Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spałam przedwczoraj z Brazylijczykiem i muszę Wam powiedzieć

Polecane posty

Gość gość

.... że historie o nich nie są ani trochę przesadzone. Chłopak miał 24 lata, a seks był absolutnie boski!

Gość gość
A MI SIE SNILO ZE WALE KONIA POD BLOKIEM

Gość gość
Ale mi się to nie śniło! Haha

Gość gość
ALE MI SIE SNILO ŻE WALE KONIA POD BLOKIEM

Gość gość
Ok, to miłych dalszych snów. ;)

Gość gość
Bzyka mnie Polak i muszę Ci powiedzieć, że seks jest absolutnie boski. Rzniemy się jak króliki. Pisząc to myslalas, że komuś d**e tym urwiesz, że ledwo poznanemu facetowi nogi rozlozylas, bo on brazlijczyk? Wow szczere zazdro :-D

Gość gość
Z pamietnika brazylijczyka: " spalem wczoraj z polka, seks sredni sam musialem sie starac aby rznac ta klode ale na szczescie dalem rade. Teraz na jkis czasz rznieciem polskich klod. Ciekawe jak maja sie ich mezczyzni wyrabiac na takich klodach. Dobrze ze za tydIen wracam do Brazyli."

Gość gość
Co to za dziwna moda chwalenie sie byciem szmata? Nawet marsze w warszawie robia

Gość gość
Prawiki w gniewie :D Polacy nie są ani trochę tak dobrzy w łóżku! 🖐️

Gość zieew
Przedwczoraj wielu facetów spało z wieloma kobietami. Jeżeli próbujesz się jakoś wybić, to musisz się bardziej postarać. Np. "spałam przedwczoraj z nosorożcem". Ja wczoraj spałem z własną żoną, seks był cudowny, ale to raczej normalka i nie widzę powodu, żeby tym epatować.

Gość gość
gość dziś Prawiki w gniewie smiech.gif Polacy nie są ani trochę tak dobrzy w łóżku! lapka.gif Xxx Nie same prawki. Ja jestem kobieta, a też wyżej odpowiadalam, bo jesteś zwyczajnie żałosna z przechwalanka o byciu rypana przez Brazylijczyka :-D jakby kurfa nie wiem co to był za zaszczyt, Ty za to udowodnilas jednemu z obcokrajcow, że jesteś łatwa szmata na jedną noc :-D

Gość gość
Glupie prowo koniotrzepa

Gość gość
Sypiam.z Grekiem od 24 sex rozny Mogeo tym pisac?

Gość gość
A kto powiedział, że na jedną noc? I skąd wiecie, że łatwa? :D Może musiał się najpierw bardzo postarać? :o

Gość gość
Gość 11:05, jak kobieta, to pewnie jakaś ofiara, która zaciążyła w wieku dwudziestu lat, ma męża nieudacznika, który o nią nie dba i zazdrości inny dobrego seksu :D

Gość gość
Autorko dlaczego teraz piszesz o sobie w osobie trzeciej? :-D idiotka, bronisz siebie i swojego kurestwa jako gość :-D Racja kochanie zazdroszczę Ci ;-) Z przyjemnoscia pokazalabym Ci szuflade, w której mam seks zabawki, gorseciki, stroje, które przecietnie 4 razy w tyg są używane do niezmieskiego seksu z moim mężem, o którym Ty mogłabyś tylko pomarzyć dzidzia. Jednak nie widzę potrzeby by zakładać głupie tematy z przechwalanka, że mąż zrobił mi dobra minetke, dobry rimming, a później mnie ostro zerznal ;-)

Gość gość
Co prawda mam męża Boliwijczyka a nie Brazylijczyka i seks jest cudowny. Mozliwe, ze to nie tylko jego temperament ale chemia miedzy nami.

Gość gość
A gdzie ja piszę o sobie w trzeciej osobie? Gramatykę powtórz, zamiast rimmingu z mężusiem lepiej 🖐️

Gość gość
he he, kolejna debilka założyła temat o brudasach?? większość brazyli myje sie raz na tydzień, kto nie wie, to g***o wie.

Gość gość
gość dziś A kto powiedział, że na jedną noc? I skąd wiecie, że łatwa? smiech.gif Może musiał się najpierw bardzo postarać? pechowiec.gif Zgłoś gość dziś Gość 11:05, jak kobieta, to pewnie jakaś ofiara, która zaciążyła w wieku dwudziestu lat, ma męża nieudacznika, który o nią nie dba i zazdrości inny dobrego seksu smiech.gif Xxx Na przyklad tu dupodajko. Z moja gramatyka jest wszystko ok, za to z Twoim szacunkiem do siebie raczej nie najlepiej. Dorosnij gowniaro, bo tylko szczylowy chwala się na forach, że daly d**y byle komu ;-) idź się lepiej przebadaj

Gość gość
No i gdzie tu masz trzecią osobę, idiotko? :D 🖐️

Gość gość
Mój był super czysty i pachnący.

Gość gość
gość wczoraj he he, kolejna debilka założyła temat o brudasach?? większość brazyli myje sie raz na tydzień, kto nie wie, to g***o wie. x Lepiej powiedz ile razy ty sie myjesz na tydzień lub twoi koledzy. Zreszta nie musisz mówić, wystarczy latem wsiąść do komunikacji miejskiej i czuć ta „czystość”.

Gość gość
siedzi chora i pisze od 12 godzin o Brazylijczykach których widziała w necie na zdjęciach lub na filmach dla dorosłych.... reszta z zaburzeniami odpowiada......... ot cała filozofia (spała z Brazylijczykiem chyba w snach fobiczka, burdeline albo chuj wie) 🖐️

Gość gość
A niby czemu w snach? Za granico nigdy się nie było? :D Brazylijczyk z krwi i kości!

Gość gość
Za granico sie było ale obcokrajowcy unikają polek

Gość gość
No chyba kpisz?! Teraz to pojechałaś. Polka to jest najbardziej pożądany towar za granico. :D 🖐️ Wont, prawiku!

Gość gość
Wlasnie przez takie szmatki jak Ty, faceci traktuja kobiety przedmiotowo. Za granico wystawiła zad i cieszy się jak szczerbaty na suchara

Gość gość
Myślalam że będzie fajny temat o seksie i czegoś ciekawego się dowiem a tu widzę same pomyje się polały. Jesteście naprawdę jebnieci, zaburzeni i głęboko sfrustrowani, nic dziwnego że w tym kraju się coraz gorzej dzieje jak tu stado degeneratow mieszka.

Gość gość
No niestety, też miałam taką nadzieję, ale tu same dewoty są najwyraźniej. Autorka