fb spotka艂am si臋 w realu i jestesmy razem prawie 1,5 roku :) ale jest 10 lat starszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
wi臋kszo艣膰 kobiet daje kosza po spotkaniu tyle te randki s膮 warte hehe, po co gada膰 p贸艂 roku jak pannie na 偶ywo nie podejd臋 wol臋 spr贸bowa膰 si臋 spotka膰 po kr贸tkiej rozmowie przynajmniej nie b臋d臋 si臋 umartwia艂 a po p贸艂 roku pisania i gadania jednak zostaje 偶al 偶e kto艣 da艂 mi kosza, raz gada艂em tyle z pann膮 prawie codziennie i tak chamsko mnie potraktowa艂a na spotkaniu 偶e by艂em w szoku... jednak ludzie potrafi膮 by膰 bezczelni

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mi sie starsi nie podobaja.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mam tak samo pomimo,偶e jestem po 40 lubi臋 m艂odszych.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poznalam faceta przez internet, sporo rozmawialismy, wyslalismy sobie swoje zdjecia, byl bardzo zainteresowany poznaniem sie na zywo. I kiedy nadszedl termin spotkania nie odezwal sie. Od tej pory wiecej o nim nie slyszalam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
pewnie zonaty albo zajety dlatego sie w ostatniej chwili wycofal

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
偶ona ci nie daje 偶e si臋 na seks umawiasz z jakimi艣 s\z\m\a\t\a\m\i?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Tak, i to nie raz! Ze mn膮 by艂o jednak inaczej..poznawa艂am facet贸w, i nie tylko.. w grze, a p贸藕niej w realu po do艣膰 d艂ugim pisaniu. W taki spos贸b pozna艂am (Nie k艂ami臋!) Ponad 40 os贸b. :) Ludzie naprawd臋 ciekawi, zabawni. Zale偶y na kogo si臋 trafi, i gdzie zacznie si臋 znajomo艣膰. Je艣li na forum erotycznym to hmm..nie liczcie na idea艂 ^^ ..to jest najwa偶niejsze. :))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do MichalBDSM
Osobi艣cie jestem w sytuacji, w kt贸rej pewnie nied艂ugo b臋d臋 potrzebowa艂a uk艂adu z kim艣 takim ja Ty. Szczeg贸lnie, 偶e do艣膰 kr臋c膮 mnie klimaty zwi膮zane z dominacj膮, cho膰 nigdy nie mia艂am okazji czego艣 takiego spr贸bowa膰. Problem mylenia dominacji z chamstwem, prymitywizmem i buractwem owszem istnieje (pami臋tam to z nielicznych rozm贸w w necie, kt贸re zdarza艂o mi si臋 par臋 razy prowadzi膰 z facetami okre艣laj膮cymi si臋 jako "dominuj膮cy", a powinni napisa膰 "burak"). Zawsze musi by膰 jednak jaka艣 rysa na diamencie w Twoim przypadku jest ni膮 ilo艣膰 i zmienno艣膰 partnerek, z kt贸rymi chyba umawiasz si臋 na jednorazowe numerki raczej. A seks dla seksu (bez zobowi膮za艅 i mi艂o艣ci) mo偶na tez uprawia膰 w miar臋 sta艂ych uk艂adach. W ka偶dym razie szacunek za szczero艣膰 w anonsach, my艣l臋 偶e brak 艣ciemy jest czym艣, co kobiety szczeg贸lnie ceni膮. Mo偶e kiedy艣 trafi臋 na takiego "nie艣ciemniacza" i zdecyduj臋 si臋 (na razie moje 偶ycie osobiste zdaje si臋 mnie nie艣膰 w艂a艣nie w takim kierunku, zeby si臋 kiedy艣 na podobny uk艂ad zdecydowa膰). Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A je艣li takie spotkanie nie wypali to czy dajecie zna膰 drugiej osobie czy zapada wieczna cisza?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zapada cisza, ka偶dy wraca do domu i dalej szuka wierz膮c naiwnie 偶e co艣 lepszego mu si臋 trafi z portalu:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja bym nie chciala takiego meza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
nie chce zonatych

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
a ja mialam takiego zonatego ale zrezygnowalam bo mial tych kochanek ze 20 , oczywiscie ja nikogo nie moglam miec na boku , czekajac na swoja kolej skitowalam , nuuuuda :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
"go艣膰 12.06.2014 zapada cisza, ka偶dy wraca do domu i dalej szuka wierz膮c naiwnie 偶e co艣 lepszego mu si臋 trafi z portalusmiech.gif " Dobrze stwierdzone naiwnie i niekt贸re szukaj膮 tak naiwnie latami potem im starsze tym coraz bardziej pokr臋cone i wymagaj膮ce si臋 robi膮...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
mnie denerwuja zonaci .ktorzy szukaja przygod

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moje pierwsze i jedyne spotkanie w realu po 4 latach zako艅czy艂o si臋 艣lubem... To tak dla pocieszenia gdzie艣 tam jest twaija bratnia dusza

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja jeszcze nie znalazlam swojej bratniej duszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ale znajdziesz j膮 gdzie艣 tam czeka i te偶 szuka ciebie.... ja autentycznie pierwsza i jedyna randka po internetowym romansowaniu i i jestem zmuszona mundial ogl膮da膰 ;(

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zwatpilam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Z jednym sie spotkalam po kilku dniach pisania na gg i po 5 minutach ucieklam:) pozniej mnie nagabywal jeszcze kilka tygodni. Z drugim spotkalam sie po miesiacu intensywnego pisania, jedno spotkanie i wiedzialam ze to TEN. Dzisiaj jestesmy malzenstwem mamy czteroletnia corke. Bylo warto zaryzykowac drugi raz:)

Udost臋pnij ten post